Gość Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 no foty praktycznie pod domem, jakoś dojachałem, sucho było stwierdziłem że nie będę kombinował z falgami na zimę tym bardziej że dostałem komplet zimówek na stalówkach razem z autem a jeżdżenie na zimowej 18" jest niestety mało komfortowe a przy okazji szkoda felg
SZyBA Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 No fotki profi on taki niski czy gwint? Bardzo ładnie zima Style. Dokładnie 18tki plus snieg dziury sól nie daje to fajnego efektu.
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 No fotki profi on taki niski czy gwint? Bardzo ładnie zima Style. Dokładnie 18tki plus snieg dziury sól nie daje to fajnego efektu. gwint
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 KW v.3 ??? nie, Eibach Pro Street S wg. mnie na ulicę idealne, ale na tor nieco za miekkie zresztą Eibach wg. mnie robi nieco za miekkie zawiasy jak ktoś chce po torze poupalać za to na ulicę jest bardzo dobre
Dejv Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pytam dlatego bo miałem w moim poprzednim VW gwincik KW v.3, bardzo fajny zawias, bardzo dobrze znosi nasze dziurawe drogi, ale chyba tak jak mowisz na ulice lepszy eibah bo moje KW było strasznie twarde mimo ze kombinowałem na różnych ustawieniach. Evo narazie na seryjnym zawiasie, ale może zagości Tein. Dobra nie zaśmiecam już tematu
kojak Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Fotki piękne no i maszyna wypicowana też pięknie !
YoungDetailer Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 PiTT piękne GTI a jeszcze piękniejszy czarny lakier na nim!! Robota jak zawsze świetna w SNB (pozdrowienia Sebastian:) )
sebba75 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 PiTT piękne GTI a jeszcze piękniejszy czarny lakier na nim!! Robota jak zawsze świetna w SNB (pozdrowienia Sebastian:) ) Dzieki za pozdrowienia od kogo to ????
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 nadal w temacie bo po myciu moja ulubiona ulica
kojak Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Sam autko myjesz czy na myjni ? Fajnie tak się odróżnia taki czyściutki na śniegu.
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 jeżdżę na ręczne muszę przyznać że nadal widać że "coś" chroni lakier
19Urban94 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Ogólnie to super się autko prezentuje, jeżeli lakier jest ciemny, czyściutki, a koła unorane, całe białe od śniegu...
kojak Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 No to nic tylko się cieszyc z tego,ze chroni i dalej coś w tym kierunku robic. A jakim sprzętem fotki pykane ?
julian Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 PiTT, gdzie myjesz? glebowa, hmm, niedaleko bardzo mnie, wilanów-powsinek sie kłania;)
Globy Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zdjęcia czad, blask czerni rzuca na kolana, no i legenda hot hatchów... Gratulacje A ci z Volkswagena mogliby do Ciebie przychodzić po fotki do prospektów fabrycznych.
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 dzięki dzięki, przy okazji objazdu Wilanowa od strony wału i trochę częsci Siekierek trafiłem na Glebową mieszkam na Wilanowie aktualnie a wcześniej na Stegnach od małego, więc te okolice dobrze znam jeżdżę głównie na ręczną w Blue City bo mam blisko z roboty a czasami na ręczną pod Torem Stegny ale zasypało, masakra normalnie co do sprzętu to aparat nikon d300, kiedyś sobie zrobiłem prezent, ale szkła bardzo przeciętne, stałka 50mm 1.8, kitowy 18-105 no i szeroki 10-20, taki podstawowy zestawik, ale chwilowo wystarczający, może kiedyś jakoś to sobie rozbuduję bo nie ukrywam że lubię robić foty i cały czas się uczę jakoś tej fotki zapomniałem wrzucić a to też już po
Rekomendowane odpowiedzi