Gość Opublikowano 18 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2017 [ref]kurekpit[/ref], dołączam sie do pytania
Alfa47 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2017 Panowie, ile może kosztować takie usunięcia wgniecenia ?
Adek1 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Niedawno jakiś sk... na parkingu pod sklepem zostawił mi wizytówkę w postaci wgniotki na drzwiach (w górna części, zaokrąglonej, ok. 3 cm od okna). Podjechałem do jednego majstra, który stwierdził, że da się to usunąć, ale jest ostra krawędź (czy coś w tym stylu) i musi wywiercić dziurę w boku drzwi. Czy to normalna procedura "bezinwazyjnej" naprawy, czy szukać innego szpeca?
Adek1 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2017 Na szybko z telefonu, może za dobrze nie widać:
Chat Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2017 U mnie coś takiego usunęli Panowie dostając się narzędziem przez otwór z przewodami wychodzący z drzwi (przy zawiasach), druga opcja to zdjęcie boczku.
watch Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Kolego Adek1, jak najbardziej da się usunąć takie wgniecenie bez wiercenia otworów w drzwiach.
sredniaq Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Jakiś sprawdzony zakład w Gdańsku lub Gdyni? Spoko małych wgnieceń do ogarnięcia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
watch Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Jeżeli może być Reda to proszę numer tel. 790 323 832
Adek1 Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 A na Podkarpaciu ktoś może coś polecić? W Rzeszowie jest chyba kilka takich warsztatów, ale który dobry?
STEFAN2006 Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 A czy w Warszawie lub okolicach może ktoś coś polecić ?
Chat Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 A czy w Warszawie lub okolicach może ktoś coś polecić ? Panowie na Nowolipiu. Mega profesjonaliści. Tylko terminy odlegle.
STEFAN2006 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 A czy w Warszawie lub okolicach może ktoś coś polecić ? Panowie na Nowolipiu. Mega profesjonaliści. Tylko terminy odlegle. Podesłał byś kolego namiar
Abuse Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Szukam jakiegoś speca / firmy od małych wgniotek z województwa Łódzkiego. Może ktoś kogoś polecić? Bardzo będę wdzięczny! Dzięki
wotciarz Opublikowano 2 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2017 Ktos z gory pytal o Wawe, a Abuse pytal o Lodz - w Wawie jest serwis naprawde pro - na Daimlera. Pracuje tam przeszlo 30 mechanikow + spece od elektroniki, a takze wlasnie od usuwania wgniecen. Z Lodzi do nich takze jest blisko - mozesz podjechac. Maja krotkie terminy - max 2-3 dni sie czeka na ustalenie terminu naprawy.
Drumknott Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 No to i mnie spotkała nieprzyjemność otrzymania wgniotki niestety w niefajnym miejscu. Czy ktoś zna dobry warsztat na Podkarpaciu, interesują mnie Rzeszów, Mielec, w Dębicy nie wiem czy jest ktoś wart uwagi. Oto moja wgniotka. Pacjent Honda Civic VII 2004, błotnik tył tuż nad rantem. Galeria:https://tufotki.pl/t1rWz
bienek Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 W Rzeszowie masz Saco. Byłem u nich 2 razy i było dobrze zrobione.
Drumknott Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dzięki za namiary, odezwę się do nich, okropnie nie chciałbym mieć szpachli w tym ani jakimkolwiek innym miejscu samochodu. Samo uszkodzenie kosztowało mnie sporo nerwów. Może jak raz uda się to wyciągnąć i zmieszczę się w kosztach. Wizualnie nie wygląda to źle ale z racji podwójnej blachy w tym miejscu już może być różnie.
alek82 Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2019 Po stłuczce dałem auto do Hd master w Skwierzynie, auto po kilku dniach bylo gotowe do odbioru, dobrze zrobione, po stłuczce ani śladu
urbinio Opublikowano 30 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2019 Panowie możecie i mi podrzucić namiary na tych magików z Wawy ?? Mam 3 małe wgnioteczki chyba ktoś mi drzwiami przysunął a że mam czarny lakier wszystko widać.
Rekomendowane odpowiedzi