Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
A płaci się w złotówkach czy w walucie, która jest podana??

Płacisz w walucie jaką dysponujesz a kupujący otrzymuje w takiej w jakiej sprzedaje , zamianą walut zajmuje się paypal . Ebay jest jak najbardziej bezpieczny , moim zdaniem nawet bezpieczniejszy niż allegro . Na około 2000 przedmiotów jakie kupiłem na ebayu problemowych transakcji miałem nie więcej niż 5 .

Opublikowano

Mayday, mayday! Proszę o pomoc, sprawa pilna.

Jak działać w przypadku wylania ryby na tylnej kanapie i podłodze? Nie wiem dokładnie jakie to ryby, ale coś wodnistego, świątecznego. Samochód to Porsche Cayenne, a więc kanapa skórzana, podłogi jeszcze nie widziałem. Środki jakie posiadam to cały zestaw Colourlocka, Tersus PR101+ EX850, Chemspec Enz-All i Formula90 oraz kilka APC. Proszę o jakiś instruktaż. Dzięki.

Opublikowano

Panowie, pytanie bardziej technicznie.

DAS-6 po roku użytkowania pracował przy nakładaniu cleanera na czarnym, miękkim padzie. Nic się nie działo do momentu, kiedy wyłączyłem maszynę - przy następnej próbie uruchomienia już nie zatrybiła. Dokładnie to samo stało się z odkurzaczem z tym, że tutaj diagnoza to szczotki. Czy w maszynie to również mogą być szczotki czy coś innego? Jaki może być ewentualny koszt naprawy?

Opublikowano
Panowie, pytanie bardziej technicznie.

DAS-6 po roku użytkowania pracował przy nakładaniu cleanera na czarnym, miękkim padzie. Nic się nie działo do momentu, kiedy wyłączyłem maszynę - przy następnej próbie uruchomienia już nie zatrybiła. Dokładnie to samo stało się z odkurzaczem z tym, że tutaj diagnoza to szczotki. Czy w maszynie to również mogą być szczotki czy coś innego? Jaki może być ewentualny koszt naprawy?

Sprawdź kabel :)

Opublikowano

Wracam do tematu ryby. Miejsce, w którym się wylała wyprałem dwa razy Enz-Allem i dwa razy Tersusem PR101. Podczas prania cały czas był wyczuwalny dziwny zapach, po wyschnięciu podłogi wrócił i czuć go wyraźnie. Stripper Scent nic mu nie robi, teraz wysypałem świeżo zmieloną kawę i zostawiam na noc. Jakieś sugestie jak z tym walczyć i pozbyć się smrodu na amen?

Aha, wylało się tylko na podłogę za kierowcą, skóry nieruszone.

Opublikowano

Potrzebuję pomocy w kwestii pielęgnacji eko-skóry.

Znalazłem tylko informację, że można ją zabezpieczać za pomocą PU Protector. Czy są jeszcze jakieś inne środki tego typu, ewentualnie czy mogę ją zabezpieczyć jakimś dressingiem do plastików, lub preparatem do skór, np. Gyeon Leather Coat ?

Chodzi konkretnie o siedzenia typu pól-skóra.

Opublikowano
Wracam do tematu ryby. Miejsce, w którym się wylała wyprałem dwa razy Enz-Allem i dwa razy Tersusem PR101. Podczas prania cały czas był wyczuwalny dziwny zapach, po wyschnięciu podłogi wrócił i czuć go wyraźnie. Stripper Scent nic mu nie robi, teraz wysypałem świeżo zmieloną kawę i zostawiam na noc. Jakieś sugestie jak z tym walczyć i pozbyć się smrodu na amen?

Aha, wylało się tylko na podłogę za kierowcą, skóry nieruszone.

Może spróbuj Nielsen OdurKill?

Użyłem go w samochodzie, gdzie zepsute ogórki zaczęły "wydostawać się" na zewnątrz i był to strzał w dziesiątkę :good:

Może warto spróbować? koszt niewielki ;)

Aha, sam Nielsen dość "specyficznie" pachnie, więc po aplikacji mocno wskazane jest wywietrzenie auta następnego dnia :kox:

Opublikowano
Potrzebuję pomocy w kwestii pielęgnacji eko-skóry.

Znalazłem tylko informację, że można ją zabezpieczać za pomocą PU Protector. Czy są jeszcze jakieś inne środki tego typu, ewentualnie czy mogę ją zabezpieczyć jakimś dressingiem do plastików, lub preparatem do skór, np. Gyeon Leather Coat ?

Chodzi konkretnie o siedzenia typu pól-skóra.

Eco skóra to plastik skóra, możesz dressingiem do plastików.

Opublikowano

U mnie na rybę pomogło pranie, dużo wspomnianego nielsena odourkilla i stripperscent - zauważcie że on też jest "odourkillerem"

A zapach nielsena mi się podobał, taki świeży ;)

Opublikowano

manio49 - ja próbowałem z ogórami poradzić sobie Stripperem jak i PB PinaColada - tego pierwszego to fakt, może za mało użyłem - jakby się uprzeć to tak z 1 cm ubyło z butelki (w końcu 60 czy tam 70zł za pół litra to nie mało żeby zużywać na śmierdzielstwa :D), ale PB wylałem pół butelki, a i tak jakoś po kilku dniach zapach wrócił gdy wywietrzał - i niby też "odourkiller".

Po Nielsenie i zużyciu około 1/3 butelki smrodek zniknął - dlatego poleciłem ;)

A zapach hmm... po strzale i małym wietrzeniu, też mi się podoba (powiedziałbym, że można wyczuć nawet nutę gumy balonowej), ale przy wspomnianym zużyciu był nie do wytrzymania :D

Opublikowano

mam pytanie odnośnie Megsa Endurance - zrobiłem testowo jedna letnią oponę w garażu i na drugi dzień ją wyjałem i zauważyłem że się strasznie lepi, pytanie do użytkowników- nie ma problemów z przylepianiem się brudu do opony ? nie chce żeby był efekt jak po Plaku - po jednej trasie opony były brązowe od kurzu

• Administrator
Opublikowano
mam pytanie odnośnie Megsa Endurance - zrobiłem testowo jedna letnią oponę w garażu i na drugi dzień ją wyjałem i zauważyłem że się strasznie lepi, pytanie do użytkowników- nie ma problemów z przylepianiem się brudu do opony ? nie chce żeby był efekt jak po Plaku - po jednej trasie opony były brązowe od kurzu

Przetrzyj oponę mf chwilę po aplikacji i będzie ok.

Opublikowano

Odourkill mi się niestety skończył. Podzialam przez niedzielę z kawą, a jak nie pomoże to chyba znowu pranie, chociaż wydaje mi się to trochę bez sensu jeśli dotychczasowe próby nic nie dały.

Opublikowano

Jak możecie to nakierujcie mnie.

Przed rozpoczęciem "korekty", zwilżacie czyms pady ?!?! :o czy za pierwszym razem wystarczy nalozyc troszke wieej pasty?? :o

wiem ze dla niektórych pytanie banalne :oops::oops: ale lubie miec jasnosc

Opublikowano
Jak możecie to nakierujcie mnie.

Przed rozpoczęciem "korekty", zwilżacie czyms pady ?!?! :o czy za pierwszym razem wystarczy nalozyc troszke wieej pasty?? :o

wiem ze dla niektórych pytanie banalne :oops::oops: ale lubie miec jasnosc

Można psiknąć quick detailerem na pad.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.