Snickers Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak oceniacie produkty Soft99? Ostatnio szukałem wosku i został mi polecony Water Block Wax Gloss Type Dark & Metallic i do tego cleaner Micro Liquid Compound Set. Cleaner fakt był dostępny tylko do jasnych lakierów, ale zapewniono mnie, że to bez znaczenia. Auto czarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak oceniacie produkty Soft99? Ostatnio szukałem wosku i został mi polecony Water Block Wax Gloss Type Dark & Metallic i do tego cleaner Micro Liquid Compound Set. Cleaner fakt był dostępny tylko do jasnych lakierów, ale zapewniono mnie, że to bez znaczenia. Auto czarne. ja jestem zadowolona z produktów Soft99! nie mogę złego słowa powiedzieć, ale jak już inwestujesz to kupuj dedykowane produkty do koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelpp Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Wysiadł mi stary naświetlacz halogenowy 150W nad bramą garażową. Czy te z allegro LED 50W z czujnikiem ruchu po 50zł są ok ? Są też jakieś SLIM. Coś polecicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 ja jestem zadowolona z produktów Soft99! nie mogę złego słowa powiedzieć, ale jak już inwestujesz to kupuj dedykowane produkty do koloru Przecież to tylko marketing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 675613 Czy te z allegro LED 50W z czujnikiem ruchu po 50zł są ok ? Są też jakieś SLIM. Coś polecicie ? Mają przeważnie 18-30W... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Czy ADBL dorzuca do np. vampire atomizer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambol Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Czy ADBL dorzuca do np. vampire atomizer? Tak, ale jak bardzo lubię produkty adbl to nie używam ich atomizerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 A dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberts. Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Niekiedy ciekną i mogą rozpylać nierównomierną mgięłkę. Bardzo randomowe, jeden działa bez zarzutu, inny może robić bałagan. Produkty za to baaardzo poprawne, ciężko się do czegoś przyczepić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A jeszcze jedno, do (pewnie) nigdy nie glinkowanego lakieru w 12 letnim japończyku, nada się Bilt Hamber medium, czy może soft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 [ref]Znawca_Bigosu[/ref], ValvetPro Yellow + lubrykant do glinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 A Hamber zła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 też dobra poczytaj na forum wsio pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Wiem, tylko czy do japońskiego lakieru nie bedzie za mocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 [ref]Znawca_Bigosu[/ref], ValvetPro Yellow + lubrykant do glinki To ja zaproponuję gąbko-glnikę z adbla do wielorazowego użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Wiem, tylko czy do japońskiego lakieru nie bedzie za mocna Za mocna ? Przecież VP żółta jest miękka, a ty chciałeś wziąć Bilt Hamber medium więc myślę, że ta od VP i tak będzie bardziej miękka i bezpieczniejsza Ja mam podobną sytuację (auto 12 letnie i nigdy glinki nie widziało) i wybrałem właśnie glinkę od VP, na jutro powinna być u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MsMajor Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 ja jestem zadowolona z produktów Soft99! nie mogę złego słowa powiedzieć, ale jak już inwestujesz to kupuj dedykowane produkty do koloru Przecież to tylko marketing a koszta te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 KHOT następna będzie, już kupiłem BH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam, czym zabezpieczyć panoramiczny dach w E61 ? Na całe auto poszło Fusso, a na szkło ? Też moge bez przeszkód dać fusso ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Jak najbardziej możesz Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekk11 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Witam, panowie potrzebuje usunąć rysę, pozostałość po przerysowaniu przez ku*asa, który stwierdził, że ucieknie sobie z miejsca zdarzenia. Jest to ewidentnie pozostałość lakieru po jego zarysowaniu. Jak to ogarnąć? (jak by co, prawy i otwórz w nowej karcie, nie mogę coś załadować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 676055 Jest to ewidentnie pozostałość lakieru po Obrazka nie wczytuje ale jeżeli dobrze zrozumiałem to spróbuj zmyć ipa mi się kiedyś coś takiego udało tak zmyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante05 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 [ref]bartekk11[/ref], glinka, zmywacz, liznąć maszyną i wszystko zejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Czy dobrze myślę o kolejności w zabezpieczniu auta po myciu- glinka->korekta->ipa->cleaner->wosk czy bez IPY, jak już daje cleaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TfB Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Ipa okresla Ci czy juz zrobiles korekte na poziomie jaki Cie interesuje. Nie robisz tego w ciemno 1 przejazd i jazda cleanerem tylko okreslasz czy ten efekt Cie zadawala wiec ipa co przejazd zebys okreslil jak juz wyglada Twoj postep ciecia. Pasta Ci zapcha rysy wiec nie masz pojecia jak wyglada efekt koncowy.:-) zreszta po korekcie pewnie bedziesz myl samochod patrzac na pylenie pasty:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi