Moderator psemo Opublikowano 21 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2018 12 godzin temu, Domel napisał: Chlapie jak cholera po drzwiach - nawet 2h od nałożenia. Stosuję ten dressing już dość długo i nigdy nic takiego mi się nie przytrafiło. Patrząc na Twoje fotki widać, że aplikacja na bogato No i jeszcze jedna kwestia - przecierasz po aplikacji fibrą?
Moderator Domel Opublikowano 21 Maja 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2018 23 minuty temu, psemo napisał: Patrząc na Twoje fotki widać, że aplikacja na bogato Własnie nie, bo mam nieoryginalny atomizer ;/ leje i kapie mi z niego bo ma problemy z tłoczeniem. Trochę się namordowałem zanim go nałozyłem. Fotki tez z suszarki wiec efekt jest jaki jest. Nie przecierałem MF. Opony tez 4 letnie. Sprawdzę to sobie jeszcze raz. Dam mu drugą szansę Na zimówkach tego nie było - problem pojawił sie tutaj. Z Mambą, Coco, BW nie bylo tego problemu.
kolo100 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2018 Ja używam gąbeczek od Adbl i aplikacja jest banalna i efektywna.Nic nie chlapie, nic nie cieknie a sam geyon jest bardzo wydajny Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi