woof Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 mój turas jeszcze nie gotowy w piątek zbierzność i zkładam keskiny
nitos Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ja niestety jednak się nie pojawię. Nagła zmiana planów.
macvas Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dzięki Panowie za spota. Fajnie było poznać i porozmawiać. Jak już będziecie po tych swoich naukach i będzie więcej czasu to możemy się ustawić na jakieś sprzątanie aut i jakąś wymianę doświadczeń
DIMA Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Przepraszam ale nie dojechałem.. miałem zwariowany dzień dziś... Z pozytywów to założyłem kolejne koła
kubik Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Miło było poznać Im więcej Nas tym lepiej
kubaPb Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Jadę dzis testowac myjnie n bp jakby byl chętny ktos to dawać znać
marwol Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Bp fajne ,ale czas szybko leci
kubaPb Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Byłem, polecam Fotki w moim poscie z wypadu 2godzinnego 1pln/45s kosztuje wiec troche drogo ale miejscówka idealna! na samym koncu,cisza,spokoj i nikt nie przeszkadza Jedyny minus - brak rozmieniarki na drobne..
DIMA Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 kubaPb mówiłem Dla mnie ideał miejsce Też podskoczę po południo spłukać..
kubaPb Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Najlepsze ostatnie miejsce nikt nie zaglada, nikt nie przeszkadza, tir zaslaniaja. Mozna rozwalic sie z kosmetykami Panowie czy ktoś może uzywał kiedys tego ? Na filmie wyglada genialnie
luk45z Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Polecam zainwestować 5 zł w kartę do doładowań, nie potrzebne drobne już nigdy
kubaPb Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Nie chce żadnej kolejnej karty. I tak ich mam sporo tego plastiku i jeszcze jakaś dodatkowa z Bp.. nie dziekuje A i tak nie tankuje tam ropy wiec nie przyda sie.
marwol Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Chodzi o karte na myjnie,taniej wychodzi
luk45z Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Z tego co pamiętam doładowanie o 40 zł zasila ją o 50 zł. Działa na każdej myjce BP. Ja wożę w schowku, nie noszę więc miejsca w portfelu nie zajmuje
kubaPb Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2015 Troche mi szkoda 40zł bo nie myje tak czesto na ręcznej, wiekszosci zawsze jezdze do rodziców i tam ma swoją myjke Black&deske Pw1700 plus pianownice PA i tyle miejsca na trawniku ze 15fur moze stac i je myc a na recznej to własnie 1-2 na 3-4miesiace Ale dzieki za info,szkoda ze ona nie jest na paliwo ładujesz 6kart po 40zł ~ wychodzi 60zł do przodu miesiecznie na ropie
luk45z Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 Wybiera się ktoś dziś wieczorkiem na BP?
macvas Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ja byłem dzisiaj na BP. Naprawdę super miejscówka - cisza i spokój (tylko ziom z pracy się napatoczył, to zagadał). Wodę i chemię mają na poziomie. Dużo miejsca na docieranie, więc jak dla mnie bajka. Pytanko: Orientujecie się, gdzie w Białym w sensownej cenie przyzwoicie przyciemnię szyby (komplet tył)? Rozeznałem się w ALAR, bo są rzut beretem ode mnie..ale wydaje mi się że 490zł za komplet to szału nie ma i pewnie da radę jeszcze taniej
Dawid_Bojarski Opublikowano 4 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2015 Panowie, jest ktoś kto mógłby mi pożyczyć polerke w okresie między 15 lipca a 15 sierpnia? Chodzi o 1 coś 2 dni w tym czasie żebym ogarnął sobie swoje auto =oczywiście za odpowiednią opłatą pasty swoje mam, pady niedługo będą zamówione a szkoda mi trochę kasy wydawać żeby tylko jedno auto zrobić.... Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
kubik Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Kup maszynę i sprzedaj po,ja raz pożyczyłem koledze,to zaraz przewód załamany i jakieś takie smaczki,nigdy więcej
fipa Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Panowie, jest ktoś kto mógłby mi pożyczyć polerke w okresie między 15 lipca a 15 sierpnia? Chodzi o 1 coś 2 dni w tym czasie żebym ogarnął sobie swoje auto =oczywiście za odpowiednią opłatą pasty swoje mam, pady niedługo będą zamówione a szkoda mi trochę kasy wydawać żeby tylko jedno auto zrobić.... Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Ja mam Silverline ze stabilizacją + BP 75mm i 125mm i się zastanawiałem, czy nie wypożyczać jej, bo leży i się kurzy. Tylko Tobie to by się chyba nie opłacało, koszt wysyłki w dwie strony + coś dla mnie.
Dawid_Bojarski Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Wysyłka mogłaby być w jedna stronę bo w pon przyjeżdżam przez Warszawę... Napisz mi na pw ile byś chciał to się dogadamy Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
kubaPb Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 To jak panowie, ktoś chętny na jakiś spot na BP ?? Ps. @DIMA nie byłeś przypadkiem wczoraj tak około 17/18 w Auchan na produkcyjnej na nowych kołach czarnych
DIMA Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 kubaPb, Tak to ja bylem Z resztą drugiego takiego niema w białym Co do spotu chętnie.. tylko czwartek odpada u mnie
kubaPb Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 No to centralnie na wprost ciebie zatrzymałem się Tylko mój tak uwalony po 3tys.km do Italy nie wyglada swojo Ale felunek ładny założyłes, nowe koło czy malowałes ?
DIMA Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 kubaPb, Nowe Ta felga tez mi pasuje w końcu... Teraz trzeba do dołu opuścić z pól metra
Rekomendowane odpowiedzi