Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czołem detailerzy, czasami zamiast rozkładać ręce i się wściekać, to można by się może trochę pośmiać. Pośmiejmy się razem z kreatywnych złodzieji(no nie można tego inaczej nazwać) :) :

Gratulujemy pięknego loga i nazwy firmy:

http://mattscarspa.blogspot.com

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uraczył mnie boczek dostawczaka w samochodach osobowych. Piękne 50/50 i ta kieszeń :lol:

Posted
Pośmiejmy się razem z kreatywnych złodzieji(no nie można tego inaczej nazwać)

Mam nadzieję, że właściciel prawdziwego Car Spa zareaguje odpowiednio ?

A tak swoją drogą to dla mnie już przesada i to grubsza niż carS spa w Gdańsku (ostatnio mijałem, baraki prawie jak wasze budynki :lol: )

Posted

"Cars Spa" w trójmieście zostało już spacyfikowane przez prawników, bo przede wszystkim używało 3 loga Zymola na stronie głównej ;) + teksty 100% "zerżnięte" z naszej strony. Geniusze!!! No i ponoć do usług używają Zymol Vintage i Royale. Tak, w tych barakach! Muszę mieć pewnie całodobową ochronę bo szkoda żeby te sztuki zginęły 8-)

Tak się śmiejemy czasami w biurze, wyobrażamy sobie jaki ci inteligenci "kminili" nazwę firmy i pisali teksty do swojej strony.... odrobili pracę domową na poziomie przedszkola. Gratulujemy !! :good:

Posted
"Cars Spa" w trójmieście zostało już spacyfikowane przez prawników, bo przede wszystkim używało 3 loga Zymola na stronie głównej ;) + teksty 100% "zerżnięte" z naszej strony

Ale plakaty/banery z SLR'em między bramami dosyć śmiesznie na tym baraku wyglądają, zresztą kto inteligentny po przeczytaniu ich strony (jacy to oni są najlepsi w Polsce i jakie doświadczenie mają (bugatti, lambo etc.) oddałby im wartościowy samochód. Podejrzewam, że za chwilę te baraki staną się tym czym powinny - wulkanizacja z używkami i profesjonalny warsztat z kanałem.

Posted

To w tym całym wolnym rynku jest najgorsze, że byle kto może robić co zechce ,byle jak, nie mając o tym pojęcia i jeszcze dodatkowo psuje rynek cenami z d... :/

A już takie chamskie zdzieranie opisów czy nazw to jest już dno i kilometr mułu...

Posted

Cóż kolejny terenowy oddział Car Spa :P Ciekawe czy to choć firma czy tylko osoba prywatna która użyczyła sobie loga innej firmy.

Posted

Nie no poszli po bandzie – żeby chociaż kolory zmienili bądź czcionkę.

A tak swoją drogą to szkoda że macie umorzony znak firmowy w Urzędzie Patentowym :( – bo już trochę na rynku jesteście i renoma jest. :)

Posted

czy tylko u mnie strona się rozjechała tego matt'sa czy u was też?

Profi pierwsza klasa

Posted
czy tylko u mnie strona się rozjechała tego matt'sa czy u was też?

Profi pierwsza klasa

Nie tylko u Ciebie :) U mnie tez profesjonalizm wyszedł bokami z tej strony :P

Posted
Cóż kolejny terenowy oddział Car Spa :P Ciekawe czy to choć firma czy tylko osoba prywatna która użyczyła sobie loga innej firmy.

diablo228 nie chcę Ci przypominać ale ty chyba jakiś konkurs na nazwę firmy ogłosiłeś a jakoś wyników jakoś brak :o

Posted
diablo228 nie chcę Ci przypominać ale ty chyba jakiś konkurs na nazwę firmy ogłosiłeś a jakoś wyników jakoś brak :o

a kolego wynik był ogłoszony na pw z tego względu iż temat chyba łamał regulamin i został zamknięty jak coś pisz na pw żeby nie robić tutaj syfu :)

Posted
Nie no poszli po bandzie – żeby chociaż kolory zmienili bądź czcionkę.

A tak swoją drogą to szkoda że macie umorzony znak firmowy w Urzędzie Patentowym :( – bo już trochę na rynku jesteście i renoma jest. :)

Mieliśmy kiedyś umorzony ze względu na błąd formalny - tylko i wyłącznie. A ponieważ pracy w brud, czas leci, a prawo o nieuczciwej konkurencji jest ponad prawem patentowym to jesteśmy spokojni ;)

Posted

znając życie ta osoba pewnie jest na forum ....

ciekawe jak się teraz czuje :acute:

Posted

Wracając do Cars Spa dzisiaj znowu przejeżdżałem obok i z tego co zdążyłem przeczytać z baneru mają takie między innymi takie usługi jak:

- polerowanie

- usuwanie wgnieceń

- transport aut

- smart repair

- zmiana koloru aut

- sprzedaż kosmetyków Zymol

I dużo dużo więcej na banerze. Z ciekawości chyba do nich podjadę zobaczyć co tam wyprawiają chociaż nie wiem czy wpuszczą takim parchem bo tam między bramami plakat SLR a na wjeździe flaga Ferrari :(

Posted

Marcin, mam nadzieję, że odpowiednio zareagujesz i podróba "car-spa" albo zniknie z rynku, albo przestanie zachowywać się jak złodzieje wizerunku.

Nie rozumiem tego jak można odszywać się pod czyjś wizerunek ??

• Dystrybutor
Posted

Niestety coraz więcej osób chce zrobić "biznes" na ciężkiej pracy innych.

Przykład z dzisiaj:

b4ab9fc9581c7ce12c4633c3d36fb0.jpg

Nie uszedł naszej uwadze również fakt wykorzystania bliźniaczej domeny http://www.pielegnacjaaut.pl, którą do promocji swojej firmy wykorzystał jeden z partnerów forum.

CarSPA na pocieszenie dodam, że podobno tylko najlepszych się podrabia więc. .. chyba powinniście być zadowoleni ;)

A tak na serio to mam nadzieję, że uda Wam się zwalczyć takie podszywanie się pod Waszą markę.

Posted
Niestety coraz więcej osób chce zrobić "biznes" na ciężkiej pracy innych.

Przykład z dzisiaj:

A ja proszę o namiar na stronę FB tego usera (Biały Biały)

• Dystrybutor
Posted

leszcz, na stronie użytkownika niestety nic nie zobaczymy. Wpis jest widoczny w zamkniętej grupie na fb a ja się o nim dowiedziałam dzięki uprzejmości osoby, która zna naszą firmę i wiedziała, że doszło do kradzieży (bardzo dziękujemy).

Posted
Wpis jest widoczny w zamkniętej grupie na fb a ja się o nim dowiedziałam dzięki uprzejmości osoby

aa czyli gość dokładnie wie co robi z tą zamknięta grupą ale nie myślał że znajdą się fanatycy detailingu którzy wiele fotek mają w pamięci .

Szczerze to mnie ponosi jak się kradnie cudzą własność a na dodatek pisze że samemu się to wytworzyło . Co z tym zrobicie ? :o:o:o