Moderator krd Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Przemiana znaczaca i porzadna, widac duzy naklad pracy. Ale stan blatu i kierownicy troche sie nie zgrywa ;D Widywalem Leony/Toledo z oryginalnymi przebiegami zdrowo ponad 250tys i az tak zniszczone nie byly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 E tam, akurat w Seacie nie ma związku pomiędzy stanem wnętrzem a przebiegiem. Mój fotel po 140kkm wyglądał jakby go wszamały myszy, a fotel z auta z przebiegiem ponad 200kkm wyglądał jak nowy. Co do auta i roboty - super, aż żal patrzeć było na ten samochód przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Konkretny szur przed pracą był w środoku - na zewnątrz nie lepiej. Auto trochę zasyfione, ale właściciel z góry wiedział, że w końcu do mnie trafi na "odnowienie" więc trochę zaniedbał bieżące sprzątanie. Takiego podejścia nie rozumiem albo ja jakiś dziwny jestem - jak oddaję auto do lakiernika to je myję ... przed takim wyjazdem do detailera też bym chociaż opłukał i ogarnął żeby się nie wstydzić. No ale cóż ... Praca i efekty po - pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Szczurek Leonik Widziałem jedno ziarnko piasku, więc wiesz Świetna robota, żal żeby takie auto było tak zapuszczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver200 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 jak oddaję auto do lakiernika to je myję ... przed takim wyjazdem do detailera też bym chociaż opłukał i ogarnął żeby się nie wstydzić. A jak idziesz do restauracji to jesz cos przed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A jak idziesz do restauracji to jesz cos przed? Doskonałe porównanie, na prawdę gratuluję dedukcji Być może Ty jak masz brudne włosy, to obcinasz paznokcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver200 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulon Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Co do piany to było kilka. Daerg Lavataloni, SG fruit foam, mieszanki APC itd. Ogólnie dosyć sporo chemii poszło, żeby oczyścić lakier i felunek. No i troche płynu do mycia naczyń Ludwik czy jakiś inny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A nie wiem co tam mama miala w kuchni dobrze sie pienil i dobrze odtłuszczał i to najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Ten oryginalny sticky paint ciężko było go dotrzeć mikrofibrą i np praca z Menzerną FG400 była praktycznie niemożliwa. Musiałem szukać innych rozwiązań i past żeby dało się komfortowo pracować, ale na szczęście mam swoje patenty i pasty na takie upierdliwe lakiery i jakoś się udało zrobić to w miarę szybko i bezboleśnie. Podzielisz się kombinacją użytą co cięcia tego lakieru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Artih, hahahaha bienek sporo pracy, super efekty!! Co na oponach i plastikach wewnątrz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Podzielisz się kombinacją użytą co cięcia tego lakieru ? Megs D300 Tery, opony endurance, plastiki natural look Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tery Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Dzięki Endurance chyba zbyt długo nie zachowuje takiego looku? Po 1-2 myciu jest już praktycznie matowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Podzielisz się kombinacją użytą co cięcia tego lakieru ? Megs D300 Pad z MF czy twarda gąbka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Podzielisz się kombinacją użytą co cięcia tego lakieru ? Megs D300 Pad z MF czy twarda gąbka? Równiez dołaczam do pytania, mozesz podzielic sie co uzyles do takiego genialnego ciecia ?? Jakie futro,jakie pady,jakie pasty. wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ja tez dołączam do pytania, ale mi głownie chodzi jakie pady uzywałem do pracy z pasta Antihologram ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 20 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Nie pamiętam dokładnie. Widać na foto pady MF flexipads, chyba używałem futra z krótkim włosiem, no i gąbki. Prawdopodobnie do wykańczania użyłem zółtej gąbki Rupesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi