Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Kolejnym z pierwszej serii produktów jest ADBL Shampoo. Pierwszy i podstawowy szampon w naszej ofercie. Zapach coli, kolor niebiesko-fioletowo-czarny. W koncentracie pH 7-7,5. Bezpieczny dla wosków, dobrze pieniący, pachnący colą. Zawiera dodatki polimerowe, które osadzają się na lakierze podczas mycia. Zawiera dodatkowo olejki cytrynowe i pomarańczowe co sprawia, że posiada bardzo wysoką skuteczność mycia. Dozowanie: 25-30ml na 10l wody. Dostępne pojemności: 0,5L - 29,99zł 1L - 49,99zł 5L - 129,99zł Czekam na ewentualne pytania.
boczak91 Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Wiesz moze ile ml ma nakretka od szamponu?
MarrciN Opublikowano 18 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2015 Sprawdziłem z ciekawości przed chwilą i wyszło mi 10ml.
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lipca 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Chemik ADBL, fantastyczny szampon! Chciałem za niego gorąco podziękować Uważam tylko że źle skalkulowaliście jego cenę. Są łosie (jak np ja) które zapłacą dużo więcej za coś dużo gorszego
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lipca 2015 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Britemaxa miałem ponad rok temu i z tego co pamiętam to był bardzo fajny ale... ADBL chyba kapkę lepszy
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Chemik ADBL, fantastyczny szampon! Chciałem za niego gorąco podziękować Uważam tylko że źle skalkulowaliście jego cenę. Są łosie (jak np ja) które zapłacą dużo więcej za coś dużo gorszego To my dziękujemy za zaufanie jakim obdarzyli nas wszyscy wybierający nasze produkty:) Myślę, że cena skalkulowana jest ok, a na pewno adekwatnie do kosztów jakie ponosimy przy produkcji. To, że wypada lepiej na tle innych droższych produktów to tylko na + Już nie długo kolejne ciekawe produkty:) Np. płyn do szyb o soczystym zapachu, który w większości przypadków nie wymaga dodatkowego docierania suchą fibrą będzie ciekawie
Slovak Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Szampon jest naprawdę świetny, użyłem go dotychczas z 4-5 razy przy myciu Astry i jestem z niego bardzo zadowolony. Daje bardzo fajny poślizg rękawicy i świetnie domywa brud, który pozostał po myciu wstępnym . Liczę, że rozwiniecie niedługo swoją ofertę o pianę aktywną, jednak najbardziej interesuje mnie Wasze AIO, którego zdjęcia pokazaliście na FB.
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Slovak Zdjęcia piany testowej na fb też są Jeżeli interesuje Cię AIO to próbka do "zabawy" będzie z nami na Dub It - jak będziesz, zapraszamy pod namiot Przy Aio jest tak dużo różnych właściwości, które trzeba wziąć pod uwagę, że chwilę to jeszcze potrwa. Z resztą myślę, że forumowicze pomogą już nie długo w zweryfikowaniu bazowej formulacji
kaskra1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 A ja się pytam kiedy odpowiednik Panel Wipe.......?
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 A ja się pytam kiedy odpowiednik Panel Wipe.......? Ten z kolei jest na ostatniej prostej Na dopracowanie czeka tylko szybkość parowania bo reszta już jest na odpowiednim poziomie... Dobrze, że nie pytasz o płyn do mikro
kaskra1 Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 No to mega bo narazie PW nie ma odpowiednika. a znając was jest szansa że będzie dawał rade. O płyn do mikro nie pytam bo mam galon. Pozdrawiam
Dystrybutor Chemik ADBL Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Szansa jest i to duża
Dystrybutor ADBL Opublikowano 6 Lipca 2015 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Eryczek, jezeli chodzi o kwestie ceny. Wiesz jak by to wygladalo w Polsce: a dlaczego taka duza cena skoro firma xyz ma tanszy (pomimo aktualnej ceny zdaza nam sie to slyszec). Dlatego tak bardzo liczą się dla nas opinie doświadczonych użytkowników . Za opisanie wrażeń w dziale testy też się nie obrazimy .
tomix156 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Na zlocie BMW KLUB Podkarpacie rozdaliśmy trochę tych szamponów i docierają do nas same dobre opinie
impex Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2015 Równiez miałem okazje uzywać tego szamponu, wszystko na plus. Jeśli chodzi o zapach to czuć go zależnie jak wieje wiatr-wg mnie wszystkie szampony jakie miałem okazje uzywać mają taką samą intensywność zapachu.Shiny Garage, Duragloss, Meguiars i jakieś inne dziadostwa.Zapach coli jest świetny w sumie mógłby byc bardziej intensywny, ale pewnie byłoby to kosztem ceny.
W1Michal Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 szybkie pytanie czym oprócz zapachu różni się Cola od Snowballa ? są jakieś wyrazne różnice w poślizgu/połysku itp ?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 19 Czerwca 2020 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 oczywiście. cola jest bardziej skoncentrowana (30ml na wiadro vs 50ml na wiadro) oraz zawiera dodatkowe polimery podbijające szklistość lakieru. w kwestii siły mycia działają podobnie.
W1Michal Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2020 Ok, no tak czułem miałem snowballa jako szampon "roboczy" do felg itp ale lakier po nim był dość bez połysku, a szukam czegoś ciut lepszego dla znajomego w dobrej cenie. Wezme Cole w takim razie
Rekomendowane odpowiedzi