Tygrysek3005 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Pewnie żadna, różnią się pewnie tylko szatą graficzna, ja mam tą drugą wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Zaczynam się zastanawiać się nad zakupem tego wosku Ale kręci mnie jeszcze parę innych propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 9 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Ja jestem z niego bardzo zadowolony, w okresie letnim wytrzymuje spokojnie dwa miesiące, daje ładny efekt, ładnie pachnie, i nawet po pełnym wyschnięciu łatwo go spolerować. Także z mojej strony mogę polecić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK4777777 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Takie pytanie dla tych co używają tego wosku Jaka politura do tego wosku najlepsza?? Mam teraz DC2 ale na nią nakładam Meg NXT 2.0. Do pete's 53" tez będzie dobra?? I czy nie skróci jakoś drastycznie trwałości wosku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 DC2 drastycznie skraca wytrzymałość wosku. To glaze dobre jest tylko gdy "robimy" auto pierwszy raz. Potem używaj tylko glinki, dobrze dobranego 'clinera' + wosk a DC2 raz na jakiś czas w lato (zresztą po użyciu clinera to DC2 już jakoś specjalnie nie wyciąga mega głębi za drugim razem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK4777777 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 dobrze dobranego 'clinera' DJ Lime Prime (bez litle) może być?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Do czego ? Jeśli do wosku CG Pete's 53 to przeczytaj ten temat lub pytaj tych, którzy go używają. Jeśli nie to nie róbmy bałaganu w temacie o konkretnym wosku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK4777777 Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Tak dla Pete's 53" kolega Łukasz-no1 użył Poorboy’s World Professional Polish dlatego pytam czy może być DJ LP bo ten akurat ostatnio zakupiłem i nie chciał bym kolejnego kolejnego kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 16 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja do Pete's-a 53 używam CK VHG jak i Duraglossa 101 i wszystko na moje oko cacy Dałbym sobie spokój z politurami , glazami itp. Również polecam wosk na wiosne - lato . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysek3005 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 DJ Lime Prime (bez litle) może być?? Tutaj myślę, że masz odpowiedź, miałem podobny problem http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#109032 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Powalczyłem w weekend z woskiem na samochodach, efekt fajny dla oka...Wosk się super aplikuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK4777777 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 DJ Lime Prime (bez litle) może być?? Tutaj myślę, że masz odpowiedź, miałem podobny problem http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ht=#109032 Dzięki wielkie już nie mogę doczekać się przyszłego sezonu Jeszcze tylko skompletowanie paru środków i przyszły sezon można będzie otwierać z hukiem i blaskiem. ma_ko efekt super. Masz więcej fotek S2000?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Proszę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK4777777 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Fajna fura Musi dawać dużo frajdy z jazdy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Powalczyłem w weekend z woskiem na samochodach, efekt fajny dla oka...Wosk się super aplikuje... no no piknie Fajne zabawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 S2000 fakt, świetne auto, kilka lat temu mialem okazje posłuchac w akcji na żywo. Zawsze fascynowalo mnie, że ten motor (btw silnik roku przez kilka lat z rzędu ) nie rozpada sie po kilku "odcinkach" Fajny "zestawik" i for fun i dupowóz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Również miałem kiedyś przyjemność przejechać się s2000 i bardzo miło wspominam. Chętnie wstawiłbym takie do garażu - pasowało by mi do diesla - odcięcie przy dwa razy wyższych obrotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ten silnik co więcej nie rozpada się nawet po 150 tys. to jest naprawdę technologiczny majstersztyk..(no chyba że było grzebane)...fakt autko jako funcar super, taki ścigacz na 4 kołach... A dupowóz lekko zmodowany więc też miło ciągnie..., a woskiem jestem zachwycony...tylko ten Haniowy lakier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Oba auta wyglądają rewelacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 A ja znów słyszałem i czytałem że rzadko trzyma fabryczną moc...nie wiem czy to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 prawda to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 22 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 A ja słyszałem że temat jest o wosku, kolega ma ładne auta to niech założy odpowiedni temat w PSB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_ko Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Przepraszam był o wosku ,ale się nie opatrzenie rozwinął... :/nie to było intencją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_SO Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Mam pytanie odnośnie wosku Pete, czy po nałożeniu czekać aż wyschnie czy od razu go polerować ? nie które woski trzeba zostawić aby sie dobrze związały przynajmniej tak wyczytałem Jak za długo przytrzyma pete to ciężko go wypolerować a wszędzie czytam że to dobry wosk do polerowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 damian_SO, Jak nałożysz cieniutko to nie będzie problemu. Co do schnięcia to myślę z 10-15min i można polerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi