Yasiek Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2014 pro rider, ja właśnie gromadzę brud na kołach aby było widać efekt - troszkę cierpliwości.
dareme89 Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Czyli sama woda się nie domyje? Lub programem z bezdotyku? Bilberym to bez problemu doczyszcze felgi na których nie ma powłoki.
Pan Miyagi Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 Czyli sama woda się nie domyje? Lub programem z bezdotyku? Bilberym to bez problemu doczyszcze felgi na których nie ma powłoki. Nie ma cudów, że samą wodą domyjesz felgi z filmem drogowym i opiłkami z klocków.. bez jaj. Zmyjesz z łatwością (łatwiej niż bez powłoki) kurz i powierzchowny brud, ale nie to, co się "wgryzło". Musisz użyć jakieś szczotki lub gąbki. Natomiast szkopuł tkwi w tym, że po np. 1000 km lub generalnie dłuższym/intensywniejszym użytkowaniu felg nie zabezpieczonych możesz nie domyć felg samą gąbką/szczotką lub nawet Bilberry. A felgi z powłoką - owszem. Niemniej jednak, nasuwa mi się jedno... "ale to już było" na forum wielokrotnie...
ShiningCar Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Czyli sama woda się nie domyje? Powłokę zaaplikowaną na lakier też domywa się samą wodą?
Mess Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Powłokę zaaplikowaną na lakier też domywa się samą wodą? W materiałach marketingowych Wygląda całkiem zachęcająco, zobaczymy jak przy kolejnych km
Denis Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Powłokę zaaplikowaną na lakier też domywa się samą wodą? Bez sensu, przecież na powłoce nic nie owiada! Taka jest skubana śliska, że nic już przy niej robić nie trzeba Bardzo fajny test. Będę śledził temat
dareme89 Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Chodzi mi o to ze bilberym zawsze domylem swoją felgę, dlatego dla mnie powłoka na felgi jest niepotrzebna. To nie był absolutnie zarzut tylko pytanie.
Pan Miyagi Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 a na pytanie otrzymałeś odpowiedź, że niestety nie ma tak lekko jak w broszurce reklamowej peace
xxManiekxx Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2015 I jak sytuacja z powłoką na feldze?
Pan Miyagi Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Do grudnia pięknie odpychała wodę i brud, potem zmieniłem na zimówki. Dla mnie jest na tyle godna polecenia, że tydzień temu kupiłem drugą buteleczkę na nowe felgi letnie.
MatthewG Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2015 Kupiłeś ten nowy komplecik, brawo
Yasiek Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Jak dorwe się do laptopa to wrzucę filmik z mycia miesięcznego brudu z felg. Wyslane z Galaxy TAB S przez Tapatalk
Yasiek Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Tak żeby nie było lania po czystych felgach. Auto miesiąc użytkowane przez żonę w mieście. Brud juz zaschnal nieźle, ale Carbon Collective nawet dal rade Wyslane z Galaxy TAB S przez Tapatalk
ktm950 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Yasiek upublicznij film, bo nie można go obejrzeć
Yasiek Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2015 Poprawiłem na niepubliczny - powinno być ok.
ShiningCar Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2015 Yasiek dzięki wielkie za filmik
Ornari Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Ktoś może jeszcze używał i poleca ten produkt stawiając go w czołówce produktów do felg ??
Komzi Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Bardzo fajny produkt, 2 warstwy bardzo dobrze się sprawdzają, felga łatwiej się domowa na bezdotyku z porównaniem do jednej warstwy.
c-7 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 I jak produkt zachowuje się po dłuższym czasie od aplikacji, bo coś test umilkł ?
Rekomendowane odpowiedzi