Administrator AreK Opublikowano 16 Czerwca 2015 Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2015 W związku z tym, że moja dziupla świeci pustkami to jeśli ktoś miałby ochotę podłubać przy swoim aucie, chętnie wynajmę garaż.Bezdotyk mam po drugiej stronie ulicy. U mnie poza lakierowaniem całego auta są warunki praktycznie na wszystko. Jest prąd, woda, kompresor, maszyny i inne... Jest czysto i schludnie. W razie czego służę radą i pomocą. Posiadam sporo chemii i zawsze można coś przetestować. Jestem w stanie przeprowadzić szkolenia w dowolnym temacie z zakresu detailingu. Jeżeli ktoś będzie chętny serdecznie zapraszam na PW.
Michael MSTP Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Miałem okazje podziałać przy swoim aucie u Arka w garażu. Zadanie postawiłem sobie bardzo ambitne mocne odświeżenie auta w 1 dzień. Garaż Arka to marzenie każdego kto chciałbym popracować przy aucie. Tak jak Arek wspominał na miejscu jest naprawde wszystko! Świetne oświetlenie od Ledów przez Metahaloge nawet po "sun guna" . Kompresor, miejsce i najwazniejsze swietny klimat! Spędziłem tam 11 godzin i było naprawde super. Arek to facet z duuuzym doswiadczeniem i sluzy tez rada, dzieki niemu udało mi sie w tak krotkim czasie wycisnac z auta maksimum. Ja napewno bede wracac, POLECAM!
Fancivi Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 W sobotę miałem wyjazd do Poznania, myślę u kogo ogarnę samochód z miliona robali, szybko przypomniałem sobie że Arek jest z tych rejonów. Wiadomość FB, ustalanie co i kiedy i widzimy się na miejscu Auto po trasie przeszło małe SPA odświeżające i nikt mnie nie poganiał jak na bezdotykach. Miejscówka bardzo przyjemna, garaż chłodny w upalne dni, sam chciałbym żeby mój garaż tak wyglądał sprzętu nie braknie też na pewno Polecam zainteresowanym, a Arkowi dziękuje
gales Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Cześć wszystkim, w ostatnią sobotę umówiłem się u Arka na przygotowanie mojego auta do zimy. Przy okazji chciałem zdobyć trochę doświadczenia, z którym u mnie krucho :-(. Arek okazał się bardzo otwarty i bardzo chętny do pomocy. Cieszę się, że moje pierwsze kroki w detailing'u mogłem postawić przy takim profesjonaliście :-) Arek, WIELKIE dzięki, na pewno wrócę po następne lekcje :-)
Administrator AreK Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Dziękuję i serdecznie zapraszam. Sam widziałeś ile to dla mnie radości.
bolo1898 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2016 W sobotę odwiedziłem Detaling Garage u Arka , Od 8-16 czas zlecił tak szybko że nie spostrzegłem się kiedy było już po . Polecam Arek jest profesjonalistą cudotwórcą i bardzo sympatycznym Człowiekiem wdrożył mnie w temat detailingu z praktycznej strony polecam każdemu Super Atmosfera Super Człowiek i Wielki Mistrz sztuki detailingu za miesiąc pojawiam się znowu .
Administrator AreK Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2016 Kto ma ochotę się podszkolić? Zapraszam jak zawsze.
msky Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 Kto ma ochotę się podszkolić? Zapraszam jak zawsze. Ja chętnie bym cię odwiedził tyle, że najbliższy weekend mam już zajęty. Może następny? fuck, przeciez to święta
huberts. Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 [ref=#aa0000]AreK[/ref], czy oferta aktualna?
Administrator AreK Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 Do 4 stycznia jestem na miejscu.
Administrator AreK Opublikowano 14 Lutego 2017 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2017 Propozycja wynajmu garażu, pomocy czy nauki ponownie aktualna
patryyyk26 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2018 W dniu 14.02.2017 o 18:27, AreK napisał: Propozycja wynajmu garażu, pomocy czy nauki ponownie aktualna Nadal aktualna?
Administrator AreK Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2018 @patryyyk26, Pisz PW co potrzebujesz
mm87pl Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2018 Hej, czy ktos w Poznaniu jeszcze wynajmuje garaz? chcialem ogarnac forda s-max jakos moze w ten weekend.... fajnie by bylo gdyby byl dostęp do wody i prądu
blazej Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2021 @AreK - pw, byłbym zainteresowany.
Administrator AreK Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Nie udostępniam już lokalu.
kuflik Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2021 @AreK dobra dobra, pisałeś w prima aprilis:p
Rekomendowane odpowiedzi