luke Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2017 Zapraszamy na spot dziś o 20:00 przy pizza hut na Lazurowej.
vaio Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2017 Witam dajcie znać kiedy następne spotkanie chetnie pojadę.Pozdrawiam
rapmen93 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Ktoś chętny na jakiś spocik w listopadzie? Może 18? Godziny popołudniowe. Chciałbym w końcu poznac się i pogadać z kimś z forum
vaio Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 1 godzinę temu, rapmen93 napisał: Ktoś chętny na jakiś spocik w listopadzie? Może 18? Godziny popołudniowe. Chciałbym w końcu poznac się i pogadać z kimś z forum Jestem za
acidmk Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 Spotkamy się prawie w każdy piątek. Około 19.00, 19.30 gdzieś w Warszawie. Często w Burger Kingu przy Krakowskiej. W czwartek damy znać gdzie i jak.pozdrawiam, acidmk
vaio Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2017 1 godzinę temu, acidmk napisał: Spotkamy się prawie w każdy piątek. Około 19.00, 19.30 gdzieś w Warszawie. Często w Burger Kingu przy Krakowskiej. W czwartek damy znać gdzie i jak. pozdrawiam, acidmk Ok czekam na info
rapmen93 Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2017 Ja co 2-3 tyg jestem w stolicy w weekend, to ewentualnie wtedy... W piątki odpadam
vaio Opublikowano 1 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2017 Witam panowie organizujecie jakieś spotkanko pod koniec tygodnia
acidmk Opublikowano 2 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2017 Spotykamy się w miarę regularnie, co piątek...w zasadzie tydzień w tydzień. Chyba że nie ma pogody to wtedy nie, samochodów szkoda :D:D:D
Moderator krd Opublikowano 18 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2017 No właśnie? @tfelek @Geno @Franek @acidmk @Piotrek Działamy w ten piątek? Opłatek bez opłatka?
Piotrek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 Pogoda nie napawa optymizem, na bezdotyku ręce odmarzają, zamki zamarzają trzeba szukać alternatywy Trochę spontanicznie, ale spotowaliśmy u forumowego Partnera: Myjnia Na Dwa Wiadra. Ciepło, myjka, PA, kompresor, stuffu nie brakuje, herbatą poczęstują. Jak się ładnie poprosi to i umyć pomogą, dzięki Tomasz Śnieg na zewnątrz, śnieg i wewnątrz: Czujne oko Administratora czuwa Krzychoniusz testuje nową pianę od Sonaxa, zapach Redbulla unosił się na całej hali: Ja się nie zmieszczę? To tylko 3,6 metra Dzięki @na2wiadra za gościnę Może w przyszłym tygodniu jakiś spot na "mieście"? Dawno nowych twarzy nie było
zdrowy_zab Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 Chętnie bym wpadł kiedyś jeśli już mowa o nowych twarzach Ale brudnym autem...wstyd
Moderator Domel Opublikowano 21 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 Przydała by mi się taka miejscówka w okolicy Fajnie tam macie
Lonek Opublikowano 21 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2018 Nie wiedziałem że spoty są Jak by coś to ja się piszę na Lazurową, chętnie wpadnę poznać i pogadać
rapmen93 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2018 Ja również bardzo chętnie przyjadę ale tylko w sobotę lub niedzielę
clavikord Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ja również, ale nie liczcie na samochód umyty lege artis, przynajmniej na zewnątrz nie dość, że temperatura i pogoda, to budowa koło miejsca pracy
Piotrek Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 W dniu 4.03.2017 o 20:53, Franek napisał: Lol. Może by warto odświeżyć Młodym Kojotom. Spoty na ogół co piątek, około 20.00 Dwie lokalizacje. Albo kebab przy wrocławskiej, albo Mc Donalds na Górczewskiej. Nie ma co pytać czy "dziś jest" bo raczej jest niż nie ma Cytująć Franak, potwierdzam, że dzisiaj jest Burger King (al. Krakowska, dogodny dojazd S8) około 20, jeżeli ktoś ma ochotę zapraszamy
Błaszu Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 W następny piątek (16.03) proponuję spota w moich okolicach Każdy z braci forumowej będzie mógł ogarnąć autko we własnym zakresie za free korzystając ze sprzętu dostępnego na miejscu (a trochę tego jest) Jeśli odległość i 20-25 minut drogi z Wawy nie jest problemem to zapraszam do siebie Detailing LAB
Zdroja0 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 @Błaszu ja się melduję. Asterką H GTC zajadę. Spróbuje namówić dziewczynę to by ogarnęła swoje A4 B8. A jak godzinowo?
Franek Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2018 Gdyby ktoś chciał dziś spędzić wieczór w miłym towarzystwie - to: Burger King (al. Krakowska, dogodny dojazd S8) około 20, jeżeli ktoś ma ochotę zapraszamy
Rekomendowane odpowiedzi