Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 13 Września 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 ADBL SHAMPOO PRO Produkty ADBL z serii PRO charkateryzują się zwiększoną koncentracją oraz silniejszymi właściwościami czy to czyszczącymi czy zabezpieczającymi. Dedykujemy je Studiom Detailingowym oraz osobom, które potrzebują produktów o najwyższej skuteczności. Tekst z etykiety: ADBL Shampoo Pro to produkt stworzony z myślą o profesjonalistach. Wysoka koncentracja (ok.10ml/10l wody) i doskonałe właściwości czyszczące sprawiają, że Shampoo Pro idealnie nadaje się do przygotowania lakieru do korekty i do jego odtłuszczenia przed zabezpieczeniem. Formuła nie zawiera środków poślizgowych, nabłyszczających polimerów ani wosków. Bardzo szybko się wypukuje nie pozostawiając po sobie osadów. Taki skład, bogaty w substancje czyszczące i naturalne oleje cytrusowe, pozostawia lakier wolny od zanieczyszczeń oraz substancji, które mogłyby utrudnić wiązanie się wosku, sealantu lub powłoki z lakierem. Idealnie nadaje się do mycia aut zabezpieczonych powłokami ceramicznymi i krawcowymi. Może naruszać lub usuwać słabe woski i sealanty. Ceny: 0,5l – 39,99zł 1l – 59,99zł 5l – 149,99zł W chwili obecnej dostępne są opakowania 5l. 0,5l i 1l będą dostępne do końca miesiąca.
DIMA Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 Extra ! Ale, jaki zapach?! Mam nadzieje coca coli
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 13 Września 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 Shampoo Pro i APC Pro mają dość intensywny cytrusowy zapach.
kamilgt Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 intensywny cytrusowy zapach. Szukałem właśnie takiego produktu do mycia przed woskowaniem Czekam, aż 0.5l pojawi się w sprzedaży
bienek Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2015 O to to to, właśnie ostatnio się zastanawiałem, dlaczego jeszcze nikt nie zrobił alternatywy dla ludwika do mycia po cięciu
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 14 Września 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Też się nad tym ludwikiem zastanawiałem i jeżeli chodzi o dozowanie i szybkość wypłukiwania Shampoo PRO nic wspólnego z nim nie ma Dużo innych produktów "alternatywnych" mamy już przygotowane i będą wprowadzane do sprzedaży w tym roku
malypb Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Długo czekałem na ten produkt! Mam nadzieję, że spełni wszystkie moje wyobrażenia
Dante05 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Na dziada przed woskowaniem się nada
atvmmz Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Wiadomo kiedy będą w sprzedaży mniejsze opakowania?
WaxItCar Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Wiadomo kiedy będą w sprzedaży mniejsze opakowania? są już od kilku dni, tylko nowy Glass Cleaner występuje na razie w 1l i 5l
menior Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 w partnerskich sklepach nie widac mniejszych opakowan
WaxItCar Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 FACEBOOK ADBL napisał 21 październik o 16:41 No to teraz poprawiamy humory.JUZ SĄ! !!! APC PRO I SHAMPOO PRO W 0.5 I 1L. Ale to nie wszystko. długo oczekiwany przez Wad ADBL Glass Cleaner w pojemności 1L tez jest juz z nami! pytajcie o nie naszych Partnerów. my jaramy sie bardzo Emotikon wink . my jak na razie postawiliśmy tylko na małe opakowania, więc masz je u nas niemniej jednak obstawiam, że u innych pojawią się od jutra
Dystrybutor ADBL Opublikowano 29 Października 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 menior to pytaj w sklepie w którym kupujesz dlaczego jeszcze nie ma o kiedy będzie .
Treys Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja mam takie pytanie co do szamponu czy testował już ktoś powiedzmy po cuttingu samochód się zapylił i nie został przetarty powiedzmy 2 dni wiadomo co się dzieje z pastą powierzchnia staje się chropowata i ciężko jest to wymyć nawet mocnym apc czy nawet ludwik , czy szampon PRO poradziłby sobie z tym ?
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja mam takie pytanie co do szamponu czy testował już ktoś powiedzmy po cuttingu samochód się zapylił i nie został przetarty powiedzmy 2 dni wiadomo co się dzieje z pastą powierzchnia staje się chropowata i ciężko jest to wymyć nawet mocnym apc czy nawet ludwik , czy szampon PRO poradziłby sobie z tym ? Jeżeli ktoś prze przypadek zostawił auto po cuttingu na dwa dni, poleciłbym mu zrobić r.r. ok 10-15ml szamponu na 1-1,5l opryskiwacz z ciepłą ale nie gorącą wodą. Po wstępnym oprysku (bez spłukiwania) i odczekaniu chwili mycie w normalnej dawce powinno wystarczyć.
Treys Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 Mam jeszcze takie pytanko mam wersje PRO i działa bardzo świetnie odtłuszcza wszystko co możliwe przed korekta po korekcie jest na wielki nie trzeba mocnych mieszanek z ludwika i apc juz robić, jednak mam pytanie odtyka on powłoki z tego co pisze, boje się czy nie ściągnie mi 1 warstwy Nanolex SI3D z samochodu czy raczej jest bezpieczny do "odtykania" ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2016 jeżeli powłoka była położona tak jak nakazuje producent, nie powinno być żadnych problemów .
Montresorr Opublikowano 19 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2016 Czy ktoś stosował wosk bezpośrednio po tym szamponie, bez żadnego cleanera? Jak wygląda sprawa trwałości?
Treys Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Szampon jest bezpieczny do mycia samochodu zabezpieczonego folią ? aby odtłuścić powierzchnie pod zabezpieczenie
Dystrybutor ADBL Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Treys, tak
linden Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2016 Jakie pH ma ten szampon?
typ2006 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2016 Podbije pytanie [ref]linden[/ref] i dodatkowo dopytam o delikatne powierzchnie (chromy/polerki alu).
Dystrybutor ADBL Opublikowano 26 Stycznia 2017 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 ph w stronę zasady ale nie powinien nic uszkodzić. a tutaj łapcie filmik z zastosowania
Michał126 Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2017 Szampuu Pro a hydrofobowość jak była tak jest Chyba że to powłoka No i co to za niedbalstwo przy dozowaniu produktu?
Rekomendowane odpowiedzi