Jump to content

Recommended Posts

• Dystrybutor
Posted

Kolejnym z pierwszej serii produktów jest ADBL Shampoo. Pierwszy i podstawowy szampon w naszej ofercie.

Zapach coli, kolor niebiesko-fioletowo-czarny.

W koncentracie pH 7-7,5. Bezpieczny dla wosków, dobrze pieniący, pachnący colą.

Zawiera dodatki polimerowe, które osadzają się na lakierze podczas mycia. Zawiera dodatkowo olejki cytrynowe i pomarańczowe co sprawia, że posiada bardzo wysoką skuteczność mycia.

Dozowanie: 25-30ml na 10l wody.

Dostępne pojemności:

0,5L - 29,99zł

1L - 49,99zł

5L - 129,99zł

Tp4Ogyzl.jpg

Czekam na ewentualne pytania.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • Moderator
Posted

Chemik ADBL, fantastyczny szampon! Chciałem za niego gorąco podziękować :good:

Uważam tylko że źle skalkulowaliście jego cenę. Są łosie (jak np ja) które zapłacą dużo więcej za coś dużo gorszego :kox:

• Moderator
Posted

Britemaxa miałem ponad rok temu i z tego co pamiętam to był bardzo fajny ale... ADBL chyba kapkę lepszy ;)

• Dystrybutor
Posted
Chemik ADBL, fantastyczny szampon! Chciałem za niego gorąco podziękować :good:

Uważam tylko że źle skalkulowaliście jego cenę. Są łosie (jak np ja) które zapłacą dużo więcej za coś dużo gorszego :kox:

To my dziękujemy za zaufanie jakim obdarzyli nas wszyscy wybierający nasze produkty:)

Myślę, że cena skalkulowana jest ok, a na pewno adekwatnie do kosztów jakie ponosimy przy produkcji. :) To, że wypada lepiej na tle innych droższych produktów to tylko na + :good:

Już nie długo kolejne ciekawe produkty:) Np. płyn do szyb o soczystym zapachu, który w większości przypadków nie wymaga dodatkowego docierania suchą fibrą ;) będzie ciekawie :ad:

Posted

Szampon jest naprawdę świetny, użyłem go dotychczas z 4-5 razy przy myciu Astry i jestem z niego bardzo zadowolony. Daje bardzo fajny poślizg rękawicy i świetnie domywa brud, który pozostał po myciu wstępnym ;). Liczę, że rozwiniecie niedługo swoją ofertę o pianę aktywną, jednak najbardziej interesuje mnie Wasze AIO, którego zdjęcia pokazaliście na FB.

• Dystrybutor
Posted

Slovak :good:

Zdjęcia piany testowej na fb też są ;)

Jeżeli interesuje Cię AIO to próbka do "zabawy" będzie z nami na Dub It - jak będziesz, zapraszamy pod namiot :)

Przy Aio jest tak dużo różnych właściwości, które trzeba wziąć pod uwagę, że chwilę to jeszcze potrwa. Z resztą myślę, że forumowicze pomogą już nie długo w zweryfikowaniu bazowej formulacji ;)

• Dystrybutor
Posted
A ja się pytam kiedy odpowiednik Panel Wipe.......?

Ten z kolei jest na ostatniej prostej :D Na dopracowanie czeka tylko szybkość parowania ;) bo reszta już jest na odpowiednim poziomie...

Dobrze, że nie pytasz o płyn do mikro :kox:

Posted

No to mega bo narazie PW nie ma odpowiednika. a znając was jest szansa że będzie dawał rade.

O płyn do mikro nie pytam bo mam galon.

Pozdrawiam

• Dystrybutor
Posted

Eryczek, jezeli chodzi o kwestie ceny. Wiesz jak by to wygladalo w Polsce: a dlaczego taka duza cena skoro firma xyz ma tanszy (pomimo aktualnej ceny zdaza nam sie to slyszec). Dlatego tak bardzo liczą się dla nas opinie doświadczonych użytkowników :):good::good::good: .

Za opisanie wrażeń w dziale testy też się nie obrazimy ;).

Posted

Równiez miałem okazje uzywać tego szamponu, wszystko na plus.

Jeśli chodzi o zapach to czuć go zależnie jak wieje wiatr-wg mnie wszystkie szampony jakie miałem okazje uzywać mają taką samą intensywność zapachu.Shiny Garage, Duragloss, Meguiars i jakieś inne dziadostwa.Zapach coli jest świetny w sumie mógłby byc bardziej intensywny, ale pewnie byłoby to kosztem ceny.

• 1 year later...
  • 3 years later...
Posted

szybkie pytanie czym oprócz zapachu różni się Cola od Snowballa ?  są jakieś wyrazne różnice w poślizgu/połysku itp ?

• Dystrybutor
Posted

oczywiście. cola jest bardziej skoncentrowana (30ml na wiadro vs 50ml na wiadro) oraz zawiera dodatkowe polimery podbijające szklistość lakieru.

w kwestii siły mycia działają podobnie.

Posted

Ok, no tak czułem miałem snowballa jako szampon "roboczy" do felg itp ale lakier po nim był dość bez połysku, a szukam czegoś ciut lepszego dla znajomego w dobrej cenie. Wezme Cole w takim razie