Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jac3k, czekaj bo nie ogarniam. Waterspoty czyściłeś środkiem do usuwania smoły?

Od takich rzeczy jest zwykłe QD po myciu.

• Odpowiedzi 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja tam zrozumiałem że zostały mu plamy po rozklepanych muchach i używał T&G :P

Lepiej coś do owadów kup, np. Valet Pro Bug Remover czy tańszy Tenzi Mosquitos

Opublikowano

Ludzię chcą pomocy a nie potrafią sprecyzować w czym :dontknow:

Dla mnie słowo "spot" to w slangu spotkanie ludzi, zjazd na parkingu "tesco" czy co tam innego :D

Opublikowano

Witam, szukam maski lakierniczej w cenie 150-200zł. Co możecie polecić?? Nie wiem czego szukać, kompletnie się na tym nie znam.

Opublikowano

3m seria 7000 polecam, chyba 7502 albo 7503 wygodna, sylikonowa, nie uciska twarzy dobrze przylega. Trzeba dbac o filtry, odpinac weglowe i do woreczka strunowego, papierowe co kazde lakierowanie w smietnik. Klasa pochlaniaczy a2 albo a1

Opublikowano

mario704, cannonn, fakt źle się wyraziłem dokładnie chodzi o plamy po muchach. Muchy same w sobie zeszły bez większych problemów, jednak plamy po nich zostały.

Pierwsze pytanie nadal aktualne co polecacie pod MEGUIARS GOLD CLASS CARNAUBA PLUS? Cleaner czy politura? Najlepiej coś z Megsa.

Opublikowano

Ślady po owadach ręczna polerka lub maszynowa, np. SRP lub UC

Pod wosk MEGUIARS GOLD CLASS CARNAUBA PLUS, UP Meguiar's.

Opublikowano

Koledzy czy po polerce z wykorzystaniem Menzerny 400,2500,4000 przed woskiem robić jeszcze przejazd cleanerem?

Dzięki za odp

• Dystrybutor
Opublikowano
Koledzy czy po polerce z wykorzystaniem Menzerny 400,2500,4000 przed woskiem robić jeszcze przejazd cleanerem?

Dzięki za odp

Nie

Opublikowano

Michael MSTP, Michas, :D

Może dla pewności przejadę w razie czego może usuną się ewentualne hologramy - mam do dyspozycji Sonus Paintwork Cleanser i VP Achilles prep

Opublikowano

Dzięki za odp

Nie

Chyba tylko w świecie lakiernikow... Jak chce sie uzyskac jak najlepszy efekt, to cleaner jest konieczny. Nie wyobrażam sobie po polerce nie użyć cleanera. To jest detailing a nie drut lakiernik.

Opublikowano

Jakiego aplikatora użyć do nałożenia wosku (COLLINITE 476S lub Dodo Juice)?

piankowego np.

- BILT-HAMBER

- CCS Red Wax/Sealant

czy z mikrofibry np.

- MEGUIAR`S Even-Coat

- POORBOY'S WORLD Microfibre

Opublikowano

Czy AF Rejuvenate nakładany ręcznie będzie OK pod Megsa #16 lub FK 1000P ?

Ewentualnie, pod który nada się bardziej ?

EDIT: Co posiedzi najdłużej DJ Rubbish Boys-Megs #16-FK 1000P ? Chodzi mi o to, czy różnice pomiędzy każdym będą znaczne czy nie wielkie i jak (mniej więcej) będzie wyglądała żywotność każdego z nich ? Wszystkie będę nakładał na ręcznie położony Rejuvenate.

Opublikowano

tdzuku, Bardzo przyjemny jest wosk w paście. Szampon również bez większych wad, chyba nawet nie naruszał LSP. Odżywka do wnętrza warta zaintersowania, przyjemny, świeży zapach i matowe wykończenie.

Opublikowano
tdzuku, Bardzo przyjemny jest wosk w paście. Szampon również bez większych wad, chyba nawet nie naruszał LSP. Odżywka do wnętrza warta zaintersowania, przyjemny, świeży zapach i matowe wykończenie.

Mozna prosic nazwe odzywki do wnetrza? Bo w otchłani internetu znalazlem tylko interior cleaner, a to chyba nie odzywka sadzac po nazwie, oraz gdzie mozna spotkac sonaxowy raj na półkach sklepowych? Tzn w jakich sklepach

Opublikowano
Arkadio_Gdansk, Cockpit matowy. W Selgrosie jest duży wybór Sonaxa.

Dzieki. Moze w koncu cos do wnetrza zakupie bo nic nie mam, a przydalo by się wyczyscic plastiki apc i dac odzywke jakąś.

Swoją drogą co myślisz o

PIANKA DO TAPICERKI SONAX XTREME 400ML, bo potrzebuje delikatnie odświeżyć fotele i kanape. Nada się to? Od razu mówię, że prania tapicery nie mam jak wykonać bo nie mam dostepu do odkurzacza, a chce zrobic to sam i tapicera nie jest w stanie agoni jeśli chodzi o czystość

Opublikowano

Potrzebuję na już jakiś budżetowy duster do usuwania kurzu z lakieru. Może mi ktoś coś polecić, doradzić?

Opublikowano

Arkadio_Gdansk, rly?

Kup kolego jak chcesz mat mainz cherish albo SG apple plastic dressing a nie marketowe badziewie.Przy stopniu używania będzie na raz dłużej

Opublikowano

Arkadio_Gdansk, za ~100 zł wypierzesz w Gda fotele i wykładzinę. Według mnie nie warto się bawić w pół środki i kupować jakieś bzdetne pianki...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.