Jump to content

TAC SYSTEM IRON ZERO

Recommended Posts

Test sponsorowany przez ShowCarShine

Tac System Iron Zero

5201a7cacbb8bb19.jpg

Produkt jaki otrzymałem od Mariusza, to oryginalny tester TAC SYSTEM IRON ZERO , produkt jest bezbarwny, śmierdzi bardziej lajtowo, niż reszta tego typu środków, jest płynny, ale mimo tego ładnie trzyma się felgi, reaguje na opiłki metaliczne na poziomie Iron-X i Dragon Breath, czyli praktycznie natychmiastowo. Jest odrobinę tańszy od Iron-X to stawia go na bardzo dobrej pozycji przy takiej samej skuteczności, z resztą zobaczcie sami:

3b935d46ed2bcd37.jpg

7d81bfc3843b32b4.jpg

6f0302f5b37f996b.jpg

a26a72b9bd7ea3d9.jpg

834aea92f3566d21.jpg

fbb724026f6d67dbgen.jpg

dad94f7ea64466e3.jpg

86b94c4c1788af01.jpg

6efdac90aa54bb11.jpg

a9a4a8007c786972.jpg

26d1694dfdc1bf4b.jpg

4308fa39d6b4eee3.jpg

Czy po zakupie testera, zakupiłbym całe opakowanie ? Jasne że tak ! Jednorazowa aplikacja jak widać na materiale pozwoliła doczyścić praktycznie całe zabrudzenie, którego mało nie było. A to co zostało to nie umiejętne dobranie pędzla do czyszczonej felgi, no ale cóż, człowiek uczy się całe życie.

Pozdrawiam do następnego testu :good:

PS. z czasem dorzucę jeszcze jeden materiał wideo, który jest już dawno nakręcony, ale brak czasu na realizację montażu :D

• 4 months later...

Skutecznosc Irona napewno jest tutaj ukazana ? Efektownosc krwawienia napewno.

Wydaje mi sie ,ze produkt ten moze sie wykazac skutecznoscia w momencie kiedy nie mozemy uporac sie z wzartym pyłem ,a na tych felgach spokojnie by sobie poradzila woda z szamponem.

• Moderator

piotr13, ja uzywam deironizerow do biezacej pielegnacji felg, tj ich mycia. Sprawdzaja sie w tej roli bardzo dobrze, a ze kosztuja wiecej jak tradycyjny plyn do mycia felg to coz...

Prezentacja w dwóch egzemplarzach miała za zadanie pokazać, że nie tylko nadaję się do codziennej pielęgnacji, ale i do odszczurzania zapuszczonych felg. Co do stosowania tego typu produktów, również zdarza mi się stosować je cotygodniowej pielęgnacji. :good:

piotr13, ja uzywam deironizerow do biezacej pielegnacji felg, tj ich mycia. Sprawdzaja sie w tej roli bardzo dobrze, a ze kosztuja wiecej jak tradycyjny plyn do mycia felg to coz...

Krzychu to, że się sprawdzają przy bieżącej pielęgnacji z bardzo dobrym efektem to oczywiście prawda, ale nie do tego zostały stworzone. Myjąc zabezpieczone felgi raz na 2 tygodnie / miesiąc, w większości przypadków wystarczy szampon z wodą. Każdy jednak robi jak uważa ;)