Dystrybutor ADBL Opublikowano 14 Lutego 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 nadkola, zwłaszcza te materiałowe domyje świetnie nawet przy małych stężeniach. plastiki na zewnątrz szedł bym w duże rozcieńczenia.
maciek-drummer Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 @ADBL nadkola mam plastikowe, 1:20 będzie ok? Komorę sobie nim ogarnąłem elegancko i teraz nie wiem jakie mu zastosowanie znaleźć a mam prawie cały litr. Tak pomyślałem, że będę używał go do zewnętrznych plastików.
Dystrybutor ADBL Opublikowano 14 Lutego 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2019 nadkola 1:20 bez problemu
Dystrybutor ADBL Opublikowano 15 Lutego 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2019 plastik plastikowi nie równy. sprawdź na 1:20 najpierw.
Hazelek Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jest szansa na wyczyszczenie kostki brukowej z oleju, płynów hamulcowych itp?
PingNoMore Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Do tego są inne preparaty, ale nie będę o nich tu pisał żeby nie zaśmiecać. Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Moderator Domel Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 5 godzin temu, Hazelek napisał: Jest szansa na wyczyszczenie kostki brukowej z oleju, płynów hamulcowych itp? ADBL nie ma w swojej ofercie dedykowanego produktu jeszcze, także wrzucę link do naszych testów innego produktu:
Dystrybutor ADBL Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Śmiało możesz użyć greengine 1:4 na kostkę. Daj znać jak wyszło.
arlid Opublikowano 5 Lipca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2021 A jak to działa na aluminium? Albo T&G? Mogą wystąpić przebarwienia?
Dystrybutor ADBL Opublikowano 7 Lipca 2021 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2021 W dniu 5.07.2021 o 18:43, arlid napisał: A jak to działa na aluminium? Albo T&G? Mogą wystąpić przebarwienia? gołe aluminium na pewno oberwie. Jeżeli pytasz o aluminiowe bloki silnika czy inne elementy lakierowane to nie powinno się nic dziać. T&G tak samo. Postępując zgodnie z instrukcją. Jeżeli masz powierzchnię o którą mocno się obawiasz proponujemy robić próbę w mało widocznym miejscu. 1
Rekomendowane odpowiedzi