PN Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 A do tej victorii trzeba użyć VW deep cleanse? Czy może być inny? Nie no - w sumie dowolny dobry cleaner da radę (wątków o cleanerach już trochę było, więc nie będe nic sugerował, co by znów piekła nie rozpętać ) 3 uncje-na ile to wystarczy? Mam takie opakowanie i na całe X5 mi zeszło może z 5-7% puszki. Może zejść więcej, jeżeli będziesz nakładał rękoma - bardzo miekki, maślany wręcz wosk, o zapachu truskaweczek Nie pamiętam ile carbona jest w opakowaniu. Piszą, że 8 uncji.
wujek600kv Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 jaużywałem Pete's 53 i teraz przedwczoraj znowu go zakupiłem. Jak dla mnie do czerwonego lakieru nie ma lepszego wosku. NXT generation się nie umywa nawet... Z czarnym też ponoć bardzo dobrze wspolpracuje. Swoją drogą chętnie bym wypróbował ten Carbon....
piotres Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 jaużywałem Pete's 53 i teraz przedwczoraj znowu go zakupiłem. Jak dla mnie do czerwonego lakieru nie ma lepszego wosku. NXT generation się nie umywa nawet... Z czarnym też ponoć bardzo dobrze wspolpracuje.Swoją drogą chętnie bym wypróbował ten Carbon.... To juz zuzyles cale jedno opakowanie pete's i teraz drugie zaczynasz ? no to chyba troche masz samochodow "do smarowania"
Administrator CleanerFreak Opublikowano 5 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 A tutaj był Photoshop użyty, czy nie?Tak się zastanawiam, bo to mój ulubiony projekt z forum! http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=766 Możesz być pewny, że Thomas @Bulla2000 żadnych "Photoshopów" nie używa Nie pamiętam ile carbona jest w opakowaniu.Piszą, że 8 uncji. Tak, 8 uncji (=226,8 gram) concorso jest tylko do nakładania paluszkami.A jak nałoże aplikatorem to nie wyjdzie ? Pomijam tu różne kwestie dot. preferencji i wrażeń związanych z nakładanie,,chodzi tylko i wyłącznie o efekt końcowy. "Wyjdzie" Ważne aby temperatura otoczenia była powyżej 15/16 stopni. Concorso powinno się nakładać paluszkami, bo to sama przyjemność a na dodatek rozgrzewasz wosk.
wujek600kv Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2010 zużyłem na 4 woskwania w tamtym sezonie. a to kupiłem na ten rok. samochód do smarowania mam mój, a za tydzien bedzie jeszcze drugi , ciekawe jak z kolei na lakier metalik ten wosk podziała...
kabul Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 zużyłem na 4 woskwania w tamtym sezonie Całe opakowanie zużyłeś w 4 woskowania
JJ. Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 zużyłem na 4 woskwania w tamtym sezonie Powiedz, że woskowałeś jachty..
Przemek Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 JJ, nasz kochany Wujek, to dobry wujek, on woskował znajomym naczepy włącznie z ciągnikami.
nOx Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 zużyłem na 4 woskwania w tamtym sezonie. Jeździsz Terex'em Titan'em ??
MetalMagnes Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2010 Możesz być pewny, że Thomas @Bulla2000 żadnych "Photoshopów" nie używa CleanerFreak, no to się cieszę bo to jest mój ulubiony projekt i oznacza to, że można tak zrobić samochód!
Rekomendowane odpowiedzi