dizel1982 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Witajcie. Czy ktoś z Was może zna dobrą firmę/warsztat specjalizujący się w naprawach typu smart i może z czystym sumieniem polecić? Mam do usunięcie dwie ryski na samochodzie, kolor nie metalik, granatowy (Opel Astra G). Oczywiście mogę tak jeździć i w niczym to nie przeszkadza ale jestem trochę pedantyczny i nie chcę mieć rys na samochodzie, zwłaszcza że o niego dbam. Nie ma sensu malować całych elementów dla dwóch rysek (do podkładu) o długości 5cm. Niestety opinie o tego rodzaju firmach słyszałem różne dlatego chciałbym prosić Was o pomoc, być może ktoś ma doświadczenie z tego typu usługami w Warszawie i okolicach. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.
SEBOOL2006 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Pokaż jakąś fotkę jak to wygląda? Może zaprawka da radę i później spolerowanie elementu,ale to jest w tym momencie wróżenie z fusów,a szklana kula nie jest w stanie tego wywróżyć
Crockett84 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Miałem robionego spota po obcierce parkingowej w S-Plus na Łopuszańskiej i zrobili bez zastrzeżeń. Jak coś to mam na kompie zdjęcia przed/po.
Moderator krd Opublikowano 21 Grudnia 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Crockett84, pokażesz te fotki?
funkoval Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Też chętnie zobaczę, znajomy chce tam wgniotkę na słupku A wyciągać
Rekomendowane odpowiedzi