Faralyzeus Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czy pod wosk DJ PH mogę użyć DG #601 jako cleaner? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serath Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Imho średnio - bo to bonding agent dla syntetyków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faralyzeus Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Wiem bo dotychczas używałem go pod #111, ale mam właśnie tester DJ i chciałem dla odmiany poobcować z woskiem, a ze 601 to idealny cleaner pod seal i mam go pod ręką to może pod wosk będzie chociaż wystarczający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 da rade, smaruj i sie nie przejmuj, są większe problemy na świecie niż kłądzenie wosku na cleaner pod sealanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canta8 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nie da rady. Szkoda produktu.601 nie jest cleanerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 witam, czy nasze produkty maja teoretycznie jakiś termin ważności? chce kupic banki 5l, np. apc, do czyszczenia opon, aktywna piana, prik itp. 5l zwykle wychodzi taniej, ale na pewno nie zuzyje tego w ciagu np. roku wiec czy potem produkt bedzie zdatny do uzytku? i pytanie nr 2: ktory produkt lepszy sg b2b czy gs mamba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum robert_motogo Opublikowano 2 Czerwca 2016 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 witam, czy nasze produkty maja teoretycznie jakiś termin ważności? chce kupic banki 5l, np. apc, do czyszczenia opon, aktywna piana, prik itp. 5l zwykle wychodzi taniej, ale na pewno nie zuzyje tego w ciagu np. roku wiec czy potem produkt bedzie zdatny do uzytku? i pytanie nr 2: ktory produkt lepszy sg b2b czy gs mamba? Data ważności jest teoretycznie na każdym opakowaniu, ale w 90% przypadków (jeżeli chodzi o chemię samochodową) jest ona tylko dlatego, że takie są wymogi Produkty te jednak, nawet po upływie terminu, nie powinny stracić swoich właściwości. Co do drugiego pytania, moim zdaniem B2B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikTaki Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Pytanie może głupie... ale po spryskaniu APC wnęk, silnika, wycieracie je szmatką czy spłukujecie myjką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum robert_motogo Opublikowano 2 Czerwca 2016 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Pytanie może głupie... ale po spryskaniu APC wnęk, silnika, wycieracie je szmatką czy spłukujecie myjką? Wnęki ciężko będzie dokładnie wypłukać myjką samą. A co do silnika to warto go dodatkowo przepędzelkować a następnie spłukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiGgS Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Pytanie może głupie... ale po spryskaniu APC wnęk, silnika, wycieracie je szmatką czy spłukujecie myjką? Wnęki ciężko będzie dokładnie wypłukać myjką samą. A co do silnika to warto go dodatkowo przepędzelkować a następnie spłukać ale jeśli się nie che spłukiwać silnika apc wodą to można na sucho mikrofibrą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theOne Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 No właśnie, jak pozbywacie się apc z progów, wnęk żeby nie narobić powodzi w aucie? zawsze mam z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 mokra fibra, ścieranie, potem do sucha drugą fibrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikTaki Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Dzięki. Tzn. zazwyczaj mam tak uwalone auto, że bym musiał fabrykę ścierek wykupić, żeby to wytrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 jak sie regularnie przeleci wnęki progi nadkola itp to nie ma takiego problemu, chyba że ktoś po poligonie jezdzi w sumie mi wystarcza woda z szamponem rękawica i nie stosuje APC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek89 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja czasem ręczną pianownicą jadę po wnękach drzwi, dolnym rancie (z aktywną pianą) a potem przy płukaniu bardziej przykładam się do płukania w szparach ;P oczywiście z bezpiecznej odległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scemek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 ja do płukania wnęk używam zwykłego węża ogrodowego z niewielkim ciśnieniem łatwiej dostępne miejsca spłukuję, później przelecę szmatką i gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czy taki szampon i rękawica będzie w porządku do okresowego czyszczenia roweru (nie chodzi mi o usuwanie smaru tylko zabrudzenia pokroju zaschnięte błoto idt.)? Shiny Garage Strawberry Car Shampoo 500ml http://sklep.waxclusive.pl/rekawice-do- ... oodle.html I czym rower zabezpieczyć? Rower został kupiony 10 miesięcy temu, pomalowany na kolor biały z dodatkami pokroju bordo czy granat proszkowo. Musi iść cleaner przed? Kilometrów dużo nie robię, ani nie w jakiś warunkach typu ciężkie błoto itd. Zastanawiam się nad tymi produktami: http://www.petrostar.pl/kosmetyki/czysz ... p309426244 http://www.petrostar.pl/kosmetyki/czysz ... p377118612 http://www.petrostar.pl/kosmetyki/czysz ... p463651267 http://www.petrostar.pl/kosmetyki/czysz ... p312492505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 do roweru to sobie kup collinite i bedziesz miał wysoką trwałość i solidne zabezpieczenie, te DJ są krótkotrwałe dosyć. Dodatkowo collinite mozna a nawet powinno sie kłaść na goły lakier także wydaje mi sie że najrozsądniesze wyjście, szampon może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dmxzor Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czym odnawiacie plastiki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 do roweru to sobie kup collinite i bedziesz miał wysoką trwałość i solidne zabezpieczenie, te DJ są krótkotrwałe dosyć. Dodatkowo collinite mozna a nawet powinno sie kłaść na goły lakier także wydaje mi sie że najrozsądniesze wyjście, szampon może być A ten Sonaxa warty rozważenia czy też krótkotrwały i bez cleanera nie warto podchodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Czym odnawiacie plastiki ? Do wyboru i koloru: na zewnątrz: http://kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=14 i wewnątrz: http://kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 do roweru to sobie kup collinite i bedziesz miał wysoką trwałość i solidne zabezpieczenie, te DJ są krótkotrwałe dosyć. Dodatkowo collinite mozna a nawet powinno sie kłaść na goły lakier także wydaje mi sie że najrozsądniesze wyjście, szampon może być A ten Sonaxa warty rozważenia czy też krótkotrwały i bez cleanera nie warto podchodzić? kiepski jest ten wosk, kup collinite 476 możesz nawet upolować uzywke u nas na forum za ok 50 zł i co starczy dożywotnio, serio chce ci sie bawić w cleanery pod wosk na rower ? wiem że są i rowery po 15 000 ale osobiście wolałbym połozyć coś pancernego raz i mieć spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Okej, dzięki w takim razie kupuję Collinite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treys Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie ubrudziłem niechcąco menzerna 400 plastiki w passacie czym z domowych sposobow doczyszcze ? nie mam panel wipa ani nic , ipa i zmywacz marne szanse probowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Magiczna gąbka powinna pomóc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi