booohal Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Kurna, człowieku!!! Daj żyć z tą ilością zdjęć: mam internet w pleju! Piękna relacyjka. Czekamy na wykop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komzi Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Piękny zabudowany gokart Takim autem aż miło jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Świetna relacja Trzyma w napięciu geno podziwiam ogrom prac nad autem i samą relacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Fajne mycie nowego samochodu Zdjęcia deski i przycisków - gubińsko-gostyniński absolut.... musiałem zmienić bieliznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miw Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 miło się to ogląda, a i patrzeć jest na co, dobra robota Michale O widzisz, to dobrze Ciekawe czy gumowe na zimę tez mają takie mają, mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 gruby_RS, jak to było? przejechał po bocznej drodze, żeby przykurzyć do relacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Cooperek super, jak i relacja! Jestem baaardzo "niewierny Tomasz" jezeli chodzi o nowe auta i nieznalezienie niczego Mozliwe ze to wyjatek ale tak dla pewnosci pytanie ze wzgledu na kolor samochodu.. Oprocz halogenu i leda czym go jeszcze oswietlales? Ogladales lakier np w pelnym sloncu w okularach przeciwslonecznych, np z polaryzacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Podobnie jak Kamil gt można zrobic bardzo fajną relację bez robienia korekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mejzik Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Fajne te mini jest a robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 _Makki_, tak. Patrzyliśmy na wszystkie możliwe sposoby i nic Poza delikatnymi mazajami po umyciu w salonie nic na lakierze nie było. Tak jak pisałem, piano na dachu trochę oberwało, słupki tez, ale nic wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 _Makki_, tak. Patrzyliśmy na wszystkie możliwe sposoby i nic Poza delikatnymi mazajami po umyciu w salonie nic na lakierze nie było. Tak jak pisałem, piano na dachu trochę oberwało, słupki tez, ale nic wiecej A to spoko Nie no wiadomo to piano w Mini to sie rysuje od samej szybkiej jazdy w zanieczyszczonym powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 O to to Na X3 znalazłem kilka miejsc, które przed powłoką będę wyciągać, ale to tez miejscowe walki z klejem, a nie na przykład całe auto w holosach czy mega swirle. Ogólnie Inchcape ogarnia temat widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mess Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 geno, Pewnie akurat trafiliście na zmianę wody w wiadrach Technika mycia na 2 wiadra w salonach wygląda ciut inaczej niż u nas Oni maja jedno na lewą stronę auta i drugie na prawą geno Więcej relacji z premium siuwaksami Wtedy w człowieku wraca wiara w detailing, a nie, byle tanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inairam Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Panowie sobie nie przeszkadzają a ja tymczasem... trzep trzep trzep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Mess, spoko, spoko czasem trzeba o użyć coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek90 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Fajna relacja, ale tak na marginesie mam pytanko jeśli można wiedzieć to czym trzeba się zajmować w sensie zawodowym żeby móc pozwolić sobie na takie autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Nic nadzwyczajnego, ale PW Ci podeślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rosen Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Troszkę pytanie nie na miejscu według mnie i nie urażając nikogo w tym ciebie geno bo to żaden atak, po prostu normalne wnioski. Chyba nikt nie sądzi, że osoba która co dopiero zdała prawko mając lat 18-19 może sobie pozwolić na nowy samochód z salonu (pomijając np Aygo na które może jakoś by odłożył) a co dopiero na Mini które kwotowo oscyluje już całkiem dobrze Trzeba się dobrze urodzić (bez podtekstów, bez spiny ) Mi w wieku 18 lat udało się nazbierać 20tys zł i kupić swoje pierwsze auto po zdaniu prawka i nie chwaląc się było to najlepsze auto w klasie w szkoły średniej. A tutaj mamy nówencje z salonu Co do roboty. Widziałem relacje zaraz po wrzuceniu ale zwlekałem z wpisem. Nie wiem czemu, ale czułem lekkie poirytowanie Chyba najbardziej zazdroszczę tyle wolnego czasu na zabawy przy aucie, na dodatek siostry. Sam bym podziałał, siuwaksy jakieś tam są (wiadomo nie ta liga ) ale czasu nie ma nawet na zwykłe mycie. Inna sprawa, nówka z salonu, kto z nas może sobie na to pozwolić Pewnie każdy jak by kupił takie autko to by chodził koło niego, oglądał, doglądał, chuchał ale ostatnią rzeczą która przyszła by mu do głowy parę godzin po odbiorze to poprawianie czystości nowego samochodu po wyjeździe z salonu Jesteś pozytywnie zakręcony, a zdjęcia na prawdę profeska jak na warunki foruma Czekam na relację z iXa, ale może byś go już coś "przyciął" maszynką delikatnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Teraz takie czasy Co więcej i tak większość osób przechodzi koło niego i mowi : PFF. Jakbym chciała to bym miała. No, to chcij i miej Takich tematów nie chce poruszać. Co, kto, ile musiał wpłacić. Powiem tyle, ze dużą część i ja, i siostra wpłacaliśmy za auta, to te zgubione piniondze z komunii się przydają Czas się właśnie kończy, bo w październiku studia lecą dalej. Póki mam troche wolnego, to korzystam Z iXa nie bedzie relacji, tylko możliwe że coś z kładzenia powłoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Z iXa nie bedzie relacji, tylko możliwe że coś z kładzenia powłoki Nie załamuj mnie - rób koniecznie relację Przynajmniej jest coś fajnego to pooglądania i bardzo dobrze się to czyta. Dla pewności zapisałem nawet tą relacje na dysku żeby nie zgineła tak jak relacje Grubego (do tej pory ubolewam, że ich wtedy nie zapisałem) A co do Miniacza to jakoś nigdy mi się nie podobały, ale od teraz chyba troszkę przychylniejszym okiem będe na nie spoglądał i jeszcze jedno pytanko - jak oceniasz 303 AP ? Ja miałem tester i mi się skończył - w sumie jakoś nie narzekałem ale teraz się zastanawiam czy zamawiać większe opakowanie czy lepiej coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 10 Września 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 jagmar, 303 jest chyba najmniej trwalym dressingiem do plastikow jaki mialem okazje uzywac... W komorze silnika sie sprawdzi, ale na zewnatrz gdzie jest narazony na opady deszczu, splynie bardzo szybko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A dlaczego np nie zrobiliscie impregnacji tapicerki od nowosci? Czy moze gdzies przeoczylem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Nie wiedziałem za bardzo czym. Jeśli mógłbyś coś polecić, to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Powiem tyle, ze dużą część i ja, i siostra wpłacaliśmy za auta, to te zgubione piniondze z komunii się przydają To goście na komunie chyba nie przyszli z kopertami tylko z walizkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Nie wiedziałem za bardzo czym. Jeśli mógłbyś coś polecić, to Dedykowanym ku temu środkiem z Gtechniq albo od 303: http://gtechniq.com/shop/3s-for-cars/in ... rt-fabric/ http://showcarshine.pl/pielegnacja-dach ... fibra.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi