Gość Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam jak wiadomo na czarnym lakierze mocno widać wszelkie ślady na lakierze, więc postanowiłem je nieco odświeżyć podobno lakier i tak był w bardzo dobrym stanie ale po zabiegu naprawdę ładnie się świeciło
Tomasz KRK Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ładny golfik i ładne zdjęcia
julian Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 niezły błysk, ale na lewym boku chyba jakiś mały hologram się zakradł?
AutoDetailing Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Wygląda zacnie. Na przełamaniu pod boczną tylną szybą to hologram? Czy tylko jakieś dziwne odbicie? Ładny lakier, przydałoby się więcej fotek
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 to odbicie, zaraz po robocie faktycznie można było używać auta jako lustra
julian Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 fajnie, fajnie. od dłuższego czasu mam ochotę zrobić czerwone auto, a po głowie chodzi mi właśnie GTi albo evo;) zdradzisz nam czym był przesmarowany po zabiegu?
kanar Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 ladny golfik, Julian wpadnij kiedys to zrobimy czerowne auto
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 fajnie, fajnie. od dłuższego czasu mam ochotę zrobić czerwone auto, a po głowie chodzi mi właśnie GTi albo evo;) zdradzisz nam czym był przesmarowany po zabiegu? robiłem w snb jak mieli środki Nielsena, więc zakładam że tym go pucowali
Tomasz KRK Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ostatnie zdjęcie z drugiej serii jest dobre, mocno dobre. Szkoda, że nie da się już wrzucać na forum zdjęć w rozsądnych wymiarach tak jak na każdym poważnym forum o detailingu. Klikanie w miniaturki skutecznie odstrasza od dokładniejszego oglądania projektów, tym bardziej kiedy fotek jest więcej.
MetalMagnes Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zdjęcia przed zabiegiem fajne, artystyczne
fonnes Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Piękne auto, super blask, profi foty PiTT, jak się jeździ na takim profilu opony po naszych "drogach"
nOx Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 SNB spisało się ładnei to wygląda Tak w ogóle to witam Pitt
wax-master Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Fajnie się błyszczy no i super fotki Miałem okazję pojeździć takim modelem, czysta przyjemność
Gość Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Fajnie się błyszczy no i super fotki Miałem okazję pojeździć takim modelem, czysta przyjemność powiem tak, seria nie jedzie a profil 40 jest do zniesienia można się przyzwyczaić tym bardziej że wcześniej jeździłem na 35
Przemek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 A mi się marzy takie w GTD na DSG....
cyprianmeister Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Auto smaczek , zdjecia the best. Pozdrawiam kolege z golfv.prv.pl.
Rudy Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Witam PiTT. Super auto, wygląda bardzo apetycznie
navwiedzony Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 O, widzę, że Kolega z forum.vwgolf.pl zawitał i tutaj Pozdrovwionka
Marco Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Robota piękna ,widać ze to nie fuszerka. No i autko tez zacne. Witaj PiTT ,mam nadzieję ze mnie pamiętasz ?
Globy Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Wyśmienite zdjęcia i legendarny hot hatch Czarny to jest to!
Gość Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Robota piękna ,widać ze to nie fuszerka. No i autko tez zacne. Witaj PiTT ,mam nadzieję ze mnie pamiętasz ? hehe, no pewnie że pamiętam, czasy R19 witam i dzięki wszystkim za miłe komentarze, ale golf jak golf, nic nadzwyczajnego
sebba75 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Robota piękna ,widać ze to nie fuszerka. No i autko tez zacne. Witaj PiTT ,mam nadzieję ze mnie pamiętasz ? hehe, no pewnie że pamiętam, czasy R19 witam i dzięki wszystkim za miłe komentarze, ale golf jak golf, nic nadzwyczajnego Nie gadaj PiTT autko fajowe, tym bardziej ze autko przyjechalo do nas w bardzo ladnym stanie zarowno lakier jak i skory byly w stanie dobrym
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 w zimie też staram się dbać o lakier chociaż ciężko bo zaraz po myciu jest syf na aucie mniej więcej raz na m-ce używam konserwera którego dostałem w SNB jedyna uciążliwość to jedynie korzystanie z myjek ręcznych a czasami na automacie tak szybko można sobie umyć auto... i porysować przy okazji
Marco Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Nie no,pięknie tylko ciekawe czy był taki sam jak dojechałeś do domu Widzę ze jesteś kolejnym zwolennikiem nie zakładania kołpaczy na zimę. Mowie oczywiście o oryginalnych. Mi osobiście nie podobają sie czarne stalaki na wierzchu ,ale jak Ksiądz dobrodziej uważa Zdjęcia jak zwykle pikne
Rekomendowane odpowiedzi