Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja kupiłem w BF zestaw i do dzisiaj status wysyłki jest "oczekuje na nadanie" ...

Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Gold_Car "Mam tak samo, jak Ty." Zamówiłem w sobotę. Mam nadzieję, że jutro coś ruszy.

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Zamówione 29, "wysłane 2 grudnia" .. list przewozowy -> faktycznie z 2 grudnia, ale nie przekazano do InPostu paczki .. a status "zakończone". Ciekawe kiedy powysyłają paczki .. jest to 3 zakup od nich, 1wszy na stronie (reszta allegro) i zwykle było szybko i bezproblemowo. Ale nie tylko oni, na 5-6 paczek zamówionych z różnych sklepów od piątku (rano) do niedzieli dotarły aż 2 .. reszta gdzieś wisi / niewysłana. 

Widocznie @kamil_motogo odkopujecie się z zamówień i paczek ? 

Opublikowano

Panowie - @MotoGo jest zapchane zamówieniami po BF (jak zresztą wszyustkie sklepy, które uczestniczyły w tym zakupowym święcie), więc uzbrojcie się trochę w cierpliwość. Otrzymaliście chyba przeprosiny sms-owe od Motogo ? I 10% rabat na kolejne zakupy, w ramach przeprosin za opóźnienia..? 😉

Opublikowano

Moje zamówienie z piątku przez Allegro dotarło dziś do paczkomatu. Zamówienie było kompletne, jedynie pin towel zamiast czerwonej obwódki ma granatową ale to szczegół

Opublikowano

Drodzy użytkownicy,

Faktycznie, trochę nas zakopało po BF, nasza oferta cieszyła się sporym zainteresowaniem. Mam nadzieję, że wszystkie paczki dotarły lub dziś dotrą bez większych problemów 🙂

Opublikowano

Moje też doszło. Wszystko klasa, zastrzeżeń nie mam, ale jedna butelka WS gdzieś się zapodziała... chociaż na fakturze jak byk

Żeby nie było - pretensji absolutnie nie mam, zdarza się

P.S. Bardzo ładne naklejki

Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

U mnie tak samo wszystko dzisiaj ładnie dotarło 🙂 teraz czekam jedyne na paczkę od Młodego, której też ani widu ani słychu .. 

Opublikowano

a moja po tygodniu oczekiwania przyszła z informacją do paczkomatu  jako ponadgabarytowa  brak miejsca w paczkomacie  takie jaja ktoś skopał formę wysyłki czy jak...

Opublikowano

@MMCzysci Dzięki za opinie, cieszymy się, że naklejki przypadły do gustu 🙂 Napisz proszę na priv numer zamówienia i załatwimy sprawę z butelką 🙂
@FilipO Dziękuję za opinie, cieszę się, że wszystko OK 🙂
@jacks Czy sprawa już się rozwiązała? Jeśli nie - napisz proszę na priv numer zamówienia, będziemy interweniować.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Jesteście moim ulubionym sklepem z kosmetykami do auta.

Wielki plus za prezenty do wyboru (nie zdarza się to często u konkurencji). Lepsze to niż zbieranie punktów.

Pozdrawiam i do zakupu jak się pokończy 😆

• 1 rok później...
Opublikowano

Jeżeli lubisz mini gratisiki które dorzuca większość sklepu to tutaj nie licz na nic. Zamówienie za 450zl i nawet długopisu gdzie w detailing housie zawsze wpada jakiś tester, zawieszki,naklejki i inne zawalczę szufladek

Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka

• Super 1
  • 2 lata później...
Opublikowano

Dawno chyba nikt nie wrzucał opinii. Pierwsze zamówienie i bardzo pozytywne zaskoczenie. Fajnie zapakowane produkty, każda nakrętka zabezpieczona taśmą, oddzielnie (nie wiem jak to się nazywa fachowo), te cyngle atomizerów. 

Gratis do wyboru w trakcie składania zamówienia i dostałem oprócz tego co wybrałem także tester na próbę, można powiedzieć dopasowany jako uzupelnienie do produktów z zamówienia. Fajne, miłe zaskoczenie, bo choćby dostali go od producenta to w dzisiejszych realiach gratisy od producentów potrafią "rozejść się po kościach" , a nie trafiać do klientów. 

Szybka realizacja, firmowy karton, a nie jakiś pognieciony wypychacz po chrupkach z magazynu 😉 Sam karton fajnie dobrany, że nie jest ani za duży, ani za mały i nic się nie gniecie. 

Czekam na produkt, który ma się pojawić w ofercie, bo chwilowo nie ma i będę pewnie składał kolejne zamówienie 👌 👍 

Co do cen jak porównywałem to różnie, jedne produkty droższe, inne są tańsze. Nie zawsze jednak cena gra główna rolę, duża dostępność, było praktycznie wszystko co miałem na liście, bez jednego produktu, ale jak pisałem zaczekam i może coś się dozbiera znowu.

Kontakt także dobry, napisałem maila, na drugi dzień dostałem odpowiedź. Nie odsyłają jak inne sklepy w stylu "proszę spytać producenta". 

Bardzo fajny sklep i mam nadzieję, że będzie się rozwijał dalej. 

• Lubię to 1
  • Super 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Partner forum
Opublikowano

@arlid  Dzięki wielkie za opinię! ❤️  Robimy co w naszej mocy, aby dobrze doradzić i szybko zrealizować zamówienie. A gratisy do wyboru w koszyku regularnie się zmieniają! 

• Okay 1