Fancivi Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 I sie dba szkoda tylko ze wiosna jeszcze nie chce przyjsc zeby mozna wyjechac z garazu A przez okres postoju troche zmian mechanicznych, jakies detale jeszcze dopracowywuje. Na wiosne sie zaaktualizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 15 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 uruchamiasz samochód w czasie zimowania, czy stoi całkiem nieruszany i dopiero pierwszy start silnika na wiosnę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 chudy, samochod stoi w garazu w ktorym staram sie utrzymac temp 5st, czesto jak cos robie dochodzi ona do 20st I wtedy jak juz wszystko sie fajnie ugrzeje to zwykle co 2 tygodnie odpalam autko i na wolnych obrotach bez gazowania sie grzeje do zalaczenia chlodnicy A zaraz na wiosne wymiana oleju na swiezy i jezdzimy dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 też fajny sposób. na szczęście w tym roku nie ma u mnie śniegu, nie muszę zimować hondy, więc weekendowe przejażdżki jak najbardziej, gdy nie pada. super masz ten pojazd, naprawdę piękny - do 99 roku honda robiła jedne najładniejszych stylistycznie samochodów. a potem bum i zaczęła robić żelazka. moim zdaniem oczywiście - wielu się nie zgodzi. gratuluję zadbanego wózka, widać ogrom włożonej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Odkop tematu ale zeby byly super zdjecia to potrzebna Wasza pomoc wchodzimy w link do zdjęcia i klikamy LUBIE TO hehe https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 026&type=1 Liczę na WAS!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSO-Team Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Liczę na WAS!!! jak można nie lubić TAKIEJ Hondy PS: mamy tak samo na imie i takie same inicjały od imienia i nazwiska ( D.J ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadius Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Poszła okejka Auto MEGA.. Lepszego koloru nie ma dla integry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy_ Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 A co mam nie polubić Dobrze, że Honda trafiła na fascynata, jak widzę ze zdjęć i opisów ma w Łodzi bardzo dobrze. Tylko, że dawno już jej nie widziałem jak wyemigrowała z Pabianic. Może będzie jakiś spot w Łodzi, to chętnie obejrzę "na żywo". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Odkopujemy Pare swiezych fotek Wiecej zdjec bedzie z czasem A modyfikacje... trzeba $ odlozyc to chlodnica oleju wpada na poklad Zmiany pielegnacyjne... hmm ciezko bo auto zawsze jak wyjezdza jest czyste Jak sie ubrudzi to szybko wraca do stanu sprzed wyjazdu Moze jak bedzie czas przymierze sie do ponownej korekty i dalszego usuwania morki lakierniczej i jakąś nową powloke zamiast CQ UK, czas pokaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
striker994 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Auto malina, wygląda jak "milion monet" ! Sceneria genialna ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knzz Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ładnie ładnie, Pani fotograf się spisała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Damian jutro w pracy na 9,00 będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jeszcze jedna Sebba, a myslalem rowerkiem pojechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Trochę na tych fotkach koła się wydają jak by były za małe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Trochę na tych fotkach koła się wydają jak by były za małe Taki styl, tu ma być performance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukatoni190 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kolego a jak byś dał pokrywę oraz rozpórkę też w biały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaos Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Trochę na tych fotkach koła się wydają jak by były za małe Taki styl, tu ma być performance Dokladnie! Pozatym po co wieksze kola ? jakas tendencja jest w Pl ze buroki w bmw,passatach i golfach maja manie zakladania wielkich kół a potem auto wyglada jak drezyna albo kareta a przy małych silnikach to jeszcze zmula niemiłosiernie auto. Btw Intergra moim ulubionym projektem na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Odpowiadajac pokolei - kola, zostaja Sa to oryginalne felgi z Hondy Integry JDM, swego czasu bardzo ciezkie do zdobycia, obecnie ceny uzywek oscyluja w granichach 2tys fakt chodza mi po glowie inne... np Volki ale wole wydac ten $ na chlodnice oleju, ktora przyda sie bardziej podczas zabawy - pokrywa zostaje! Oryginal to oryginal, a czerwien dodaje charakteru - rozporka, podobnie ma byc ori Biale kola 16" sluza do jazdy normalnej, nie zabierajac frajdy z jazdy, a czarne mam 15" ale wtedy auto jest szatan do zabawy, najlepsze przyspieszenie, przyczepnosc itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 OEM rządzi! bardzo mi się podoba, że trzymasz to piękne auto w serii (prawie), znaleźć seryjnego japończyka to niemalże cud, wszystkie stuningowane (lepiej lub gorzej, ale przeważnie gorzej). to samo z hondami del sol - same przeróbki, w większości z cyklu agro-tuning. moja (prawie) seryjna to w sumie biały kruk wielkie dla Ciebie i samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rallyfilip Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Integra to moje marzenie jeśli chodzi o japończyki, gratuluje utrzymania w takim stanie ! Jest idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Uchwycone pocichaczu w godzinach pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 27 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Seba dodal zajawke a tu cisza Wiec czas cos walnac w temacie ponowna koretka lakieru z dalszym wycinaniem morki i wspomnień lakierniczych - renowacja 16" felg proszkowo - nowe wentyle ukryte - nowe oponki Potenza RE002 - rdzewiejace elementy tarcz hamulcowych umalowane w czarny mat - odswiezenie wnetrza bo czysto raczej jest na biezaco - zabezpieczenie lakieru powloka ceramiczna do japonczyka musi byc MADE IN JAPAN MODESTA B5 na podklad rowniez MODESTY efekt szklistosci lakieru... - zabezpieczenie felg powloka kwarcowa CQ UK - jakies smalce na inne elementy auta Fotek z prac to nie ma... bo samemu robiac juz do tego nie mam glowy ale sa po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 27 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Widziałem na fb zajawki i tak się zastanawiałem czy to forumowa Integra, ale w takim stanie chyba ciężko znaleźć inną w Polsce, a może i na świecie Efekt szklistości jest niesamowity, a auto, no cóż... Nie ma o czym mówić - prawdziwa perełka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ja nie widzę zdjęć... ale takich normalnych, bez kręcenia.... Zdjęcie samego koła to raczej usunąłbym, bo wygląda na słabo naniesiony dressing... Autko oczywiście wymiata, ale wrzuć normalne fotki. Szklistość dostrzegłem tylko na pierwszym zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Modesta to japończyk? Pewne info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi