Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego, dobrze o tym wiem. Chodzi mi o to ile produktu powinno być +/- zużyte .

Czy EXO może być położone po jakimś czasie(kilka msc) od położenia C1 ?

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Kolego Maciek1993, zadajesz pewne pytania to grzecznie ci podpowiadam, a ty nagle :/ dobrze o tym wiem. To jak znasz procedury to po co pytasz :wallbash: . A teraz na poważnie, zużyjesz 15/20ml na auto, co do czasu to jak zaczniesz od maski to zanim skończysz minie już jakiś czas, ale procedury mówią że powinno być kilka H. Preparat musi odparować, ale to też pewnie wiesz. :kox:

Opublikowano

Kopniak , przepraszam bardzo, nie tak miało to zabrzmieć :oops: oczywiście wielkie dzięki za tą odpowiedź ;);) i jeszcze raz przepraszam za ton odpowiedzi ..

A co do EXO chodziło mi o to, że jak np. C1 było położone 3 msc temu to czy mogę teraz kupić EXO i je położyć. Jeżeli tak to wtedy Panel Wipe i dalej EXO ?

Opublikowano

przy jakim świetle(nie licząc słońca:) )

Najłatwiej dostrzec holo?

Niestety nie mam zbyt super oświetlenia w miejscu pracy(pare słabych lamp na suficie) i z moich 1 halogenem HQi od Bmwscr tak latam dookoła auta, robię różne wygibasy kucam itp aby w każdym kącie oglądnąć auto ale np ostatnio dopiero przypadkiem zobaczyłem gdzieś tam na błotniku malutki.

Słońca u nas już jak na lekarstwo czy np. jakaś lampa LED radzi sobie z tym lepiej?

Opublikowano

Panowie jaki tani ale w miarę dokładny miernik lakieru polecacie-wystarczy tylko do standardowych karoserii bez alu? jest tego sporo na aledrogo..Do użytku własnego ma to służyć, żaden handel itp.najlepiej jakiś z sądom bo chyba łatwiejszy w manipulowaniu..

Opublikowano

Jeśli z SONDĄ to GL-6S albo ciut droższy GL-8S Nie podaleś kwoty ale sam zresztą widzisz co jest na alleg

Albo jeszcze taniej widzę GL-1S

Opublikowano
Jeśli z SONDĄ to GL-6S albo ciut droższy GL-8S Nie podaleś kwoty ale sam zresztą widzisz co jest na alleg

powiedzmy do 200zł

Opublikowano

Koledzy, czy do wychwycenia holosów można kupić coś tańszego od LL P7, czy L7 tez sie nadaje ? Najtaniej na Allegro P7 jest za 150 zł L7 natomiast sporo taniej, można szukać czegoś tańszego czy to raczej dobra cena za latarkę do tego typu prac ?

Opublikowano

Czy jest sens nakładania SRP przed DG 601 + 111?(zabezpieczenie na zime) bo z tego co wyczytałem 601 to bardziej wzmacniacz/utrwalacz nic cleaner z prawdziwego zdarzenia, wiem ze srp tez nim nie jest, ale chce odświeżyć/odżywić troche lakier

Opublikowano

Na zimę jak najmniej na samochód moim zdaniem.Glina,cleaner i 2 warstwy dobrego wosku i będziesz Pan zadowolony.Ja jeszcze po wosku zawsze QD smaruje żeby kurzu nie ciągnął-takie moje zboczenie;-)

Opublikowano

szybkie pytanie mam bo sie troche pogubilem:

apc rozcienczamy z woda z kranu

gcc rozcieczamy z woda zdemineralizowana

czy cos pomieszalem?

Opublikowano

ok,to teraz pytanie czy demineralizowana z carfura jest ok czy cos nie tak tak jak z ta z tesco (gdzies tak przeczytalem ze ponoc cos nie tak)

Opublikowano

robcok, lej zwykłą kranówę i tak powinieneś przetrzeć wilgotną a potem suchą MF po APC. Każda woda demineralizowana jest taka sama.

Opublikowano
jarekrk, ja sobie radze z Led Lenserem.

a tylko P7?

Na ich stonie nie dość, że serii jest kilka to jeszcze nawet z serii P też jest sporo modeli.

Czemu akurat wszyscy używają P7?

Nie ma nic lepszego czy to taki wybór cena/jakość?

Opublikowano

a tylko P7?

Na ich stonie nie dość, że serii jest kilka to jeszcze nawet z serii P też jest sporo modeli.

Sam nie wiem dlaczego te LedLensery są takie popularne. Czy przez design, czy przez soczewkę. Jest wiele firm które robią latarki w podobnym przedziale cenowym, a o jakości i pancerności której LL nigdy chyba nie osiągnie.

Opublikowano

Pytanie na temat skóry i jej namaszczania:

Czarna skóra Nappa w BMW E46, stan bardzo-dobry, ale trochę się błyszczy i chyba nigdy nie widziała żądnej konserwacji, co użyć:

- Autoglym Leather Cleaner + Autoglym Leather Care Balm,

- Colourlock Zestaw Soft,

- Colourlock Zestaw Strong,

?

Zdjęcie, które może podpowie:

R4neDg0.jpg

hnhbwsS.jpg

Opublikowano

a tylko P7?

Sam nie wiem dlaczego te LedLensery są takie popularne. Czy przez design, czy przez soczewkę. Jest wiele firm które robią latarki w podobnym przedziale cenowym, a o jakości i pancerności której LL nigdy chyba nie osiągnie.

O firmę tutaj akurat mi nie chodzi, bo załóżmy, że LL jest dobra.

Ale o konkretny typ latareczki która była by najlepsza do szukania holo.

Opublikowano

Mam pytanie co do mycia plastików wewnątrz krok po kroku.

etap I

-Rozrabiam APC i pędzelkiem myje elegancko wszystkie plastiki.

-Mokrą mikrofibra zbieram brud

-Suchą mikrofibrą wycieram

etap II

-Czy PB Natural Look psikam po desce i rozcieram aplikatorem z mikrofibry czy tak jak nazwa sugeruje psikam na aplikator i pozniej nacieram deche? :kox:

Opublikowano

Awariall, dokładnie jak piszesz.

a PB NL psiknij na aplikator i wcieraj wychodzi dużo ekonomiczniej ;-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.