Pit_Krk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Sądząc po niektórych postach, powinni wprowadzić ograniczenia w pisaniu dla nowych użytkowników
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Czy można położyć wosk pod AIO
manio49 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pewnie że można, tylko po co? Lepiej już z dwojga złego położyć wosk NA AIO
menior Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Gdzies przypadkowo wyczytalem ze jako lubryfikatora do glinka mozna uzyc plynu do szyb Ktos ten patent probowal? Byloby to pewne uproszczenie bo mi jakos woda z szamponem nie podchodzi,a odpowiednie preparaty w tym celu sa dosc drogie -- 19 kwie 2015, o 11:50 -- Czy można położyć wosk pod AIO A czy w wiekszosci AIO nie ma czegos sciernego to by sciagnelo wczesniej nalozony wosk,wiec jaki sens,jesli juz to wosk na AIO
Barista Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Może ma ktoś jakiś pomysł na kołderkę dla samochodu. Chciałbym po nawoskowaniu auta przykryć je czymś delikatnym, aby się nie kurzyło zanim wyjadę nim na ulicę. Pokrowce raczej odpadają, bo nie są obojętne dla lakieru. Ktoś coś?
moler Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mam problem z moją pianownicą kwazar professional Venus. Nie wiedziałem jak to opisać, więc postanowiłem nagrać filmik Macie jakieś pomysły co może być tego przyczyną?
bikeman1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Szybkie dwa pytanka. 1. Mam teraz na samochodzie Cherry Glaze + Fusso Coat - czy chcąc robić korektę Fg400 , 2500 i 4000, Manzerna zdejmie poprzednie specyfiki czy muszę zdjąć je czymś innym? 2. Czy robiąc korekte 400, 2500, 4000 kazdy etap wiadomo trzeba przemywać aby zlikwidować wypełniacze. Czy zmywacz silikonowy i IPA zadziałają tak samo czy trzeba mieć obydwa siuksy?
cannonn Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 1. Polerowanie usunie wosk. 2. Jak chcesz zobaczyć dokładne, nieprzekłamane efekty swojej pracy i ewentualnie podjąć dalsze kroki w celu poprawy, to musisz przemyć po każdym etapie.
bikeman1 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 2. Tak tak, przemyć po każdym etapie. Ale musze przemywać IPA i zmywaczem silikonowym czy wystarczy jeden z tych dwoch, który lepszy?
Fitte Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Który z programów na bezdotyku powinien być woda demineralizowana? Pseudo wosk czy Pielęgnacja top?
mario704 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Który z programów na bezdotyku powinien być woda demineralizowana? Pseudo wosk czy Pielęgnacja top? U mnie na auto spa jest nabłyszczanie.Zawsze na myjniach pisze jaki program z czym i do czego.Omijaj karchery oryginalne bo to tragedia nie myjnia
Fitte Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 U mnie na auto spa jest nabłyszczanie.Zawsze na myjniach pisze jaki program z czym i do czego.Omijaj karchery oryginalne bo to tragedia nie myjnia Ja akurat jestem zadowolony z karchera, na autospa bardzo krótko leci
Adrianeo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jak polerować plastik piano black? Mam akurat jeden "testowy" taki plastik i na razie wypolerowalem go UC na małym padzie płaskim i rzeczywiście można się teraz nawet w nim przejrzeć lecz powstało strasznie dużo rys. I jak temu zaradzić dalej polerować UC czy może coś innego?
mario704 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ale tam proszek to jest proszek a na karcher jaki wjedziesz to taki wyjedziesz bo nic nie domywa, z resztą kilku użytkowników na forum ma podobne zdanie to już lepsze BP
Fitte Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Musze dokładnie sprawdzić pod tym kątem Dzięki za informacje.
mateuszk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Polećcie jakąś superową MF do ścierania wosku aby nie rysowała lakieru. Mam flexipadsy i jestem w sumie zadowolony ale może coś bardziej puszystego
Barista Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mam tą i super polecam http://showcarshine.pl/polerowanie-czys ... 60x40.html
mateuszk Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A co byś powiedział na ten Chemical Guys Sasquatch Maximus ? Zastosowanie wyłącznie do polerowania wosków.
kawakmx99 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam szukam taniej chemii do prania tapicerki dywanów. Myślę nad STOCKMEIER KT22 opakowanie 10L RM760 lub EX1 ostatni jest tani i najbardziej mi przydada do gustu i czy płyn różni sie czymś od proszku?
Vespa Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Gdzies przypadkowo wyczytalem ze jako lubryfikatora do glinka mozna uzyc plynu do szyb Ktos ten patent probowal? Jak już to płynu do naczyń. Chodzi o środek, który zmniejsza napięcie powierzchniowe. Nie wiem jak się zachowa płyn do naczyń w kontakcie z glinką, spróbuj małym kawałkiem i się przekonasz czy Ci jej nie rozpuści. Na cały litr wody daj ze dwie, trzy krople Ludwika, nie więcej.
maluch Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kolega ma problem ze swoim autem. Co jakiś czas strasznie "kopie". Ma ktoś może jakiś sposób na to? Wieszać gumę pod autem jak za dawnych czasów? Jeśli to ma jakieś znaczenie to jest to Toyota Auris.
/miodu/ Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Kolega nie jeździ autem w bluzie polarowej?
Rekomendowane odpowiedzi