Skocz do zawartości

Carbon Collective Platinum Wheels

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Czyli sama woda się nie domyje? Lub programem z bezdotyku? Bilberym to bez problemu doczyszcze felgi na których nie ma powłoki.

Nie ma cudów, że samą wodą domyjesz felgi z filmem drogowym i opiłkami z klocków.. bez jaj. Zmyjesz z łatwością (łatwiej niż bez powłoki) kurz i powierzchowny brud, ale nie to, co się "wgryzło". Musisz użyć jakieś szczotki lub gąbki.

Natomiast szkopuł tkwi w tym, że po np. 1000 km lub generalnie dłuższym/intensywniejszym użytkowaniu felg nie zabezpieczonych możesz nie domyć felg samą gąbką/szczotką lub nawet Bilberry. A felgi z powłoką - owszem.

Niemniej jednak, nasuwa mi się jedno... "ale to już było" na forum wielokrotnie... :o

Opublikowano

Powłokę zaaplikowaną na lakier też domywa się samą wodą? ;)

W materiałach marketingowych 8-):evil::lol:

Wygląda całkiem zachęcająco, zobaczymy jak przy kolejnych km ;)

Opublikowano

Powłokę zaaplikowaną na lakier też domywa się samą wodą? ;)

Bez sensu, przecież na powłoce nic nie owiada! Taka jest skubana śliska, że nic już przy niej robić nie trzeba :D

Bardzo fajny test. Będę śledził temat

Opublikowano

Chodzi mi o to ze bilberym zawsze domylem swoją felgę, dlatego dla mnie powłoka na felgi jest niepotrzebna. To nie był absolutnie zarzut tylko pytanie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Do grudnia pięknie odpychała wodę i brud, potem zmieniłem na zimówki.

Dla mnie jest na tyle godna polecenia, że tydzień temu kupiłem drugą buteleczkę na nowe felgi letnie.

Opublikowano

Tak żeby nie było lania po czystych felgach. Auto miesiąc użytkowane przez żonę w mieście. Brud juz zaschnal nieźle, ale Carbon Collective nawet dal rade

Wyslane z Galaxy TAB S przez Tapatalk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś może jeszcze używał i poleca ten produkt stawiając go w czołówce produktów do felg ??

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo fajny produkt, 2 warstwy bardzo dobrze się sprawdzają, felga łatwiej się domowa na bezdotyku z porównaniem do jednej warstwy.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

I jak produkt zachowuje się po dłuższym czasie od aplikacji, bo coś test umilkł ?