Jump to content

PolishAngel Supersport Ptfe Wheel Wax

xxManiekxx

Recommended Posts

• Moderator

xxManiekxx, mam go od dwóch miesięcy, ze dwa razy chyba użyłem. Produkt jak najbardziej na tak :good:

Za pierwszym razem kładłem go na nieprzygotowane felgi. Autobahn miał coś pod cztery miesiące więc raczej był już tylko wspomnieniem, bez glinki, bez cleanera - tylko Prik i deironizer.

Aplikacja bardzo prosta - psik psik i rozprowadzasz bawełniakiem albo fibrą. Felgi robią się śliski i świecące :)

Nie napiszę że bród się felg nie imał ale w styczniu nie jest to chyba możliwe. Za to cały syf schodzi od Karchera. Po ok miesiącu powtórzyłem aplikację. W tym czasie kropelkowanie na felgach wciąż było widoczne.

Z ciekawostek to produkt wygląda jak nowy Presto Detail (z tym że jest niebieski). W butelce pływają takie kuleczki :o . Nie da się go chyba odlać i używać ze standardowym atomizerem.

• 2 weeks later...

Też mam, ale jak do tej pory psiknąłem dwa razy na felgi matowe przed zimą, a na takim lakierze woda zachowuje się trochę inaczej. Teraz zrobi się cieplej więc zobaczymy jak to będzie wyglądać na "normalnych" ;) Zaaplikowałem też na końcówki wydechu i albo mi się wydawało albo niesamowicie się świeciły :D Też zweryfikuję ponownie.