Moderator krd Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 btw. jak jest przymocowana rejestracja do tylnej klapy ? Nawet nitów nie widać Z tego co wiem to przyklejona jest na porządną taśmę dwustronną Nic nie lata i nie drga przy mocnym wykorzystaniu suba w bagażniku
Yoda Master Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Garaż profeska. Praca profeska. Fabia - tak ja mi się podoba każde auto najbardziej : ładna felga, niska opona,gleba. Nic więcej nie trzeba.
Biszkopt Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Krzysztof, bardzo ładnie, podoba mi się, pięknie Ciekawa relacja, słuszne komentarze, zdjęcia które nie przytłaczają ilością i nadmiarem detali. Lubię oglądać te relacje Gratuluję i pracy i relacji, bo to na pewno duża praca, żeby ją skleić...
Moderator krd Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2015 Gratuluję i pracy i relacji, bo to na pewno duża praca, żeby ją skleić... Im więcej ich robię tym do większej wprawy dochodzę Może za następne 10 to już w ogóle będzie luz blues
comando Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Chyba nigdy nie dojdę do takiej wprawy w używaniu wosku w płynie. Mi armora schodzi 10 razy więcej Relacja na najwyższym poziomie. Konkursu na psb w tym kwartale nie trzeba już ogłaszać
piszczek Opublikowano 8 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ten sufrex to jest coś w rodzaju APC?
Moderator krd Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2015 Nie coś w rodzaju, a dokładnie APC.
Heniek1989 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 jak zwykle kawał dobrej roboty szacun
kkobus1 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Świetna relacja! Jaki silnik siedzi?
croochy Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Czy dobrze zrozumiałem,a może nie doczytałem... hologramy usunąłeś cleanerem SV? Bo nie jestem pewien
Moderator krd Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2015 croochy, dobrze doczytałeś. Jednak SV Cleaner Fluid Professional Regular to typowa pasta finishowa, na którą już można kłaść woski. Jest to zupełnie inny produkt jak sam Cleaner Fluid w czarnym opakowaniu 250ml.
Maciek1993 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 krd Gdzie udało Ci się dorwać Allegrini Skin ? Daje radę ten produkt ? Dobrze byłoby mieć taki środek przed nakładaniem powłoki żeby dobrze odtłuścić
Moderator krd Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Maciek1993, dostałem już jakiś czas temu tester. Czy daje radę to ciężko mi ocenić. Z tego co pamiętam lakier był raczej tępy... ale na ile to przez Allegrini, a na ile przez inne "procesy" to nie powiem...
colid Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam. Świetna robota:-). Czy perl'a coś rozcieńczałeś z wodą?
Moderator krd Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Czy perl'a coś rozcieńczałeś z wodą? Sorry, że tak późno, ale dopiero zauważyłem posta... Tak - rozcieńczałem, 1:3 albo 1:4. Nie pamiętam już dokładnie bo stoi przygotowany właśnie do uszczelek w butelce z atomizerem.
Seba86 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2015 Fabia odżyła i to bardzo Lakier piękny na tej Skodziance
tomjun Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2015 Fabie ładnie się prezentują przez te niecodzienne kolory. Robota mega pozdrawiam
Moderator krd Opublikowano 19 Grudnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Co ja tu będę dużo pisał. Fabia Venomka wymagała dopieszczenia przed zimą W końcu udało mi się go namówić na poświęcenie kilku godzin i efekt niżej Brudas! Tu nawet ktoś był Lecimy z pianą. Tu w międzyczasie było mycie ręczne, ale fotek brak... Karol i glinkowanie. Chyba mu się spodobało... Później osuszyliśmy samochód z pomocą kompresora. Karol go odkurzył i umył szyby oraz przetarł plastiki. Taka kombinacja na dziś. Scholl W09 + Scholl Premium Vintage Wax. No i parę fotek na gotowo O, nawet i Karol się znalazł Mam nadzieję, że się podoba Karol się trochę spocił, w końcu pierwszy raz ogarniał samochód po "mojemu", czyli detailingowo Myślę jednak, że efekt końcowy sprawia uśmiech na twarzy i wszelkie przeciwności losu na chwilę uciekają z głowy
ad.am Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Widziałem przed kwadransem, przyjemnie czysta się toczyła
jedrek1980 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2015 Fajnie wyszła.Kurde ze ja nie mam takich znajomych którzy dysponują takim sprzętem
AKAB Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Miec takiego kolege z takimi umiejętnosciami to skarb .Pozdrawiam
Donik Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2015 Strasznie wygląda ta mora na całym samochodzie
Piotrek_K Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 KRD, a co sądzisz o Scholl Vintage Wax? Jesteś chyba jedną z niewielu osób, które go używały. Sam miałem sampler tego wosku jakiś czas temu i jeśli chodzi o look to robił mega wrażenie, uwagi miałe jedynie co do sposobu aplikacji i trwałości (choć to raczej wina lakieru - bo nic, oprócz ceramiki, nie leży mi dłużej niż 2-3 mce).
Moderator krd Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Piotrek_K, bardzo go lubię. Aplikacja banalna - dociera się bez problemu nawet po zostawieniu na dłuższy czas. Nie wypaca się, stąd wybór Scholla zamiast Zymola HDC + Glasura na zimę. Co do trwałości to wcześniej już wstawiałem - viewtopic.php?p=412285#p412285 Dla mnie bardzo fajny.
Rekomendowane odpowiedzi