kubaPb Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Na 90% bedzie pasował bo baza do tego gwintu jest PSA 307/308/C4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 KW out!! Nowe zabawki dotarły SPARCO -35mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 I jak z tymi springami ? komfortowo ? zapodał bym do pedzia307 takie żonce. Są dedykowane po diesla czy jest 1 rodzaj? nie sprawdzałem katalogu mówię od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msky Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 no no no... robi się coraz ciekawiej. Czekam na obszerną relację foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 I jak z tymi springami ? komfortowo ? zapodał bym do pedzia307 takie żonce.Są dedykowane po diesla czy jest 1 rodzaj? nie sprawdzałem katalogu mówię od razu Akurat te byly pod diesla 2.0 hdi dedykowane ale ze nie mieli 1.6 hdi to wzielem i teraz idealnie leza Jest efekt taki ze bardzo miekko sie jezdzi ale bardzo fajnie sie trzyma i zaluje nie wsadzilemw czesniej ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wrzuć lepsze fotki jak będzie okazja fajne alusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msky Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 w tym rozmiarze robią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy82 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Po przeczytaniu wątku dochodzę do wniosku że ktoś Cię nieźle wyciu.. w tym KW. Przepraszam ale nigdy nie uwierze że KW rozleci się po 2 latach użytkowania.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Po przeczytaniu wątku dochodzę do wniosku że ktoś Cię nieźle wyciu.. w tym KW.Przepraszam ale nigdy nie uwierze że KW rozleci się po 2 latach użytkowania.. Kupilem gwint uzywan z DE za 165euro i niby po 2-3 sezonach... ale wywalilem go i teraz mam idealnie A wiecej zdjec lepszej jakosci wrzuce jak wróce z delegacji z UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Ale brudas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Spoko spoko, wróce to od razu skocze na myjnie reczną i troche go poczyszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cendra Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dziś na A2 było opłukane chyba mijałeś mnie na początku A2 i potem zjechałeś na Lotos Ładnie to autko wygląda na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tak na Slask leciałem z rana i na szybką kawke do Mc na A2 Dziekie wielkie Miło słyszec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Update!! Poranne mycie autka na Bp Pogoda piękna, 14stopni wiec tylko korzystac A ze sezon zaczynam prawie bez niczego, to trzeba było sie zaopatrzeć Pierwsza próba nowej pianownicy "Mesto foamer" i ... Troszke jestem załamany ta pianownica i nie wiem czy nie zamienić na PA... Iron off v.3 na koła i na lakier i takie oto powstało krawienie. Po dwóch wiadrach SG Orange suszenie i takie tam. I koniec Ps. dopowiem tylko ze koła to 18cali a na fotkach wygladaja jak 17tki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Fajna myjnia ze można korzystać z własnych środków bo w 90 % myjni samoobsługowych nie wolno . Co do pianownicy znam ten ból dlatego z ręcznej szybciutko przezuciłem się na LS3 a ręczna służy mi do mycia nadkoli ,dywaników i komory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkoralus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Troszke jestem załamany ta pianownica i nie wiem czy nie zamienić na PA... Witaj, oto moja przesiadka z pianownicy którą Ty użyłeś a PA Nie zastanawiaj się tylko zamawiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 No efekt zdecydowanie lepszy, tylko mieszkam w bloku i myjkę mam u rodziców i ten wybór padl na reczna..ale chyba wole rzadziej PA niz męczyć się ręczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smalec Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Podejrzewam, że to nie jest kwestia wolno/nie wolno tylko przeganiają/nie przeganiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Akurat na tej myjni nie miałem ani razu problemu, nawet jak siedzialem po 2-3h i mylem z kumplem 2 auta recznie itp. Zawsze przy okazji poszlo, kupiło sie hotdoga, kawke itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 kubaPB a ile kasy schodzi ci na płukanie auta no i pytanko spłukujesz zwykła woda czy demiralizowaną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 ogolnie maks. wydaje 2-3zł i tylko spłukuje zwykłą woda, nie ma tam demiralizowanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 No więc mały update Pianownica ręczna została sprzedana i od razu kupiona PA do myjki BD. Oczywiscie pierwszy weekend i trzeba było przetestować Na początek idzie piana która kupilem 3 lata temu K2 Active Foam 5L za 40zł i tak czekała i czekała zakurzona w garażu i przyszedł czas na nią,czy w ogole działa No to zaczynamy No i efekty Piana gęsciutka taka jak byc powinna A ze obok stało brudne auto rodziców, to mozna było sprawdzić porównac jak z jakoscią piany K2 A na koniec dla sprawdzenia nówka, Shiny Garage Fruit Snow Foam'a i efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crockett84 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nie ma porównania z ręczną, co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 W 100% PA lepsze niz reczne, ale człowiek musiał przekonać się na własnej skórze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Widzisz mówiłem że będzie Pan zadowolony i życie stało się piękniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi