Fancivi Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 praca piekna ale w pewnym momencie sie dublują obrazki
Pan Miyagi Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Mózg rozje*any! To ile w sumie czasu poświęciłeś na wszystko?
coobah Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Pan Miyagi, gdzieś widziałem wpis mówiący o 150 godzinach.
proximo Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 SUPER praca! jestem pod dużym wrażeniem
Pajko Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Chciałem napisać coś mądrego i wnoszącego do tematu , ale nie mogę znaleźć słów . Musi wystarczyć gif
Moderator rychu Opublikowano 14 Października 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Przeczytałem wstęp i od razu pomyślałem - Mirka będzie grana Przewinąłem niżej i jest Super praca i relacja A Merc na pierwszej focie, z daleka wyglądał całkiem przyzwoicie....
Pan Miyagi Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Pan Miyagi, gdzieś widziałem wpis mówiący o 150 godzinach. ślepota mnie ogarnęła z wrażenia
soll Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Nooo Panie.. Relacja mega, widać ogrom pracy włożony w dopieszczanie Merca. Ile zajęły Ci etapy - zewnętrze i wnętrze? Gratuluję takiego pacjenta, tutaj można się wykazać kunsztem, wiedzą i doświadczeniem. A Ty się zastanawiałeś czy robić relację Jest mega
patryczken16 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 mniej wiecej tak ogladalem
soll Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 No rewelacja!. Jak wygląda wnętrze - blacha? rudej nie widzę, elementy narażone bronią sie jeszcze? Jak podłoga? Auto w plenerze jest po prostu ... nie wiem jak to określić, nie do zajebania
michal Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 podniosłeś wartość tego samochodu przynajmniej 10krotnie, kawał przeogromnej pracy, efekt przed i po jest nie do opisania. szacun.
Polisa Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Szacunek za odratowanie Relację oglądałem cały czas tak
biznes365 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Choroba postępuje u wszystkich. Przeglądając relację zapomniałem że od 40minut woda na makaron się gotuje.Ale warto było bo było o tak:
wkr Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Podziwiam za zaangażowanie , zazdroszczę garażu , chylę czoła przed efektem finalnym ! Ale merca to już bym nie oddał
henake Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Auto na sprzedaz moze?
Franek Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Kawał roboty. Co to za pasta na zdjęciu gdzie czyścisz gwiazdę na grillu? Mierzyłeś go z ciekawości? NIe do końca rozumiem rolę lakiernika - robił malowanie na tym aucie czy ordynarną próbę tak zwanej polerki? Jak CI sie pracowało z samym samochodem? Łatwość montażu elementów i przemyśłenie konstrukcji? Wg mnie idealny pacjent do takiego dłubania. Można i by z 3 miesiące w garażu siedzieć.
blaszczu Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Czapki z głów - kawał dobrej roboty
Administrator AreK Opublikowano 14 Października 2014 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Jak wygląda wnętrze - blacha? rudej nie widzę, elementy narażone bronią sie jeszcze? Jak podłoga? blacha w idealnym stanie . Byłem w szoku tym bardziej ,że wszystko było ori.henake, do końca swoich dni pozostaje w rodzinie. Używany tylko na specjalne okazje.
Administrator AreK Opublikowano 14 Października 2014 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Co to za pasta na zdjęciu gdzie czyścisz gwiazdę na grillu? AutosolNIe do końca rozumiem rolę lakiernika - robił malowanie na tym aucie czy ordynarną próbę tak zwanej polerki? jedno i drugie stąd przepolerowane niektóre elementy i plamy na lakierze.Jak CI sie pracowało z samym samochodem? Łatwość montażu elementów i przemyśłenie konstrukcji? Wg mnie idealny pacjent do takiego dłubania. Można i by z 3 miesiące w garażu siedzieć. Mega przyjemnie. Gdzie nie zajrzałem to oczy wielkie i stwierdzenie. Kur... w tych latach i takie rozwiązania. Auto stało u mnie 3 miesiące a teraz w garażu tak jakoś dziwnie. Bez klimatu zupełnie.
Eidos71 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Mega szacun za mega pracę przy mega aucie Lakier na całej karoserii był nieorginalny (pomijając dach) ? Nigdy nie pracowałem przy takim aucie, ale słyszałem, że "beczki" miały bardzo twardy lakier... Pytanie już padło, ale powtórzę: ile godzin zajęła Tobie praca przy karoserii ?
Michał 330xd Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Jesteś mistrz.
Griffe Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Wielki szacun!!! Fajny garaż extra auto i praca nad nim chapeau bas
PiotrekP Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 gratuluje zapału i tak pięknego mercedesa
wojtas88 Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2014 Praca i Gwiazda szok! Gratuluje Rodziny, że nie pozbyła się tak wspaniałego klasyka! Jak reakcje po takiej przemianie?
Rekomendowane odpowiedzi