Tworek Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Test sponsorowany przez ShowCarShine Tac System Iron Zero Produkt jaki otrzymałem od Mariusza, to oryginalny tester TAC SYSTEM IRON ZERO , produkt jest bezbarwny, śmierdzi bardziej lajtowo, niż reszta tego typu środków, jest płynny, ale mimo tego ładnie trzyma się felgi, reaguje na opiłki metaliczne na poziomie Iron-X i Dragon Breath, czyli praktycznie natychmiastowo. Jest odrobinę tańszy od Iron-X to stawia go na bardzo dobrej pozycji przy takiej samej skuteczności, z resztą zobaczcie sami: Czy po zakupie testera, zakupiłbym całe opakowanie ? Jasne że tak ! Jednorazowa aplikacja jak widać na materiale pozwoliła doczyścić praktycznie całe zabrudzenie, którego mało nie było. A to co zostało to nie umiejętne dobranie pędzla do czyszczonej felgi, no ale cóż, człowiek uczy się całe życie. Pozdrawiam do następnego testu PS. z czasem dorzucę jeszcze jeden materiał wideo, który jest już dawno nakręcony, ale brak czasu na realizację montażu
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 4 Czerwca 2014 Partner forum Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dziękuje bardzo, jak zwykle profi....
Tworek Opublikowano 4 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 Jeszcze jeden materiał, który zabłądził na dysku YT
Szwejk Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 Skutecznosc Irona napewno jest tutaj ukazana ? Efektownosc krwawienia napewno. Wydaje mi sie ,ze produkt ten moze sie wykazac skutecznoscia w momencie kiedy nie mozemy uporac sie z wzartym pyłem ,a na tych felgach spokojnie by sobie poradzila woda z szamponem.
Piotrek Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 Szwejk, +1 Na forum od dłuższego czasu można obserwować dziwny trend stosowania deironizera na brudne felgi
Moderator krd Opublikowano 6 Października 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 piotr13, ja uzywam deironizerow do biezacej pielegnacji felg, tj ich mycia. Sprawdzaja sie w tej roli bardzo dobrze, a ze kosztuja wiecej jak tradycyjny plyn do mycia felg to coz...
Pimps Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 Podobnie jak krd - bardzo ładnie domywają brud a przy okazji spełniają swoją rolę jako deironizator.
Tworek Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 Prezentacja w dwóch egzemplarzach miała za zadanie pokazać, że nie tylko nadaję się do codziennej pielęgnacji, ale i do odszczurzania zapuszczonych felg. Co do stosowania tego typu produktów, również zdarza mi się stosować je cotygodniowej pielęgnacji.
Piotrek Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 piotr13, ja uzywam deironizerow do biezacej pielegnacji felg, tj ich mycia. Sprawdzaja sie w tej roli bardzo dobrze, a ze kosztuja wiecej jak tradycyjny plyn do mycia felg to coz... Krzychu to, że się sprawdzają przy bieżącej pielęgnacji z bardzo dobrym efektem to oczywiście prawda, ale nie do tego zostały stworzone. Myjąc zabezpieczone felgi raz na 2 tygodnie / miesiąc, w większości przypadków wystarczy szampon z wodą. Każdy jednak robi jak uważa
Rekomendowane odpowiedzi