Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Musialovsky, ryzykowna akcja, a jak ojciec nie ma natury cwaniaczka to lepiej żeby odpuścił. Niech zerknie np. na dostawcę w tesco albo coś w ten deseń. Robota nie jakaś mordercza.

Niee, ojciec jest bardzo uczciwy. W Tesco był na "jeździe próbnej". Nie było żadnych problemów - jednak Tesco dało mu negatywną odpowiedź. Od dobrych kilkunastu lat pracował jako kierowca prezesów/pracowników w biurach zarządu itd. Jednak nadal nic nie znalazł jako kierowca. :dontknow:

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam,

Szukam jakiegoś zamienika za BILT-HAMBER Auto Balm, fajnie zamaskował rysy, ale jego zapach przy pracy dobija... :thumbdown:

Jeszcze jedno pytanie, ostatnio zaparkowałem auto pod jakimś drzewem i na następny dzień zobaczyłem takie plamy:

_XKXt8qh2lXIdvFs2t5nKStHaHoLEJzY7VESgUMhtt4?size=1024x768&size_mode=2

wiecie czym można łatwo to usunąć?

Opublikowano

Czy taki zestaw talerzy i padów będzie odpowiedni do nakładania cleanera? Głównie chodzi o rozmiary w mm. Maszyna Bass Polska DA.

Talerz Flexipads 5/16 75mm + Miekki wafel 80mm

Talerz Felxipads 5/16 125mm + Miekki wafel 150mm

Opublikowano
Do tego 125mm BP dokup lepiej pad 135 mm zamiast 150.

Rozumiem, dzięki :good:

A ostatnie pytanie na które nie mogę znaleźć informacji czy np na talerzu 150mm (oryginalny Bass Polska DA) Mozna stosować pady 150mm?

Opublikowano

Może ktoś wie - czym usunąć starą farbę olejną z metalowej balustrady żeberkowej na balkonie? Chcę to zrobić możliwie szybko, przy jak najmniejszym wysiłku i bez dużych kosztów. 8-)

Opublikowano
Może ktoś wie - czym usunąć starą farbę olejną z metalowej balustrady żeberkowej na balkonie? Chcę to zrobić możliwie szybko, przy jak najmniejszym wysiłku i bez dużych kosztów. 8-)

Moze opalarką, aż się zacznie łuszczyć i zeskrobać?

Opublikowano

Od opalarki zaczynałem. Idzie zdecydowanie za wolno i po górnej części poręczy odpuściłem. Może pracę opalarką utrudnia dosyć silny wiatr.

Opublikowano

Rozumiem, dzięki :good:

A ostatnie pytanie na które nie mogę znaleźć informacji czy np na talerzu 150mm (oryginalny Bass Polska DA) Mozna stosować pady 150mm?

Imho nie ma sensu. Chyba, że chcesz ryzykować otarcie lakieru talerzem jak tylko gdzieś o minimetr przesuniesz pad czy mocniej docisniesz (nie bez przyczyny BP są mniejsze od padów). Stąd szedłbym w 125 BP

Opublikowano
Może ktoś wie - czym usunąć starą farbę olejną z metalowej balustrady

Zmywacz scansola

O tym nie pomyślałem, a pomysł bardzo dobry

Opublikowano

Jarku scansol to wlasnie taki żel o ktorym piszesz. :)

Sa rownież na tej samej zasadzie działające zmywacze do powłok lakierniczych w sprayu np boll oraz preparaty do mycia pistoletów lakierniczych.

Opublikowano
Orientujecie się może jak wygląda legalność firmy przewozowej Uber? Ojciec z racji iż nie może znaleźć pracy, rozważa zatrudnienie się w Uberze. Chętnie bym coś od Was usłyszał na temat tej firmy i pracy w niej. :)

Jak zna sie na robocie i ma jakiegos kolegę po fachu i nie przeszkadza praca na chłodni to Wolter Koops jest sensowną alternatywą system 2/1.

Opublikowano

W Brico udało mi się dostać tylko Primacol Remover, który jest środkiem działającym na podobnej zasadzie, jak to opisaliście. Jednak prawie nie rusza tej farby (a na pewno to olejnica). Może przez to, że jest tam z 5 warstw nakładanych bez szlifowania na przestrzeni 20 lat.

Wygląda na to, że głupia balustrada zajmie mi kilka godzin na samym zdzieraniu farby, a wolałbym w tym czasie robić coś przy aucie... już nawet córka mówi, że mamy brudny samochód :evil:

Ehh, idę się męczyć dalej.

Opublikowano

Szybkie pytanie : czy Chemspec Enz-All pomoże na plamę z mięsa, które już od roku widać? Klient wiózł zamrożone mięso w aucie na kanapie, mięso w lecie się w aucie się "roztapiało" , widać plamę jak ...,od roku tak jeździł. Żadna chemia nie pomogła plama pozostała. Chemspec Enz-All czy coś innego (gorąca woda, para , wymiana tapicerki) ?? Proszę o pomoc, sugestie.

Opublikowano

Umyłem plastiki w środku, SG RD na oko, słabe. Drzwi, kokpit, progi, etc. Potem Z Vinyl słoneczkiem megsa. Na drzwiach i innych"twardych" plastikach bez problemu.

A na kokpicie zostają mazy. OK, dawno nie mylem, pomyślałem: nałożę jeszcze raz, bo wypiło. Ten sam efekt, no to jeszcze raz i nadal ten sam efekt tylko inne mazy...

Pytanie do użytkowników Volvo i/ lub Z Vinyl:

Czy to już taka uroda mojej deski rozdzielczej (Volvo S80), czy może coś źle robię?

A może jutro rano powinno być już ok?

Michał

Opublikowano

Ja wsumie mialem podobnie na plastikach Kii, cos nie grało natomiast w Mazdzie bylo ok. Taki urok produktow do plastikow, ze nie kazdy wszedzie bedzie sie zgrywal. Chyba ,ze robiles juz wczesniej i wszystko bylo ok?

Opublikowano

Podpowiedzcie mi ile może być warta rotacja Makity 9227cb, Maszyna została zakupiona rok temu i nigdy nie była używana, cały zestaw w oryginalnym pudelku zalega kumplowi i zastanawia się czy jest sens ja sprzedawac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.