SzaKal Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 damian_SO, Wszystko zależy od temperatury, poprostu musisz robić test palca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiczek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Jak wasze doświadczenia po czasie? Warto zainwestować w ten wosk? Brudzi on plastiki? Można go nakładać tylko na lakier czy też na felgi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 na felgi? nie szkoda? na felgi to dedykowane lub coli czy FK Hi-Temp Paste Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiczek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Generalnie najważniejsze jest, czy brudzi plastiki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Na felgi?? Zapomnij to fajny wosk, w tej cenie jeden z ciekawszych ale na felgi?? Jego trwałość jest żadna to typowo letni wosk do "rekreacyjnego miziania" aczkolwiek efekt i look OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Jego trwałość jest żadna na 53% carnauby aż tak słabo wypada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Tak jak pisałem, na letnie woskowanie OK. Ale na wiosna/jesień i oczywiście zima się nie nadaje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 na 53% carnauby aż tak słabo wypada ? w weekend dam znać będę myć busa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 To czekamy na relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziopilot Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Brudzi plastiki Ostatnio woskowalem auto tym woskiem i jako nowicjusz nie mam pojecia co moglbym o nim powiedziec. Ladnie pachnie, latwo sie aplikuje i poleruje. Fakt, brudzi plastiki. Nalozylem go tydzien temu takze ciezko mi cokolwiek powiedziec. Z drugiej strony bylo to moje pierwsze woskowanie lecz pod okiem "nauczyciela" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Debet Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Pete 53 jak dla mnie jest b.dobrym woskiem na ciemne lakiery;-) w przeciwieństwie do Coli 915.... jest antystatyczny;-) nie przyciąga kurzu.... po nałożeniu Coli łapałem się za głowę co się dzieje, że na aucie tyle kurzu a nawet z garażu nie ruszane. Aplikacja Pete wzór... trwałość 2tygonie w zimę wytrzymał wzór. Więc Cena/Jakość polecam ten wosk;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobwoj Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Pete 53 jak dla mnie jest b.dobrym woskiem na ciemne lakiery;-) w przeciwieństwie do Coli 915.... jest antystatyczny;-) nie przyciąga kurzu.... po nałożeniu Coli łapałem się za głowę co się dzieje, że na aucie tyle kurzu a nawet z garażu nie ruszane. Aplikacja Pete wzór... trwałość 2tygonie w zimę wytrzymał wzór. Więc Cena/Jakość polecam ten wosk;-) Ile ten wosk wytrzymuje latem i jaki cleaner/politure pod niego zastosowałeś? Skoro ma ponad 50% Carnauby to ile musi jej mieć Coli, skoro jest niepokonany jeżeli chodzi o trwałość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ile ten wosk wytrzymuje latem i jaki cleaner/politure pod niego zastosowałeś? Obserwuj mój test na busiku i będzie coś poglądowego, na chwilę obecną radzi sobie bardzo dobrze a 6tygodni i 5tys km ma za sobą, w soli, blocie, mrozie U mnie leży na cleaner DJ LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 A jaki QD to tego Peta 53 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 CG pro detailer na pewno się sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barman Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 mój efekt po woskowaniu Dodam jeszcze że jestem bardzo zadowolony z tego wosku Foty robione telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Zdjęcia robione kalkulatorem, ale coś tam widać, wpadnę do Ciebie dasz posmarować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Przydało by się troche słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wczoraj nakładałem owy wosk na jasnym lakierze i bardzo łatwy w aplikacji łatwo nałożyć cieniutką warstwę i łatwo się go ściera i efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wczoraj nakładałem owy wosk na jasnym lakierze i bardzo łatwy w aplikacji łatwo nałożyć cieniutką warstwę i łatwo się go ściera i efekt Bez zdjęcia się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat's Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Nie miałem aparatu nie mój samochód to co miałem robić, Mniej więcej za 2 tyg będzie jakaś aktualizacja bo z tym nakładaniem wlazły inne woski i się mały teścik zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 A no nie było zdjęć.. Wieczorem tez nie zrobiłem.. bo nie miałem czym ale spoko następnym razem będą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ja też wczoraj smarowałem i wosk jak dla mnie super, wcześniej tylko EGP . Mam też pytanie bo mój wosk nie ma numeru a chyba powinien mieć ? Zdjęcia z i-telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 ostatnio jak zmieniałem oponki na letnie , słyszałem jak chłopaki pracujący w warsztacie mówili miedzy sobą " ale się błyszczy " miałem kanapkę AF Tripple i Pete,s53 , miło się wtedy człowiekowi jakoś robi wiedząc ile to pracy kosztowało . Petes,a 53 bardzo polecam na lato , lubie ten wosk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Czy pod Pete's 53 można dac Black Hole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi