Skocz do zawartości

Krótkie pytanie - krótka odpowiedź część 5

AreK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Cleaner DODO JUICE LIME PRIME nakładać polerką rotacyjną (nie DA) czy ręcznie? Jeśli maszyą to zasada taka sama jak przy polerowaniu pastami?

Rotacją łatwiej i szybciej, ale pamiętaj pracuj na najniższym biegu.

Po każdym myciu dolna część drzwi zawsze zostawia albo trochę brudu albo smugi, mam większość kosmetyków meguiars albo shiny, odpalam pianownicę, później myję na dwa wiadra szamponem a na koniec osuszanie.

powinienem się b ardziej do tego przyłożyć czy dorzucić jakiś kosmetyk?

1. Czy qd shiny garage morning dew też wam sprawia trudności z wypracowaniem ?

(Po wypolerowaniu auto wygląda jakbym go masłem wysmarowal)

JA zawsze MQ jadę na 2 fibry i wtedy się pięknie auto świeci ;) 1 mikrofibra polerujesz MQ ? :-]

Koledzy przygarnąłem w spadku VW Polo rok 1996 czarny.Chciałbym doprowadzić go do lekkiego porządku,chodzi o lakier jak i wnętrze.Czy użycie Megsa UC na zewnątrz i APC do plastików wewnątrz będzie dobrym pomysłem ? Nie chce robić z samochodu "lalki",ale ciut odświeżyć jego wygląd.

Potrzebuje też wosku zarówno do VW jak i Hyundaia Elantry rok 2012 kolor delikatny brąz.Co polecicie ?

638344 Czy użycie Megsa UC na zewnątrz i APC do plastików wewnątrz będzie dobrym pomysłem ?

Nie ma odpowiedzi na te pytania na forum? No bez jaj!

Co do wosku ... Zymol destiny świetnie siądzie na obu! :good:

Owszem,są.Jednak czy użycie Megsa plus ewentualne woskowanie da jakiś widoczny efekt w tak starym i zaniedbanym samochodzie :):)

Czy aplikator tri color od showshinecar będzie tutaj dobry do tej roboty ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.