Bazuka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Najlepiej by było jak by temat wylądował w koszu ... Też tak uważam, bo mialem w planach kupno Lare epl 42 za jakieś 2tyg- ale w tej chwili się zastanawiam...
ppwash Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Temat nie narusza regulaminu, więc nie ma powodu, żeby lądował w koszu. Ponadto nie jest wyczerpany ponieważ istnieje grupa osób, która jest zainteresowana zakupem polerek z Chin
buka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 A dla czego temat ma lądować do kosza? Co do postawy Lare to nie wygląda ona najlepiej, wszystko można zawsze w spokoju wyjaśnić. A nie odrazu się oburzać i krytykować wszystkich
Alzak Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ja mam jedną polerkę lare ... właśnie mam zamiar zamówić drugą, ale dzięki panu z Lare muszę się grubo zastanowić czy tak czasem nie zamówić czegoś innego ...Najlepiej by było jak by temat wylądował w koszu ... Czemu w koszu niech forumowicze zobacza u kogo robia zakupy...
Pit_Krk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Najlepiej by było jak by temat wylądował w koszu ... Też tak uważam, bo mialem w planach kupno Lare epl 42 za jakieś 2tyg- ale w tej chwili się zastanawiam... Bazuka skoro temat u Ciebie wzbudził wątpliwości odnośnie zakupu, dlaczego inni potencjalni klienci mają być pozbawieni informacji z tego tematu?
Artih Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ilu nagle ma w planach zakupy w LARE ...
Bazuka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Nie żebym się zraził do firmy Lare ale ciąży mi fakt, że ten sam produkt można mieć o 'połowę' kasy mniej. Ale nie ukrywam, że nadal przeglądam polerki LARE I tak się pewnie stanie, że ją kupię, no chyba, że zdecyduję się na Krausa
mamut103 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Za postawę do klienta: wybrałbym Krauss'a A ja powiem trochę inaczej Dzisiaj stałem się posiadaczem polerki Krauss P7... na forum jak byk są zdjęcia jednej i drugiej polerki rozebranej- i od Lare- i od Krauss'a- jak wół widać że to jest to samo. Widziałem też posty i stwierdzenia że "Krauss" jest na innych elementach niż Lare- i niby są jakieś zdjęcia na potwierdzenie tego- ale ja nigdzie nie widzę wyszczególnionej listy różnic- a takowa powinna być przedstawiona chociażby na potwierdzenie tezy Lare że ich polerki są lepsze/inne etc. Prosto z mostu powinno być powiedziane: Ej słuchajcie laicy- w naszych polerkach są lepsze zębatki/przekładnie/kabel czy inne gadżety- i takie coś idzie zrozumieć. A nie w stylu "Są inne, mają inne podzespoły- ale które to wam nie powiemy"- ciekawe dlaczego? Również wybrałem Kraussa między innymi za tą postawę do klienta. Jeżeli chodzi o różnice w cenie między chinami a Polską- prowadzenie działalności, podatki, reklama, czas, serwis... wszystko kosztuje- czy cena jest uczciwa? Jeżeli tylko urządzenie spełnia nasze wymagania, a nawet często zarabia na Siebie- i wyróżnia się na tle innych- czemu nie? Nawet jeżeli ktoś miałby to brać z chin za darmo Co do firmy Lare- myślę że powinniście zmienić nastawienie Jeżeli Wasze polerki są inne/lepsze- powinniście pokazać i opisać ewidentnie różnice- aby prosty człowiek z pola wiedział o co chodzi a nie musiał się domyślać.
kubik Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 myślę że powinniście zmienić nastawienie O to to Panowie Co do całej dyskusji powiem krótko,,patrz się,ucz się,ale miej swój rozum"
kupusso Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 W tej historii najśmieszniejsza jest postawa i agresja ze strony Lare. Przypomniało mi się powiedzenie "Tylko winny się tłumaczy".
Administrator AreK Opublikowano 7 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Temat nigdy nie znajdzie się w koszu a za obrażanie forumowiczów Lare powinien dostać punkty. Nie kumam o co Wam chodzi? W tej historii najśmieszniejsza jest postawa i agresja ze strony Lare. Przypomniało mi się powiedzenie "Tylko winny się tłumaczy".
larm Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ilu nagle ma w planach zakupy w LARE ... Też śledzę dyskusję i powiem, że od dawna zastanawiam się nad zakupem Lare vs Graphite. I na tą chwile szala przesuwa się na Graphite No chyba, że ppwash lub kto inny załatwi EP801, to piszę się "w ciemno". Pozdrawiam[/b]
mamut103 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak wygląda sprawa gwarancji jeżeli towar przyjdzie bezpośrednio z chin? Można do Chińczyków odesłać w razie co?
Bazuka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak wygląda sprawa gwarancji jeżeli towar przyjdzie bezpośrednio z chin? Można do Chińczyków odesłać w razie co? Myślę, że będzie z tym więcej 'zachodu' niż to warte.
Administrator AreK Opublikowano 7 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 ...ale za 240 zł?
larm Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jak wygląda sprawa gwarancji jeżeli towar przyjdzie bezpośrednio z chin? Można do Chińczyków odesłać w razie co? Myślę, że będzie z tym więcej 'zachodu' niż to warte. Z doświadczenia powiem tak: wżyciu na gwarancję oddałem chyba tylko 1 rzecz. Zwykle przedmioty "kończą się" po gwarancji, albo uszkodzenie idzie samemu naprawić niewielkim kosztem.
PeeJey Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Lare pokazało pazurki, ale wybaczcie Panowie, jestem świeżym użytkownikiem forum, kompletującym właśnie sprzęt, bardzo poważnie rozważałem Wasze maszyny, jako te sprawdzone i dobre. Nie ujmuje im jakości ani bezawaryjności, ale Panowie, takim zachowaniem pokazaliście nic innego jak piękny przykład tego jak nie zarządzać marketingiem i PR .... kurcze otrząśnijcie się bo wszelkie tego typu wpisy nie działają na waszą korzyść. z wyrazami szacunku Piotrek
ppwash Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ilu nagle ma w planach zakupy w LARE ... Też śledzę dyskusję i powiem, że od dawna zastanawiam się nad zakupem Lare vs Graphite. I na tą chwile szala przesuwa się na Graphite No chyba, że ppwash lub kto inny załatwi EP801, to piszę się "w ciemno". Pozdrawiam[/b] " Przyszły niedoszły importer biznesmen " ppwash koresponduje ze stroną chińską. Jak tylko pojawią się jakieś konkrety dam Wam znać. Przecież bez Was polerki nie zamówię
Bazuka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2013 " Przyszły niedoszły importer biznesmen " ppwash koresponduje ze stroną chińską. Jak tylko pojawią się jakieś konkrety dam Wam znać. Przecież bez Was polerki nie zamówię
capricorn Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2013 Taka Polska mętalność wszyscy potrafią dodawać, a nikt odejmować...
Damianldz Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 i jak wygląda sprawa? bo całego tematu nie chce mi sie czytać
ZANDAR Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2013 i jak wygląda sprawa? bo całego tematu nie chce mi sie czytać Trzeba czekać na info od ppwash
ppwash Opublikowano 18 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Ciężko . . .od tygodnia czekam na odpowiedź Wczoraj wysłałem go ponownie, żeby przypadkiem nie zapomnieli o oddanych towarzyszach z Polski
Rekomendowane odpowiedzi