Jump to content

Golf 5 GTI

Recommended Posts

Posted

Witam

jak wiadomo na czarnym lakierze mocno widać wszelkie ślady na lakierze, więc postanowiłem je nieco odświeżyć

podobno lakier i tak był w bardzo dobrym stanie

ale po zabiegu naprawdę ładnie się świeciło ;)

gtisnb.jpg

gtisnb2.jpg

Posted

to odbicie, zaraz po robocie faktycznie można było używać auta jako lustra :)

Posted

fajnie, fajnie.

od dłuższego czasu mam ochotę zrobić czerwone auto, a po głowie chodzi mi właśnie GTi albo evo;)

zdradzisz nam czym był przesmarowany po zabiegu?

Posted
fajnie, fajnie.

od dłuższego czasu mam ochotę zrobić czerwone auto, a po głowie chodzi mi właśnie GTi albo evo;)

zdradzisz nam czym był przesmarowany po zabiegu?

robiłem w snb jak mieli środki Nielsena, więc zakładam że tym go pucowali

Posted

Ostatnie zdjęcie z drugiej serii jest dobre, mocno dobre.

Szkoda, że nie da się już wrzucać na forum zdjęć w rozsądnych wymiarach tak jak na każdym poważnym forum o detailingu. Klikanie w miniaturki skutecznie odstrasza od dokładniejszego oglądania projektów, tym bardziej kiedy fotek jest więcej.

Posted

Piękne auto, super blask, profi foty :good:

PiTT, jak się jeździ na takim profilu opony po naszych "drogach" ;)

Posted
Fajnie się błyszczy :good: no i super fotki :-]

Miałem okazję pojeździć takim modelem, czysta przyjemność :)

:good:

powiem tak, seria nie jedzie :P

a profil 40 jest do zniesienia :)

można się przyzwyczaić tym bardziej że wcześniej jeździłem na 35 ;)

Posted

Robota piękna ,widać ze to nie fuszerka. No i autko tez zacne. Witaj PiTT ,mam nadzieję ze mnie pamiętasz :)?

Posted
Robota piękna ,widać ze to nie fuszerka. No i autko tez zacne. Witaj PiTT ,mam nadzieję ze mnie pamiętasz :)?

hehe, no pewnie że pamiętam, czasy R19 ;)

witam i dzięki wszystkim za miłe komentarze, ale golf jak golf, nic nadzwyczajnego :P

Posted

hehe, no pewnie że pamiętam, czasy R19 ;)

witam i dzięki wszystkim za miłe komentarze, ale golf jak golf, nic nadzwyczajnego :P

Nie gadaj PiTT autko fajowe, tym bardziej ze autko przyjechalo do nas w bardzo ladnym stanie zarowno lakier jak i skory byly w stanie dobrym :)

Posted

w zimie też staram się dbać o lakier chociaż ciężko bo zaraz po myciu jest syf na aucie

mniej więcej raz na m-ce używam konserwera którego dostałem w SNB

jedyna uciążliwość to jedynie korzystanie z myjek ręcznych a czasami na automacie tak szybko można sobie umyć auto... i porysować przy okazji :P

Posted

Nie no,pięknie tylko ciekawe czy był taki sam jak dojechałeś do domu :-] Widzę ze jesteś kolejnym zwolennikiem nie zakładania kołpaczy na zimę. Mowie oczywiście o oryginalnych. Mi osobiście nie podobają sie czarne stalaki na wierzchu ,ale jak Ksiądz dobrodziej uważa ;)

Zdjęcia jak zwykle pikne :good: