Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Do zakupionej nowej Hondy w kolorze biała perła kupiłem Dodo Juice Supernatural Hybrid NANO. Czy ktoś już stosował ten wosk i jeśli tak to jakie spostrzeżenia ? Obecnie mam nałożone dwie warstwy Collinite 476 i jest już chłodnawo więc aplikację tego Doda pozostawię na wiosnę. Używał już ktoś ?

Posted

To tegoroczna nowość, bardzo świeża w Polsce, więc raczej wątpię, aby ktokolwiek miał jakieś doświadczenia z tym produktem. Aplikacja pewnie podobna, jak "starszego brata bez nano", a trwałość jeszcze nieoceniona nawet na zachodnich forach (tam DJ SNHN jest dostępny od lata). Nie czekaj do wiosny - kładź go teraz i zrób test długodystansowy. ;)

Posted

Ja bym jednak poczekał do wiosny nie znając trwałości no chyba że masz garaż i w razie czego możesz co innego wysmalciwać.Położysz go teraz,miesiąc poleży a w grudniu to już nie bardzo coś kłaść bo temp w okolicach zera się kręcą.Szkoda produktu trochę moim zdaniem

Posted

Nie wydaje mi się, aby DJ SNHN miał krótszą trwałość, jak "bliźniak bez nano". A skoro "starszy brat" potrafi leżeć na lakierze 3-4 m-ce, to "nano" (sądząc z opinii w Necie) poleży co najmniej tak samo długo - a więc ryzyko posmalcowania nim auta na zimę wg mnie żadne, a można złąpać "+" u użytkowników forum i dystrybutorów :D

Posted

Też się zastanawiam nad tym woskiem ... tylko własnie mało opinii ,myślałem jeszcze nad AngelWax GUARDIAN , ale ten Dodo mnie ciekawi :-]

Posted

WP2015101_shqxxpq.jpg

W piątek po umyciu auto nawoskowałem Collnite 476, w sobotę po 24 godz poprawiłem i dziś dałem trzecią warstwę. Trochę mnie to kosztowało roboty więc dam sobie spokój do wiosny. A szkoda bo kupiłem już z myślą, że nałożę ... Zimno już i nie chce spiepszyć wosku bo mówiono mi, aby nakładać w temperaturze powyżej 15 st, a w garażu nie da rady bo słabe oświetlenie i na białym kolorze nie widzę dokładnie czy dobrze wypolerowałem... Więc sorry nie będzie testu dopiero na wiosnę ;)

• Administrator
Posted

Niewykluczone, że ja zrobię test tego wosku, też mi chodzi po glowie ;)

• Partner forum
Posted

Mam jedną sztukę na magazynie (jedna sztuka więc na razie nie wstawiałem na sklep ale ogólnie jest na sprzedaż)

• 3 months later...