Roger23 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 638354 Czy aplikator tri color od showshinecar będzie tutaj dobry do tej roboty ? Znowu zadałeś pytanie , które milion razy było omawiane ...czytałeś cały duuuuuży temat o UC , bo po tych pytaniach mniemam iż nie ... Zajrzałem,czytałem,już wiem.Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam mam problem. Kupiłem karcher k7 Miałem pa ale przerwała, a że była zuzyta to kupiłem pianownice monello i niestety ona również przerywa i do tego bardzo szybko ubywa piany z pojemnika. Ktoś pomoże? Będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyh00 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam mam problem. Kupiłem karcher k7 Miałem pa ale przerwała, a że była zuzyta to kupiłem pianownice monello i niestety ona również przerywa i do tego bardzo szybko ubywa piany z pojemnika. Ktoś pomoże? Będę wdzięczny. Zajrzyj do tematu o pianownicach. Pod koniec jest to poruszane. Zdaje się, że dysza jest zbyt mała i czujnik w myjce widzi w wężu wypływowym za duże ciśnienie i przestaje pompować tak jakby był w ogóle zamknięty wypływ. Nie pamiętam czy problem dotyczył akurat k7, ale logika podpowiada, że to ten sam problem i rozwiązanie to większy otwór w dyszy - albo zamawiasz dyszę, albo kombinujesz z rozwiercaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruger Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 AW Perfect Polish'em mogę użyć na plastikowych kloszach lamp? czy ewentualnie AG CGP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Witam mam problem. Kupiłem karcher k7 Miałem pa ale przerwała, a że była zuzyta to kupiłem pianownice monello i niestety ona również przerywa i do tego bardzo szybko ubywa piany z pojemnika. Ktoś pomoże? Będę wdzięczny. Zajrzyj do tematu o pianownicach. Pod koniec jest to poruszane. Zdaje się, że dysza jest zbyt mała i czujnik w myjce widzi w wężu wypływowym za duże ciśnienie i przestaje pompować tak jakby był w ogóle zamknięty wypływ. Nie pamiętam czy problem dotyczył akurat k7, ale logika podpowiada, że to ten sam problem i rozwiązanie to większy otwór w dyszy - albo zamawiasz dyszę, albo kombinujesz z rozwiercaniem. Jak kupić to kojarzysz może skąd bo nie mogę znaleźć info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Dan Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Cześć. W najbliższym czasie chcę odświeżyć swój samochód (BMW )i nadać mu blask. Chciałem się Was poradzić w jednej kwestii. Mianowicie chcę odświeżyć listwy oraz miejsca za lusterkami na połysk tak jak na tym zdjęciu powiększenie http://postimg.org/image/m2jhgujfl/ U mnie to wygląda w ten sposób: powiększenie http://postimg.org/image/mxw63o89t/ Czy jest w ogóle szansa aby uzyskać taki efekt jak na zdjęciu pierwszym np po przez polerkę ? Czy pozostaje tylko lakierowanie ? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libero Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Ze zdjęcia wnioskuję że Ty masz goły plastik. APC plus jakis dresing i będzie git. Na pierwszym zdjęciu pokazujesz "słupki" drzwi i listwe ozdobną a na drugim "trójkąt" pod lusterkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don Dan Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Tak to prawda ale niestety nie znalazłem innego zdjęcia który by pokazywał trójkąt w "błysku" . Ale dzięki za wskazówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubek Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Robiłem korektę samochodu przez dłuższy czas, ponieważ działałem tylko gdy znalazłem wolną chwilę i samochód stał cały czas w garażu. Problem polega na tym, że zrobiłem sobie na początku maskę na gotowo i okleiłem krawędzie taśmą, żeby nie jeździć po niej przy korekcie błotników. Po tygodniu, gdy skończyłem wszystko i umyłem samochód, mam całą maskę w kropkach pasty, oczywiście tam gdzie była taśma jest idealnie. Zmywacz tego nie rusza, próbowałem delikatnie menzerna 2500 i nadal odznacza się to gdzie była przyklejona taśma. Jest sposób na te kropki, czy muszę od nowa robić maskę tnącą pastą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 szybie pytanie bo nie moge sie zdecydowac Max Protect Ultimate Nano Coat-R czy GYEON Q2 MOHS?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszaerox Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Witam, chcę w swoim aucie zrobić polerkę i mam pytanie co najlepiej kupić i jakiego producenta, Shiny Garage ? Czytałem, że są w tej cenie bardzo dobre, bo właśnie nie mam też zbyt dużo do wydania. Po prostu chcę, żeby auto lepiej wyglądało, bo teraz to wgl nie ma blasku Czekam na rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barista Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Chcesz coś polerować w aucie? Polecam tarcze ścierne kamienne na szlifierkę elektryczną, można ostrzyć noże i nożyczki, w ten sposób zarobisz parę złotych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszaerox Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 jeśli nigdy nie miałeś polerki w rękach to sobie odpuść, bo zrobisz gorzej niż jest. Shiny garage ? oni chyba nie robią past tnących, więc nie wiem skąd wziąłeś tą marke. Poczytaj forum jest nawet poradnik dotyczący polerowania. Po przeczytaniu sam wyciągnij wnioski czy sie samemu brać, zlecic to komuś albo zrobić na szybko środkiem typu AIO i mieć z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canta8 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Mariuszaerox nie dziw się. Słowa mają znaczenie. Bardzo często czytam tu pytania o to jaki wosk pod cleaner.Ty chcesz W swoim aucie zrobić polerkę. No jakże więc odpowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jakie wybrać klocki hamulcowe pod tarcze Zimmermann 300mm?? Do wyboru ATE, TRW, Ferodo lub Zimmermann. Zaciski z Type R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 EBC red stuff albo green stuff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Ebc to dziadostwo, pyli strasznie i podobno słabo hamuje. To jest Civic1.8, zaciski z Type R. Chcę coś normalnego, nie musi to być nie wiadomo co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegies Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Textar może popatrz czy są pod taki zacisk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki12 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Gajek, ATE Ceramic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libero Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Jakie tarcze takie klocki. Moje takie zdanie. Dobierzesz za twarde piszczy, za miękkie zetnie po 2kkm i usyfi strasznie alusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 EBC to dobre klocki, ale wiesz że dziadostwo bo "podobno", więc raczej na nich nie latałeś aby mieć swoją opinie. Oprócz tego polecam Ferodo premier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Problem jest w tym, że nie ma za dużego wyboru do tego zacisku. ATE jest, ale zwykłe. Może macie jakąś stronę z klockami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1Michal Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 sporo w necie jest przecież, np brakes.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi