dawid.zu Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 http://showcarshine.pl/aplikatory/479-s ... 1-szt.html http://showcarshine.pl/397-monster-shin ... -szt-.html czy te aplikatory nadają się do cleanera zymol hd, prima amigo i DJ czy lepiej kupić zymola bawełniane
Carire Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Panowie czym przelecieć słupki a A4 B6 black piano? czym robiliście je lub podobne? łatwo się poddadzą? Dzięki
atvmmz Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 IMO łatwiej się poddają niż lakier. Ja mocno zniszczone robiłem FG400 i S17 na gąbce polish i finish.
antek1987 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Co myślicie o polerce Makita 9227 CB? jak się nią pracuje i jak porównanie z Lare EPL 11+?
Administrator AreK Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 antek1987, poczytaj jest o tych maszynach naprawdę sporo napisane. To są dwie różne ligi.
CitroenC2 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Mam pytanie na temat Glinki samochód ma 11 lat i nigdy nie była używana glinka aczkolwiek lakier jest w dobrych stanie i stąd mam pytanie czy brać pod uwagę wiek aut i kupić agresywniejszą glinkę czy kondycje lakieru i kupić łagodniejszą?
Chat Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Pytanie dotyczące forum, w każdym z tematów nie mam kolejnych stron. Tylko aktualna. Też tak macie?
CitroenC2 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 CitroenC2, kup VP Yellow Nad nią właśnie myślałem więc sprawdzę Dzięki
konradesz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dzień dobry, z tej strony kłania się Konrad. Użytkownik Hondy Civic. To jeden z moich pierwszych postów, dlatego proszę o wyrozumiałość. Mam pytanie dotyczące zabezpieczenia auta na zimę,a że jestem tu nowy, nie bardzo jeszcze wiem,gdzie szukać. Może, ktoś z Was,szanowni użytkownicy forum, mógłby mnie jakoś naprowadzić? Oczywiście ze swojej strony powiem,że polecono mi to zacne grono z innego forum dotyczącego samochodów. Co mnie interesuje ? Czego szukam ? Na sam początek, pilna sprawa, jak zabezpieczyć autko na zimę? Lakier jest dość świeży i bardzo mi zależy,ażeby nie zdarła do sól, wilgoć,czy zamarznięty śnieg. Podchodzę do tematu bardzo poważnie i zwróciłem się z prośbą ponieważ nie jest moją intencja pisanie bzdur na publicum forum. Nieustanie szukam,lecz wśród gąszczu wypowiedzi i mnogiej ilości wątków nie jestem w stanie na razie nic znaleźć,a czas ucieka. Mrozy nadchodzą,a fura nie zabezpieczona. Zapisałem się już na wizytę do do jednej z profesjonalnych myjni. Z tego co powiedział mi mój rozmówca, ma zostać nałożony twardy wosk,ale ja za bardzo nie wiem jaki i nie chcę zostać na przykład oszukany (przede wszystkim cenowo), bo nie stać mnie na kupowanie produktów, czy zlecenia usług niskiej jakości. Dlatego też, uprzejmie proszę o radę, gdzie mogę znaleźć odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam serdecznie, Konrad
widmo82 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zmieniłem właśnie czarne auto na ciemną czerwień i tutaj moje pierwsze pytanie: - czy moge nadal stosować posiadane środki? (WOLFGANG - PAINTWORK POLISH ENHANCER, Coli 476, SONAX PROFILINE BRILLIANT SHINE DETAILER, posiadam również PB BH, którego nie używałem po zakupie z powodu opinii, że obniża trwałość Coli 476) Drugie pytanie: Mam wentylowaną skórę, nie jest zniszczona a tylko zakurzona, zaniedbana. Na forum jakoś odszukałem mało informacji o odczyszczenu i zabezpieczeniu takiej skóry. Wstępnie zdecydowałem się na markę COLOURLOCK, ale nie wiem co dokładniej wybrać.
Vaxh Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 widmo82, tak nadal możesz używać tych samych środków. COLOURLOCK jak najbardziej nada sie do przeczyszczenia i zaimpregnowania skóry
Pit_Krk Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dlatego też, uprzejmie proszę o radę, gdzie mogę znaleźć odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Polecam http://www.kosmetykaaut.pl Na wszystkie nurtujące Cię pytania jest ogromna ilość informacji. Troszeczkę chęci i wszystkiego się dowiesz. Bez sensu jest po raz setny przepisywać to samo.
kskej Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Dlatego też, uprzejmie proszę o radę, gdzie mogę znaleźć odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Polecam http://www.kosmetykaaut.pl Na wszystkie nurtujące Cię pytania jest ogromna ilość informacji. Troszeczkę chęci i wszystkiego się dowiesz. Bez sensu jest po raz setny przepisywać to samo. A ja z kolei polecę, abyś wybrał się do studia na zimowe zabezpieczenie, a na pewno Cię nie oszukają. W myjni może być średnio z tym woskiem. Tu lista partnerów: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=39
konradesz Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zapisałem się do autobeauty.pl ponieważ stacjonują koło mojego domostwa. Mam nadzieję,że auto będzie dobrze przygotowane na mrozy.
maciek-drummer Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Jako, że jutro zapowiada się około 10 stopni to noszę się z zamiarem by nawoskować Golfa. Na aucie leży już Colli 476, który położony był w połowie października, wspomagany Sonaxem ma się dobrze, ale by poprawić nieco wygląd położę chyba jedną warstwę Colliego. Mam pytanie czy po myciu przelecieć IPĄ czy sensu nie ma ???
mkbewe Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Mam pytanie czy po myciu przelecieć IPĄ czy sensu nie ma ??? czasu wiele nie stracisz i nie zaszkodzi Ja tez mam zamair wykorzystać dzisiejszy dzień bo w garażu będę miał te parenaście stopni i mam 2 opcje: 1 Titanium na HDC 2 fusso na DG #652 co myślicie ?
kamilgt Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Pierwsza opcja bez zastanowienia
antek1987 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 mkbewe, też bym wybrał pierwszą opcję
Kamiloski Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 Czy przy uzyciu polerki K2 pro + meguiars UC pozbede sie swirli z czarnego lakieru ? Do tego megsa stosowac różne pady czy jeden delikatny ?
mkbewe Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 dziękuje za rozwianie wątpliwości poleci Zymol
chris18404 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2014 czy ktos wie gdzie moge kupic jedną literkę napisu emblematu na tylną klapę tuscon , pytam ponieważ odpadla mi literka "o"
Rekomendowane odpowiedzi