Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Kolega nie jeździ autem w bluzie polarowej?

Ja też różnie jeżdżę ubrany a prawie zawsze kopie, raz mniej a raz więcej i wszyscy pasażerowie to odczuwają. Dziwne jest to, że tylko w Leonie tak mam, gdy wsiadam np. do Passata b6 to kopania nie ma. Sam się zastanawiam czemu akurat w moim samochodzie tak sie dzieje a w innych nie...

Opublikowano

z czystej ciekawości mam pytanie, jak myjecie auto kiedy nie macie czasu żeby umyć porządnie (rękawica i wiadra)? Bezdotyk? sam strumień wody, czy ich środka myjącego nie poradzi sobie z brudem na aucie.

Opublikowano

GreQu, Materiały w aucie, polary to tworzywa o dość dużej skłonności do gromadzenia ładunku (chyba ujemnego) np poprzez tarcie. Wystarczy, że samochód ma inny potencjał, lakier w czasie jazdy też się elektryzuje i powstaje wyładowanie ESD. Te wyładowania występują wszędzie, ciężko ich uniknąć, jeśli nie stosuje się zabezpieczeń ;)

Opublikowano

Dysponuje Koch Chemie Green Star Uniwersalny APC. W jakich proporcjach powinienem go rozcieńczać do:

- mycia opon

- jako środek czyszczący we wnętrzu: deska rozdzielcza, tapicerka itd.

Opublikowano

Robie małe zakupy i przy okazji chciałbym kupić preparat do mycia siedzeń w samochodzie. Zabrudzenia nie są duże, więc chciałbym kupić najtańszy możliwy produkt, ale sprawdzony i w miarę polecany. Więc prosiłbym o propozycje z waszej strony.

Zdjęcia

Opublikowano
Panowie czy GTechniq C1 można warstwować ? Czy nie ma to większego sensu ?

Druga warstwa dużo nie wniesie, ale można.

Opublikowano

Czy ktoś sie orientuje gdzie w Warszawie skleją progi do Mondeo Mk3 jest to materiał PUR poliuretan ? więc zakład robiący spawanie plastików tutaj nie zawsze pomoże chyba że się na tym znają.

Opublikowano
Skora , czy material? Bedzie latwiej podpowiedziec ;)

Dołączyłem dwa zdjęcia, jest to materiał.

Opublikowano
Polećcie coś na plastiki zewnętrzne coś taniego,jak to możliwe.

Shiny Garage Jet-Black Exterior Trim Restorer

Opublikowano

Potrzebuję cleanera pod wosk PB nattys. Skończył mi się cleaner od Dodo Juice i potrzebuję coś w lepszej cenie pod ten wosk. Jakieś propozycje ?

Opublikowano

Panowie co wybrać - Shiny Garage All in #1 Resin Wax Polish czy może MENZERNA Power Protect Ultra PP ULTRA???

Opublikowano
Panowie co wybrać - Shiny Garage All in #1 Resin Wax Polish czy może MENZERNA Power Protect Ultra PP ULTRA???

Shiny Garage All in #1 Resin Wax Polish słabo maskuje natomiast na Menzernie PP woski się słabo trzymają :P Jeśli nie chcesz nic kłaść to brałbym Menzerne natomiast jeśli chcesz polożyc jakiś wosk wybrałbym cos innego.

Opublikowano

Co mozna kłaść "politur" na syntetyki ?

Lakier po korekcie w ubiegłym roku, teraz kanapka..srp+hi temp..+ myte 4nano v...po kazdym myciu QD FK 425 lub DG 951 (aquawax)

szukam masełka typu butter vax... mozna na syntetyki ? czy splynie samo z siebie po tygodniu ?

Opublikowano
Shiny Garage All in #1 Resin Wax Polish słabo maskuje natomiast na Menzernie PP woski się słabo trzymają :P Jeśli nie chcesz nic kłaść to brałbym Menzerne natomiast jeśli chcesz polożyc jakiś wosk wybrałbym cos innego.

Dzięki serdeczne, zaraz złoże zamówienie. Pozdrawiam :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.