Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

Jak oceniacie produkty Soft99? Ostatnio szukałem wosku i został mi polecony Water Block Wax Gloss Type Dark & Metallic i do tego cleaner Micro Liquid Compound Set. Cleaner fakt był dostępny tylko do jasnych lakierów, ale zapewniono mnie, że to bez znaczenia. Auto czarne.

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Jak oceniacie produkty Soft99? Ostatnio szukałem wosku i został mi polecony Water Block Wax Gloss Type Dark & Metallic i do tego cleaner Micro Liquid Compound Set. Cleaner fakt był dostępny tylko do jasnych lakierów, ale zapewniono mnie, że to bez znaczenia. Auto czarne.

ja jestem zadowolona z produktów Soft99! nie mogę złego słowa powiedzieć, ale jak już inwestujesz to kupuj dedykowane produkty do koloru ;)

Wiem, tylko czy do japońskiego lakieru nie bedzie za mocna

Za mocna ? Przecież VP żółta jest miękka, a ty chciałeś wziąć

Bilt Hamber medium
więc myślę, że ta od VP i tak będzie bardziej miękka i bezpieczniejsza :) Ja mam podobną sytuację (auto 12 letnie i nigdy glinki nie widziało) i wybrałem właśnie glinkę od VP, na jutro powinna być u mnie.

Witam, panowie potrzebuje usunąć rysę, pozostałość po przerysowaniu przez ku*asa, który stwierdził, że ucieknie sobie z miejsca zdarzenia. Jest to ewidentnie pozostałość lakieru po jego zarysowaniu. Jak to ogarnąć? 95457f415a8db.jpg.html (jak by co, prawy i otwórz w nowej karcie, nie mogę coś załadować)

Ipa okresla Ci czy juz zrobiles korekte na poziomie jaki Cie interesuje. Nie robisz tego w ciemno 1 przejazd i jazda cleanerem tylko okreslasz czy ten efekt Cie zadawala wiec ipa co przejazd zebys okreslil jak juz wyglada Twoj postep ciecia. Pasta Ci zapcha rysy wiec nie masz pojecia jak wyglada efekt koncowy.:-) zreszta po korekcie pewnie bedziesz myl samochod patrzac na pylenie pasty:-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.