Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludwik93, Ja ma co prawda wiśniowy a nie czerwony, ale baza zbliżona. Do dziś pamiętam pierwszy raz z HDC + Carbon. Wyglądał jak przysłowiowe milion dolarów. :roll:

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

piotr13, to już taki zestaw "burżuj" ;) może odłoże coś floty przez zimę ale prawde mówiąc nie stać mnie jeszcze na takie cuda ;)

Opublikowano

ja bym spróbował na większą trwałość to naty's blue/red na większy look jakieś AIO i na to butter wet wax od CG-na czarnym mnie zmiażdżył

Opublikowano

witam, malowali elewację i całe auto miałem w kropkach bialych, z lakieru i szyb sobie poradziłem, natomiast z plastików czarnych (zderzaki,lusterka,klamki) nie chce niczym schodzić, macie jakieś sprawdzonye sposoby na to?

Opublikowano

Apc spróbuj .Wypedzelkuj .Poczekaj chwilkę i przetrzyj mokrą szmatką,jak zejdzie to przepłucz porządnie wodą i zabezpiecz :)

tylko żeby ci to nie zaschło :)

Opublikowano

toczek19900, dwie strony wstecz w tym temacie zerknij, przerabiałem Scholl`a A15, uważaj bo też masz japońca, miękki lakier, u mnie problem z hologramami nawet po pomarańczowym padzie z flexi. Wolę Cię uprzedzić, żebyś w razie czego nie był zdziwiony, że efekty mogą być różne.

Opublikowano

mario704, Qub@,

glinka schodzilo na lakierze, na plastiku sie rozmazuje i rysuje (plastiki sa takiej struktury chropowatej)

apc nie daje rady, pod paznokciem kilka sie udalo zeskrobac ale tylko kilka, a tego za duzo jest.

Opublikowano
Matleniuszek to leniuszek i nie wykończył bo nie ma pada finishowego :P

Jaką maszyną będziesz pracował?

niebieski 3M + 3M ultrafina nie daje rady, we wtorek ciąg dalszy zabaw (czekam na czarnego NAT`a), do leniuszków nie należę :evil:

Opublikowano

Pomóżcie, jaka najlepsza na rynku maszyna DA ale z przeznaczeniem do finischu, czyli skok raczej 8mm? Czy można też interesować się rupesem i jego 15mm?

Dzięki

Opublikowano

I 21mm dobrze wykańcza przy odpowiedniej technice/pastach/padach. Gdybym miał kupować jedną maszynkę to bym wziął duetto, ale najlepiej miec 21, duetto i mini ;)

Opublikowano

toczek19900, Możesz dokupić żółtego 3m jest trochę mocniejszy od zwykłego finishu ale czarny też da radę. Ewentualnie spróbuj jakimś średnim padem, a jak będą holo to popraw miękkim.

Ja ostatni robiłem kombinacje średni pad + A15 (były hologramy), a później wyprowadziłem to żółtym 3m + cleaner D652. Efekty bardzo przyzwoite jak na taką akcję.

Opublikowano

bienek, chodzi mi tylko i wyłacznie do finischu, aby był jak najszybszy i jak najprzyjemniejszy... bo ręce mi czasem odpadają przy tych wibratorach, pierwsze elementy migiem a później coraz wolniej.

Opublikowano
Panowie, ile mniej więcej powinno zużyć się na samochód wielkości np. Golf VI powłoki GTechniq C1 ? Cała zawartość 30 ml czy raczej coś koło połowy ?

Pamiętaj o procedurach przed powłoką oczyszczanie PW i po C1 minimum C2v3 a dla pełnego zadowolenia i jakości Exo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.