pawelus668 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Do tej pory używam ręcznika papierowego do okresowego czyszczenia szyb. Czy warto przechodzić na mikrofibre specjalna do szyb? Jeśli tak to jaka polecicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miazga Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Po wyschnieciu na szczescie dzialal ok. SProbuje go umyc woda z mydlem chociaz nie wiem czy go to ruszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juveadamo Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Mam felgi aluminiowe pomalowane plastidipem. Czym najlepiej czyścić takie felgi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamcar Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam , pytanie do bardziej doświadczonych , czy po nałożeniu powłoki gyeon będą trzymały się ozdoby ślubne na masce ? Takie przyssawki z kwiatami ? Czy może porostu na maskę narazić kie kłaść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 powinny sie trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuaiL Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dzięki za odpowiedzi na poprzednie pytanie. Mam jeszcze jedno. Jak usunąć taką naklejkę? Próbowałem podgrzewać suszarką ale nic to nie daje. Próbując odkleić paznokciem, kruszy się. http://imgup.pl/di/XGJX/dsc-7408a.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruger Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 może troche harkorowo ale jeśli nic innego nie pomaga to krążek gumowy do czyszczenia felg z pozostałości kleju po ciężarkach? jak lakieru na felgach nie rysuje to chyba na karoserii też by dało rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
passtartowy Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 I ja mam pytanie odnośnie kleju. Ukradli mi znaczek audi z tylnej klapy. Został klej który jest strasznie twardy, nie ma rys i zagięć. Czym najlepiej próbować, benzyna ekstrakcyjna, podgrzewac suszarką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kandy Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Co lepiej zakryje niedoskonałości na lakierze, AG SRP, czy kombinacja BH Auto Balm + jakiś cleaner? Wiem że ta druga opcja będzie bardziej czasochłonna, długość utrzymywania się efektu to sprawa drugorzędna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_motogo Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 I ja mam pytanie odnośnie kleju. Ukradli mi znaczek audi z tylnej klapy. Został klej który jest strasznie twardy, nie ma rys i zagięć. Czym najlepiej próbować, benzyna ekstrakcyjna, podgrzewac suszarką? Spróbuj środkiem Tar&Glue Remover http://sklep.motogo.pl/pl/p/ADBL-Tar-an ... 500ml/2376 Benzyna ekstrakcyjna absolutnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Skoro jesteśmy w tematyce klejowej, to czym przykleić listwę odbojową do drzwi - w dwóch miejscach nie mam spinek, a są one niedostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Taśmą dwustronną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sphinx-s1 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam. Powiedzcie mi co robię źle.. Szampon SG Pink Gloss w wiadrze pieni się super, a na rękawicy i na aucie praktycznie zero piany. Poślizg jest, brud domywa ale piany nie ma wcale. Wina rękawicy czy może ten szampon tak ma? Rękawicę mam taką: http://waxitcar.pl/rekawice-i-gabki/641-monster-shine-wiggle-rekawica-do-mycia-z-mikrofibry-.html, prana w wodzie z mydłem. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 sphinx-s1, Szampony z woskiem mają taką naturę, że malutko się pienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 manio49, serio? w sumie auto nie widzi śniegu, to może będzie ok. /miodu/, Mr. Pink nie jest z woskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/miodu/ Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Barista, 642504 Szampon SG Pink Gloss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huberts. Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 642470 Skoro jesteśmy w tematyce klejowej, to czym przykleić listwę odbojową do drzwi - w dwóch miejscach nie mam spinek, a są one niedostępne Jeżeli listwa jest na pionowej powierzchni, w sensie nie w żadnym zagłębieniu czy wnęce, narażona na wodę, lub jest solidna i ciężka, to taśma dwustronna może nie dać rady. Przy swoich listwach bocznych sprawdziłem ze trzy taśmy, zawsze prędzej czy później rano znajdowałem listwy pod samochodem. Najpewniejsze rozwiązanie to klej do szyb, tylko on trzyma jak zły więc naklejasz praktycznie raz na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DBS Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Panowie, jaki dobry specyfik do wyciągania brzydkich zapachów z auta ? Trafił mi się Ducato po spawaczach, z zostaje nieciekawy zapach. Co polecacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lord1971 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Ozonowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4fi Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 lord1971, samo ozonowanie nie wywabi zapachu- zamaskuje na chwilę; DBS, jeśli przyczyna jest w przepoconych stołkach albo jeśli coś jest rozlane - pranie + ozonowanie - powinno załatwić sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilg Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 witajcie będę miał do odświeżenia honde accord czarną 2004 rok - nie znam dokładnie kodu lakieru ale chciałbym wiedzieć czy szykować się na jakąś "minę" czy raczej hondy luźne są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Z wykończeniem może być ciężko, ale antihologram powinien sobie poradzić przy delikatnej pracy... No i potrzeba BARDZO delikatnych fibr na wymycie i zabezpieczenie Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonVWGolf Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Witam,jestem zielony jak pietruszka w tematyce pielęgnacji auta i może wam się wydać to dziwne albo głupie pytanie ale czy taka pianownica http://showcarshine.pl/mycie/2367-shiny ... fruit.html da rady na spokojnie ogarnąć golfa w kombiaku? Pytanie totalnego laika w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik_motogo Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Witam,jestem zielony jak pietruszka w tematyce pielęgnacji auta i może wam się wydać to dziwne albo głupie pytanie ale czy taka pianownica http://showcarshine.pl/mycie/2367-shiny ... fruit.html da rady na spokojnie ogarnąć golfa w kombiaku? Pytanie totalnego laika w tym temacie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Nakładam właśnue wosk Bouncers 22 od Dodo. Ciężko go do końca wypracować tj zawsze zostają lekkie mazy i hologramy mimo zmiany fibr, robue element po elemencie wg zaleceń. Czy po całym aucie przelecieć potem jakimś qd bez carnauby? Czy nie uszkodzi wosku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi