Jump to content

ADBL SHAMPOO PRO - Pytania i Odpowiedzi

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

ADBL SHAMPOO PRO

XDYLH5Tl.jpg?1

Produkty ADBL z serii PRO charkateryzują się zwiększoną koncentracją oraz silniejszymi właściwościami czy to czyszczącymi czy zabezpieczającymi. Dedykujemy je Studiom Detailingowym oraz osobom, które potrzebują produktów o najwyższej skuteczności.

Tekst z etykiety:

ADBL Shampoo Pro to produkt stworzony z myślą o profesjonalistach.

Wysoka koncentracja (ok.10ml/10l wody) i doskonałe właściwości czyszczące sprawiają, że Shampoo Pro idealnie nadaje się do przygotowania lakieru do korekty i do jego odtłuszczenia przed zabezpieczeniem. Formuła nie zawiera środków poślizgowych, nabłyszczających polimerów ani wosków. Bardzo szybko się wypukuje nie pozostawiając po sobie osadów. Taki skład, bogaty w substancje czyszczące i naturalne oleje cytrusowe, pozostawia lakier wolny od zanieczyszczeń oraz substancji, które mogłyby utrudnić wiązanie się wosku, sealantu lub powłoki z lakierem. Idealnie nadaje się do mycia aut zabezpieczonych powłokami ceramicznymi i krawcowymi.

Może naruszać lub usuwać słabe woski i sealanty.

Ceny:

0,5l – 39,99zł

1l – 59,99zł

5l – 149,99zł

W chwili obecnej dostępne są opakowania 5l.

0,5l i 1l będą dostępne do końca miesiąca.

Posted

O to to to, właśnie ostatnio się zastanawiałem, dlaczego jeszcze nikt nie zrobił alternatywy dla ludwika do mycia po cięciu :P

• Dystrybutor
Posted

Też się nad tym ludwikiem zastanawiałem :D i jeżeli chodzi o dozowanie i szybkość wypłukiwania Shampoo PRO nic wspólnego z nim nie ma :)

Dużo innych produktów "alternatywnych" mamy już przygotowane i będą wprowadzane do sprzedaży w tym roku ;)

• 1 month later...
Posted
Wiadomo kiedy będą w sprzedaży mniejsze opakowania?

są już od kilku dni, tylko nowy Glass Cleaner występuje na razie w 1l i 5l :good:

Posted

FACEBOOK ADBL napisał 21 październik o 16:41

No to teraz poprawiamy humory.

JUZ SĄ! !!! APC PRO I SHAMPOO PRO W 0.5 I 1L.

Ale to nie wszystko. długo oczekiwany przez Wad ADBL Glass Cleaner w pojemności 1L tez jest juz z nami!;)

pytajcie o nie naszych Partnerów.

my jaramy sie bardzo

Emotikon wink

.

my jak na razie postawiliśmy tylko na małe opakowania, więc masz je u nas :good: niemniej jednak obstawiam, że u innych pojawią się od jutra :good:

• 3 months later...
Posted

Ja mam takie pytanie co do szamponu czy testował już ktoś powiedzmy po cuttingu samochód się zapylił i nie został przetarty powiedzmy 2 dni wiadomo co się dzieje z pastą powierzchnia staje się chropowata i ciężko jest to wymyć nawet mocnym apc czy nawet ludwik , czy szampon PRO poradziłby sobie z tym ?

• Dystrybutor
Posted
Ja mam takie pytanie co do szamponu czy testował już ktoś powiedzmy po cuttingu samochód się zapylił i nie został przetarty powiedzmy 2 dni wiadomo co się dzieje z pastą powierzchnia staje się chropowata i ciężko jest to wymyć nawet mocnym apc czy nawet ludwik , czy szampon PRO poradziłby sobie z tym ?

Jeżeli ktoś prze przypadek zostawił auto po cuttingu na dwa dni, poleciłbym mu zrobić r.r. ok 10-15ml szamponu na 1-1,5l opryskiwacz z ciepłą ale nie gorącą wodą. Po wstępnym oprysku (bez spłukiwania) i odczekaniu chwili mycie w normalnej dawce powinno wystarczyć.

• 4 months later...
Posted

Mam jeszcze takie pytanko :) mam wersje PRO i działa bardzo świetnie odtłuszcza wszystko co możliwe przed korekta po korekcie jest na wielki :good: nie trzeba mocnych mieszanek z ludwika i apc juz robić, jednak mam pytanie odtyka on powłoki z tego co pisze, boje się czy nie ściągnie mi 1 warstwy Nanolex SI3D z samochodu czy raczej jest bezpieczny do "odtykania" ?

• Dystrybutor
Posted

jeżeli powłoka była położona tak jak nakazuje producent, nie powinno być żadnych problemów :).

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Posted

Podbije pytanie [ref]linden[/ref] i dodatkowo dopytam o delikatne powierzchnie (chromy/polerki alu).

• 1 month later...
Posted

Szampuu Pro a hydrofobowość jak była tak jest :D Chyba że to powłoka ;)

No i co to za niedbalstwo przy dozowaniu produktu? :D