smalec Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ja ostatnio odpaliłem PA po kilku sezonach z ręczna pianownica to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zdecydowanie , nie da się przebic PA zwykła reczna ale ogólnie jestem zadowlony pianą K2 Active Foama, za 40zł/5l to cena idealna moim zdaniem i jakosciowo to samo co SG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Racja ale gro ludzi w tym- ja -nie mają warunków do mycia i wtedy pozostaje reczna pianownica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverIN Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 633584 Racja ale masa ludzi w tym- ja -nie mają warunków do mycia i wtedy pozostaje reczna pianownica znam ten ból dlatego szlag mnie trafia, kiedy pozostaje mi tylko mycie pod blokiem, gdzie co chwila jakiś sąsiad musi wyrazić swoje zdanie odnośnie tego ile zajmuje mi mycie auta ale chociaż kolejna osoba szczęśliwa, może kiedyś i my dołączymy do tego grona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Wiem co czujecie i niestety to normalne, na szczęście mam myjnie w Bialym co mogę myc ręcznie:) ale pianownica tylko u rodziców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Większość tych myjni przegania nawet z Marolexem, nie wyobrażam sobie tam podjechać z wiadrami -ja myję po pracy albo w week na terenie zakładu pracy jest cisza spokój dostęp do wody i prądu i nie pałętają się już wspomniani sąsiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 hehe no to widzisz A ja z kumplem ktory ma c3 podjezdzamy i we dwóch 2-3h i myjemy na 2wiadra,plastiki,wosk itp a wydamy 2zł ale wiekszosci jeszcze kawka lub hotdog i paliwo wiec znaja nasz moze i temu nie ganiaja ale sasiad tez tam jezdzi i tez na 2wiadra i 2h robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco80 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 To trzeba będzie się przeprowadzić w te strony ,znam tylko jedną myjnię w okolicy z której nie przeganiają ale tu z kolei ludzie sapią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KierQu Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Patrząc na Twoją cytrynę żałuje, że nie kupiłem wersji z panoramą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Patrząc na Twoją cytrynę żałuje, że nie kupiłem wersji z panoramą Powiem ci tak,jakbym miał kupować teraz nowe auto to na pewno nie brałbym panoramy... W pogode taka jak teraz ok bo jasno w srodku, ale jak upały są i nie zaslonisz rolety to 40-45 stopni w wakacje w środku i taka soczewka grzeje ze czasami głowa boli jak ciagle ci swieci a jak jeszcze nie wlaczysz klimy.. to szok.. Znalazlem kiedys na necie specyfikacje tego modelu to 6k PLN za samą panorame.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBerTo91 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi