tango Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Super sprawa! Piekne hobby i podejscie - ITR'a bedzie miala dobrze u Ciebie, bo jak widac nie oszczedzasz V gena tez masz zamiar tak dopiescic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bati Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Choć nie jestem Hondziarzem ten mi się nadzwyczaj podoba Dbaj o niego bo to perełka no i całkiem niedaleko ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 tango, V gen "jajko" to obecnie stoi wiecej bo mam sluzbowe, ale wiadomo dzis jest jutro moze nie byc dlatego jajko zostaje. Plan na jajko to odnowa lakiernicza, czysto, seryjnie do miasta bati, no moze gdzies kiedys sie spotkamy ;D Wtedy dalel linka a nie wiem czy kazdy przegladal wiec wrzucam mini relacje z zmian Bylo troche w komorze silnika Tak tez byc nie moze I pewnego dnia mialem tylko ogarnac troche... skonczylo sie tak Czyszczenie Minimalne slady rdzy potraktowane Brunoxem a potem zamalowane bialy akrylem Zaczyna wygladac Czas na tyl Matowe I jak nowe Wneki wszystkie wyczyszczone Lampy wylecialy i slusznie czyscimy tez + wymiana zarowek na nowe Wykladzinka wyschla dzieki upalom, pachnie nowoscia i wyglada swiezo Juz na aucie Potem czas na bagaznik, rozporki oklejone folia Carbon, dorobiona plyta bagaznika Jeszcze na zdjeciu brakuje wykladziny bagaznika ale takowa juz zostala nabyta, wyprana i rowniez wyglada jak nowa tylko jeszcze filc dosycha Ciagle wnetrze i wnetrze miedzy czasie byla paczka z Wnetrze jeszcze nie kompletne... w oczekiwaniu na mieszki lewarka i recznego z alcantary, OEM dywaniki, moze jakiegos gaugana jeszcze dokupie Jak wkoncu wszystko przyjdzie i sie zmontuje czas na profi sesje foto bo tego teraz brakuje najbardziej do szczescia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Swój Chłop Brakuje mi takich fot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Damian, chyba czas napisać do adminów prośbę o zmianę nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danon Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ładnie działasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czojas Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zadbana i wypieszczona Honda. Zazdroszczę cierpliwości i perfekcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Czekamy na ciąg dalszy przygód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender26 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 uwielbiam te integry, piekna,czysta szybka bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 SZyBA, ciag dalszy oczywiscie nastapi jednak chwilowo prace dalszego skladania sa zablokowane przez brak nowych mieszkow... pierwszy raz zdarzylo mi sie zrobic zakup na allegro i czekac 4 dni robocze i dalej nie otrzymac paczki... ani zadnej odp na email Mam nadzieje ze do nastepnej soboty auto uda sie zlozyc, zmienic zawieszenie i porzadnie umyc bo obecnie to zewnatrz kurzu sie nazbieralo bender26, wszystko sie zgadza czystsza bedzie szybsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Damian jesteś zboczony na punkcie ITR-a. Ale to dobrze, bo inaczej nie można. Nie przy nim Życzę Wam wszystkiego najlepszego po równej drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 15 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 CD nastapil ;D mala aktualizacja... auto dalej czyste nic nowego z wiadomosci to gwint jeszcze lezy... brak czasu ale trzeba zarobic troche grosza na wydatki. W trakcie ustalen jest juz pro sesja foto i beda super zdjecia... ale to jeszcze troche a tymczasem: - kierownica poliftowa - OEM dywaniki - OEM wykladzina bagaznika po praniu jak nowa - mieszki drazka i recznego z alcantary - wskaznik temp oleju schowany w miejsce radia - byl jeden kubel bimarco expert sa juz dwa super stoleczki poza oczywiscie oryginalnymi recaro ktore wystepuja tylko na specjalne okazje - o biezacym myciu nie musze wspominac chyba Ciag dalszy nastapi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Łoooo matko i córko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degus Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Przepiękna ITRka ! Nie mogła trafić w lepsze ręce Chciałbym ją kiedyś zobaczyć na żywo Pozdro i daj znać jak gwint wskoczy na swoje miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Chyba czegoś brakuje przy tylnym zderzaku bo jakoś tak wysoko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuchar Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Co Ty robisz z tym autem ! Same najlepsze rzeczy Swoop, ITR tak po prostu ma i juz brakuje tylnych OEM chlapaczy bo gdyby były to by tego nie było tak widać. Auto jest masakratorem! Jak ktos lubi i ma warunki na trzymaniego tego w garażu oraz wyprowadzanie często na droge i tor w lato to pozycja obowiązkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyn@ Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Dla mnie masz marzenie samochód, jeszcze tak dbany i uszanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 20 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ostatnio troche deszczowa pogoda nie daje podzialac cos wiecej... no i trzeba duzo pracowac by zarobic i zaraz wydac na kolejne zmiany Narazie doszly jeszcze nakladki na pedaly Mugena Chlapacze mysle zakupic OEM ale sa chwilowo inne wydatki kuchar, warunki ITR ma dobre, a zeby zimą nie było mu zimno i mi przy dłubaniu ręce nie dygotaly zakupiłem okazyjnie piec co i bedzie cieploooo Ostatnio troche pogody nie pozwalaja sie przejechac... ale zaliczylem wyjazd wieczorem/noc gdzie panowala temp 12 stopni... dzwiek dolotu... silnika... jazda... Mimo ze troche juz ze mna to dalej frajda z jazdy nie do opisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzykilerr Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Gratuluję świetnego egzemplarza ITR! Ceni się, że dbasz o nią wręcz pedantycznie i starasz się zachować ją w super stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradLaguna Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 co tu dużo mówić... super auto a i praca pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_S Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Czy fotele nie są przypadkiem włożone na odwrót, tj prawy z lewym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fancivi Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 dr_S, nie, włożone są prawidłowo tak jak powinny być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluch Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Piękne auto. Świetnie utrzymane. Dobrze mu u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_S Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 dr_S, nie, włożone są prawidłowo tak jak powinny być Zdziwiły mnie te rączki od opuszczania fotela po wewnętrznej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaperecz Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Śliczne auto , tylko koszty utrzymania pewnie duze ( ubezieczenie , oleje, filtry itp.) tym bardzie ze to autko jak pisałes jest tylko na ładną pogode , no i druga honde tez trzeba utrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi