kukis Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Fancivi a tak z ciekawosci, bo widze ze tam skyline stoi na jednej z fotek i ma nawet kiere po wlasciwej stronie, cos wiesz moze jak wygladala przekladka? Bo z tego co wiem to te autka to tylko z prawej strony mialy kiere, chyba ze sie myle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wiem ze wszystko jest do przelozenia, a przekladkami japoncow itp to firma z lodzi czy okolicy sie zajmuje i wlasnie sciagaja rozne takie ciekawe auta i przekladaja na sprzedaz dalsza. A jak dokladnie co i jak nie mam pojecia Jak znajde nazwe firmy to podrzuce [ Dodano: 7 Grudzień 2013, 13:14 ] No i mam pierwsza fotke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 7 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Fajna, tylko szkoda że znaczki Honda na felgach w niewłaściwej pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_zgr Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 kukis, z tego co kojarzę to ten skyline wyjechał z tej firmy https://www.facebook.com/pages/Redux-Mo ... 1357438819 Fancivi, świetne odbicie auta w podłożu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianeo Opublikowano 7 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 GT-T był projektem który robiły dwie firmy (tak mi się zdaje) właśnie Redux i LHDCars. Ogólnie auto miażdży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Jesien a ja dalej dzialam zeby na wiosne bylo lepiej wiec w piecu napalone 22st mozna dzialac Troche sie rozebralo Bedzie odswiezona pokrywa zaworow, mocowanie rozporki umalowane, srubki, wiatrak i bylo duuuzo gimnastyki z dalszym doczyszczeniem komory w zakamarkach Zlikwidowany zbiorniczek plyny od spryskiwaczy bo i tak byl zbedny Umyty i zabezpieczony 303 na swoim miejscu Miedzy czasie tez wylecialy nadkola do mycia Umyte, udaja sie do lakiernika i bede pomalowane struktura do plastiku Srubki z pokrywy zaworow i mocowanie akumulatora trafi na malowanie proszkowe I jednoczenie trwaja prace oczyszczenia nadkoli z starego zabezpieczenia, aby odswiezyc konserwacje A wczoraj wieczorkiem zabawa z korkiem Tu nawoskowany juz Na zywo lepiej wyglada CDN Do swiat mysle ze uzupelnie relacje z efektow prac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 W skrócie PZU P.... zawsze uśmiechnięty We wtorek czeka Cie test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Dekielek pokrywy zaworow w LC9Z + CQ Pokrywa odmalowana farba VHT Mocowania rozporki odmalowane tez VHT Mikolaj wpadl z paczka Jeszcze dwie malutkie moze w wigilie dojda Jeszcze troche zostalo ale po malu do przodu w swieta sie dalej cos podziala bo bedzie troche wolnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyn@ Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Jednym słowem czapki z głów nad takim podejściem do takiego pięknego auta ! Sam malowałeś VHT? pięknie to wyszło i sam zastanawiam się czy nie zrobić swojemu K20 jakiś lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ja przygotowalem, kolega pryskal bo juz ma wieksza wprawe, ale kiedys tez malowalem i zle nie bylo. Glownie chodzi o wygrzanie równomierne, a u kolegi maja na warsztacie piecyki idealne do tego Zdjecie nie przedstawia w pelni faktury pokrywy ale jak zloze wrzuce lepsze zdjecie Na zywo bardzo fajnie i znow w sezonie kazdy bedzie macal ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysta Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ogólnie farbka pozostawia świetny efekt. Ale miałes może doczynienia z nią podczas dłuższej eksploatacji? Chodzi mi o utrzymanie- powierzchnia chropowata to świetne miejsce dla kurzu, a pod maską można łatwo paluchem zaoiliwić, jedna rundka i kłopot gotowy. Przetarcie szmatką jak to w gładkich lakierach-odpada. Tutaj ratuje nas tylko umycie chemią z wodą? A co do samochodu... Marzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Tak mam w drugiej hondzie umalowana juz z 4-5 lat i faktycznie zabrudzona ale auto nie mialo lekko po przejsciu na role auta codziennego. Jezeli cos robie przy silniku staram sie pokrywe czyms przykryc, zima nie jeździ to syfu komora nie łapie, jak sie przykurzy to szmatką spokojnie mozna odswiezyc A jak szmatka nie idzie to mysle ze troche APC i pedzelek i dopiero przetarcie fibra da oczekiwany efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyn@ Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Efekt fajny też pewnie sam spróbuje coś takiego wymodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 27.12.2013 Kto by pomyslal ze o tej porze roku mozna wykonywac takie prace na dworzu i jeszcze bylo cieplo Nakola skonczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Obrazek 27.12.2012 Kto by pomyslal ze o tej porze roku mozna wykonywac takie prace na dworzu i jeszcze bylo cieplo Nakola skonczone Obrazek Popraw datę Zacna zabawka,w zimę odpoczywa czy jest używana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart Shelby Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Popraw datę Zacna zabawka,w zimę odpoczywa czy jest używana? przecież kilka postów wyżej napisał, że zimą nie jeździ.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zimą nie jezdzi... o tej porze roku powinna byc zima... ale ze pare dni temu padal deszcz, na plusie bylo soli brak to dzis jade ja przewietrzyc zanim ta zima przyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witachu Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ze też ja wcześniej nie zobaczyłem tego topicu bardzo ładne autko i dopieszczone na cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No i do wiosny chyba juz malo sie wydarzy... ale jeszcze Gdy na dworzu chlodno to czas cos w domu podzialac, Mycie/glinkowanie/woskowanie/wygrzewanie w pokoju Pelna dokumentacja w dziale testy juz byla przy okazji produktu Shiny Garage A ITR na zime dostal male odswiezenie, powloka kwarcowa CQ UK zostala odswiezona szybkim finishem, pozniej clener Zymol HDC i na koniec Zymol Destiny No i zawitaly tez OEM chlapacze Mimo ze bialy to na zywo sie swieci/szkli az szkoda ze do wiosny poczekac musi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORDI Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Lubie ten temat A powiedz czemu zamiast samych wosków to nie położysz jakieś powłoki? Wtedy też mozna sie bawić z woskami PS.Jeszcze raz ostatniego posta przeczytałem kwarc to na felgach siedzi czy karoserii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Z tego co wiem na lakierze leży kwarc a na tym kanapki wosków dla funu właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 KORDI powloka kwarcowa CQ UK zostala odswiezona szybkim finishem, pozniej clener Zymol HDC i na koniec Zymol Destiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORDI Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No tak sie własnie pogubiłem bo co nie wejdę to o jakiś woskach czytam to tez nie myślałem że az tyle tam możne tego byc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 KORDI, Fakt w sezonie troche mixow woskow bylo Teraz nie ma wielkiej kanapki Jest CQ + Destiny i efekt szklistoci i polysku na zywo... MEGA. A na felgach S. Autobahn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskus.86 Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Super furka ! Tylko dbać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi