maly_marcin Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Lukasz20VT efekt ciekawy, nie będę się tu doszukiwał prawdy, czy to Twoje czy nie Twoje, nie mnie to oceniać, na silnikach Fiata się nie znam Ale mam jedno ale... jeśli już robiłeś pod maską na cacy to wypadało by ten napis FIAT 20v Turbo ładnie wypolerować, bo tego tu brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 3553#23553 Przecież tu pisałeś ,że to zdjęcie pochodzi z netu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20VT Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Zdjęcie jest moje i mojego auta. Przyjrzyj się dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=1334&start=0 Przecież tu pisałeś ,że to zdjęcie pochodzi z netu Ale robione E50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Zdjęcie jest moje i mojego auta. Przyjrzyj się dokładnie. Czemu mam się przyglądać? Przecież wyraźnie napisałeś ,że zdjęcie jest z "poglądowe z netu" i nie zostało wykonane przed zimą tylko w lipcu 2008. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20VT Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 maly_marcin, Będzie wypolerowany, chodzi mi to po głowie. Zajmę się tym w ten weekend. [ Dodano: 5 Maj 2010, 22:56 ] hehe słuchajcie tak na prawdę to lata mi to koło usunięty wulgaryzm, nie chceta- nie wierzta ;-) lece na Jackassów, narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Dodam łyżkę dziegciu do tej beczki miodu Te zacieki czerwonej farby na dolnej krawędzi pokrywy klawiatury wyglądają IMHO fatalnie i psuja obraz całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaCK Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 jak ktoś tak rzuca mięsem na forum to aż odechciewa mi się czytać postów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Bez żartów to nie są dwa te same silniczki Zgadzam się w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 A mnie się wydaje ze to jest ten sam samochód. Naklejka w prawym dolnym rogu szyby oraz nieoryginalny tuningowy zderzak przedni o tym świadczy. Faktycznie pod maska zaszły zmiany ale Gadżety które widać na zdjęciach po detailingu są uzupełnione w trakcie zimowego postoju.A to ze nawet naklejki w inny sposób pozaginanePrzy myciu naklejki się odklejają,niestety. Inna sprawa ze faktycznie Przecież wyraźnie napisałeś ,że zdjęcie jest z "poglądowe z netu" i nie zostało wykonane przed zimą tylko w lipcu 2008.,a wiec do końca nie jestem pewien czy zdjęcie brudnej komory pochodzi z tego auta. Te zacieki czerwonej farby na dolnej krawędzi pokrywy klawiaturywyglądają IMHO fatalnie i psuja obraz całości To prawda, wygląda to strasznie. A folia 3M nie wytrzyma próby temperatury na bank. Zresztą już widać ze się odkleja. A co do twojego zachowania Lukasz20VT, aż szkoda się wypowiadać. Nie wiem czy takim burakiem jesteś czy tylko takim się kreujesz. Może to celowe działanie w stylu:nie ważne co ważne ze mówią?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Po dokładnym przeczytaniu tematu stwierdzam, że 2 i 3 foto to faktycznie twoja komora silnika, co do 1 foto nie wiem.... Swoją droga zacieki wyglądają fatalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubio Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Coś w tym jest, że Lukasz20VT na każdym forum na którym się pojawi sieje zament Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 7 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 te wulgaryzmy trochę nie na miejscu. Jak ktoś nie potrafi zapanować nad swoimi emocjami to niech w ogóle nic nie pisze. Nie po to tutaj jesteśmy, żeby się obrażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Łukasz, a co dokładnie dłubnąłeś pod maską, jaki zakres prac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz20VT Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Przemku napisałem wcześniej: 1) Wstępne mycie silnika przy użyciu Karchera oraz pianki Tenzi. 2) Szczotkowanie zakamarków przy użyciu szczotki Vikan oraz wody z szamponem Sonax. 3) Suszenie i usunięcie wody kompresorem. 4) Nabłyszczanie elementów metalowych woskiem Autoland w spray'u. 5) Nabłyszczanie i konserwacja elementów gumowych atomizerem Autoland do gumy. Jak widać powyżej, wszystkie środki to budżetówka kupiona w Realu. Nie mniej jednak wszystko się trzyma i wygląda dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoDetailing Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Widziałem auto w obecnym odcinku Operacji Tuning w TVN Turbo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiLu Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Widziałem auto w obecnym odcinku Operacji Tuning w TVN Turbo i pokazało blask? bo tutaj wertując kolejne strony go nie uświadczyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrabit Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 moim zdaniem nie pokazało... było - brudne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi