kubaPb Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Gwint kupowałeś nowy czy używkę? Gwint KW kupilem używany po 1.5roku jeżdżenia. Za grosze prawie DIMA chetnie bym kupił 18 tylko weź znajdź z rozstawem 4x108 prawie nie ma, może w zimę cos bedzie Ps.a widziałem po Auchan twoja skodzianke, kiedy gwint ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIMA Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 kubaPb na wiosnę Zimą kończy się gwarancja na auto Co do felg to wiem ze mało ale coś tam można wykombinować przez zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczaj Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dobra robota, na 5+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
And1 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Fajnie wyszło, ja bym jeszcze tylko nad dystansami pomyślał bo po tym obniżeniu koła zbyt się schowały. No chyba że w myślach inne szersze lacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 wygląda rewelacyjnie gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dzieki panowie szkoda tylko ze ciezko znaleść ładne 18' 4x108 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxy82 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dzieki panowie szkoda tylko ze ciezko znaleść ładne 18' 4x108 Zawsze można w innym rozstawie znaleźć i adapter lub nawiert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroszy_ok Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Witam. Świetnie się prezentuje "cytryna", szacun za włożoną pracę. Ps. Myślałeś może o dolnych listwach drzwiowych w PianoBlack? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 hmm, nie za bardzo. Bardziej myslalem o dolnych listwach drzwiowych w kolor nadwozia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Taka szybka fotka bo fajnie stał Ogólnie jestem bardzo zadowolony po ostatnim użyciu ShinyGarage Back2Black bo po 2tyg przetarłem brud lekko mikrofibra i znów lśnią tak samo jak plastiki zew. i uszczelki i przede wszystkim MorningDew, lakier rok nie byl glinkowany a jest gladziutki i świetnie kropelkuje Kolejny krok -> Soft99 water Block na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 27 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 STAGE 1 by BizonGarage -> done - Chiptuning - downpipe 2,5' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 od razu lepiej ja jutro jadę na hamownię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykBmw95 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Fajny temat o cytrnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Jak dla mnie fajna 18-stka to seria od 308 Rozstaw zgadza się, chociaż nie wiem jakie ty masz zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Długo nic sie nie działo wiec na początek lekka zmiana. 17'ki poszły w ludzi Na auto wpadaja 18' ki, wzór taki sam jak poprzednie tylko jednak te 18' Na kapciu 225/40//R18 ale opony do zmiany na 215/40/R18 Z koncem lutego bede mial 14k km nalatane od ostatniego przegladu wiec pora na przeglad Podstawa filtry oleju,paliwa,powietrza,kabinowe, olej Motul 8100 X-cess 5W40 , nowy bagnet bo aktualny połamał sie Jak tylko przyjdzie wiosna to od razu cały srodek do prania po wiosnie, dywaniki, foete itp zime trzeba będzie pogonić!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek7155 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Co do bagnetu to typowe w PSA spotkałem się z wieloma autami i mało w którym bagnet był cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No to moze lekki update po przeglądzie okresowym : Auto odebrane od mechanika, zrobione : - olej Motul 8100 X-Clean + 5W30 - filtry olejowe,paliwa,kabinowy,powietrza, - nowy bagnet ( koncówka starego została i trzeba było zdemontować mise ) - regeneracja tylnych zacisków bo zapieczone i czuc było jak auto hamowało (lewy zacisk : regeneracja i tłoczek, prawy zacisk :regeneracja uszczelki) - nowe tylne klocki textra - tulej belki tylnej 2szt. , tuleje wahaczy przód 2szt. - płyn hamulcowy - górne mocowanie amortyzatora przedniego (strona pasazera) + najgorssze pęknieta sprezyna w gwincie KW (strona pasazera) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 pęknieta sprezyna w gwincie KW (strona pasazera) Jak to się stało? No i jak to ogarnięte zostało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Po prostu, podlaskie drogi.. A sprezyna kupiona iw KW DE i zamontowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blacha8 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Miałem kiedyś taką cytrynkę, z tym samym silnikiem. Bardzo miło wspominam to auto, aż się łezka w oku kręci. Ładnie musi się odpychać po tych modach, ja nie narzekałem na serię Super podejście do samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dziekie wielkie Aktualnie moc jest lekko zmniejszona bo musimy poprawic turbo bo po wycieciu kataliztora rozpedza sie strasznie Temu program bedzie w sobote korygowany Hehe seria mi za mało była Ale jak tylko zmienie na letnie i wypoleruje wtedy wstawie nowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 a co się stało, że sprzedajesz gwint? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 A co chetny ? Podlaskie drogi sa za ostre jednak i juz jedna sprezyne rozwalila mi sie i kupilem nowa za 520zł... i teraz druga szlak trafił i przechodze na zwykłe zawieszenie ze sprezynami obinizonymi i tyle. Temu gwint za 300zł sprzedaje ! jezdzony 4 sezony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Do Xsary Picasso raczej nie podejdzie Żona by mi prędzej plomby wybiła niż zdążyłyby same wypaść od jazdy na gwincie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazy Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jakbym wiedział, że do mojego podejdzie to biorę w ciemno. Baze mają podobną, ale nie wiem jak reszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi