Wesol Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 Mam nadzieję że Thomas się nie obrazi , za wrzucenie fotki Taki ino wiadomo będzie jeszcze ładniejszy
639 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 to pojechałes Patryczku. sprzedałes Thomasa na całej lini....
Administrator AreK Opublikowano 8 Lipca 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2011 julian, no co Ty podobno lubisz srebrne!!!!!! Tak mi przynajmniej mówiłeś na "drzwiach otwartych"
Thomas Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2011 na tej fotce są złe koła z tyłu po prostu musiałem założyć 13" na tył z zielonego na 1 dzień bo robiłem zamianę pewną jest srebrny wiem .... wolałbym coś ciemniejszego,jakiś granat,wiśnia,no ale kupując używkę się nie wybiera,ważne żeby auto było zdrowe, bezwypadkowe kolor ujdzie dobrze,że nie jest to biały lub co gorsza czerwony
tilf Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Co by to nie był za kolor, z niecierpliwością oczekuję relacji z prac.
Thomas Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2011 nie ma pogody jak tylko będzie pogoda to będzie porządne mycie i do garażu wtedy zajmę się polerką
mankog Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 i co wyszło z drugim Punto ? przeczytałem cały temat i jestem pod wrażeniem jak można utrzymać samochód w takiej czystości:)
Rekomendowane odpowiedzi